בואנוס דיאס

רותי ב.

New member
בואנוס דיאס ../images/Emo42.gif

אין אל פורום ד'לאדינו קומוניטה רפרזרון און מואבו סיטו ד'אל מוזיאון קי אבריארון, קון לה יסטוריה ד'לוס ג'ודיוס די טורקיה. בפורום לאדינוקומוניטה הציגו אתר חדש של המוזיאון ליהדות טורקיה. נראה מעניין. בוקר טוב לכולכם

נועםבת11

New member
דילדימניינה סטו פנסנדו

כי אל אישזה (הבת) מייה נוסטה בסדר לא מרגישה טוב, ואני דואגת. ונוטנגו רפוסר. דלנוצ' תאדרי התחילה לה פריחה וחום, וכאבים בפרקים ולא רציתי להשאיר אותה לבד לכן גם לא הלכתי הבוקר לעבודה. ועוד מעט אנחנו הולכות לרופא. נראה מה תהיה האבחנה שלו. יום טוב לכולם

נועםבת11

New member
מטיקה אני שמחה לראות אותך כאן

תודה, ואעדכן בהמשך היום מה קורה נו טנגו כוחות איך אומרים שכחתי את המילה. ושלחת פעמיים את ההודעה שלך המשך יום טוב.

נועםבת11

New member
מטיקה, סטו מוארטה דה דורמיר

אני מרגישה איך העיניים שלי נעצמות כי ממש לא ישנתי. כיתבי לי משהו בבולגרית. פסיצ'קו חובבו,

בת כמה הילדה? ואיך היא מרגישה?

אני מניחה שהיא תקבל בדיקות דם לאבחן את התגובה שלה.

נועםבת11

New member
בתי בת 18 ילדה גדולה כבר אך היא

הקטנה שלנו. היא מרגישה קצת יותר טוב הגענו לרופא והפריחה נעלמה אך כאבי הפרקים מחריפים ואני אקח אותה שוב לרופאה שלה שמטפלת בה ומכירה פשוט הלכתי לרופא עמית כי הרופאה שלה מקבלת רק אחר הצהרים וזה נראה לי יותר מידי לחכות עד אחר הצהרים. תודה לכם אנשים טובים על התתעניינות אוהבת.

נועםבת11

New member
אל איזיקה מיה

עדיין לא יודעים מה יש לה עשינו היום בדיקות דם ועוד מעט אני נוסעת איתה שוב לרופאה. תודה על ההתעיינות.

may55

New member
נועםבת11 קומו סטה טו אישה?? חברס

בואנוס איך ביתך מרגישה? הודעות טובות

מטיקה

New member
נועמיקה קומו סטה לה איז'ה?

ובבולגרית אני יודעת רק 4 מילים חוץ מסיצקו חבובום. קקסי, קוקוצ'ה סה, קרסביצה ו....קוצ'קה.
נו תשאלי את אמא שלך (ושלא תרביץ לך
) הידה בשרות טובות

נועםבת11

New member
בוקר טוב

ביתי עדיין מרגישה לא טוב ואנחנו נמשיך את הבירור היום על ידי בדיקות דם. האמת אני קצת מוטרדת הבוקר. תודה על ההתעניינות. יום טוב לכולכם.

למעלה