בואנוס דיאס אי קי סייה בואנה סמנדה

בואנוס דיאס אי קי סייה בואנה סמנדה

קה פסה אמיגוס. קומו פסו אל שבת? קה נוס פסה טודו ביין.

gingit1

New member
בואנוס דיאס

קה חואה אוי, דינגונו נו אנטרו, טודוס סיחוארוס אדורמיר? מה קורה, איפה כולם? ני מחפשת אתכם מהבוקר, שום ציוץ, אז ביי להתראות מחר

avielss

New member
יו סטובי חזינו../images/Emo5.gif

מסטומרון לוס ברסוס לספלדה אי אל גרון אמא נו טספנטש.טומי דה לה ויזינה און פוקו דה שמאלי אי אגורה סיינטו מס מיזור. אדיאוס אמניאנה YO ESTUVI HAZINO MESETOMARON LOS BRASOS LESPALDA Y EL GERON AMA KENO TESPANTESH TOMI DE LA VISINA UN POKO DE SHAMALI Y AGORA SEINTO MIJOR ADIOS AMANANA AVIEL

רותי ב.

New member
תהיה בריא ../images/Emo101.gif וגם ../images/Emo95.gif

(כי לא מצאתי את ה- |מדחום|
ומה זה SHAMALI ???

avielss

New member
רותי....את...לא....יודעת

KEMEMUERA YO MAS MIJOR
שמאלי זה מאכל (ממתק) שעושים עם סוכר (שהופכים אותו למן דבש) קורנפלור ועוד כמה דברים נו...אתם רואים שאני מגמם איך עושים שמאלי
?

רותי ב.

New member
אחרי שיביאו לנו את כל המתכונים

הפסטלים עם דלעת, הסוטלאג´, האלבונדיקיטס די פרסה, ושאר הדברים שעשו לך ככה, נבקש גם מתכון לשמאלי
בינתיים זה
מה שלי יש להציע
. טוב, גם

sano ki stes karo avielss../images/Emo101.gif

גם אני לא ידעתי מה זה SHAMALI Y ...... נו, יש עוד מה לחדש וללמוד. תמשיך להיות בריא ובוקר טוב.

avielss

New member
GRACIAS KERIDA

ושיהיה באמת בוקר טוב היום בעבודה מישהי באה אלי בטענות על דבר שלא אני אשם בו מרוב רוגז פלטתי "AHARVA KULO KE NO PEDO נזכרתי רשמתי יום טוב

מאבטח

New member
סאנו אי רזיו קה מי סטאס קרידו

אס קה יו טאנגו טאמביין דולורס אה לה ספאלדה, סולו נו סטו חזינו. איל דיו כי תיואדרה קון תודוס לוס איז´וס די בני ישראל. אמן אמן אמן

מאבטח

New member
נו, פישקאדו אי לימון

קואלו מה בא איודארמה? נאדא. פור לא בארבא דה מי פאפו. אסטה טניוזו נו סאבה נאדא.אז מי דואלה און פוקו, קה אי? נו מבו מוריר.

למעלה