בואנה

the eye2001

New member
בואנה

שמעתי שמוקי מגיע ביום שישי הקרוב לשברולט... אבל עוד שמעתי שבמכירה מוקדמת כרטיס עולה 50 שקל... אני אדם שהדבר האחרון שהוא זה קמצן , ועם כול הכבוד למוקי שהוא אחלה וזה... אבל יש קצת הגזימו לא? תשאירו תגובות , ביקורות והצעות..שיהיו תרבותיות ונורמליות... ולמי שזה גם לא מתאים לא...בואו ננסה לעשות משהו....

benny afro

New member
תקשיב מותק...

תראה, אחי מוקי עולה בברבי 30 ש"ח הופעה, אבל בבארבי אתה בא, יש הופעה ואתה הולך הבייתה, כאן יש מסיבה אחר כך עם האחד והיחדי DJ TOOL, אתה קולט? כניסה למועדון עולה 30 שקל, אז אתה רוצה שהופעה תעלה אותו דבר? אחי זה מחיר פיצוץ, על דבר כזה לוקחים 70 ש"ח.

יקר? מה נדפקתם אחים שלי?

מה פ´תום יקר ..... אתם לא מוכנים להבין שהופה כזאת עם מסיבה והפקה של כל הזין הזה עולה המון המון המון כסף אז אתם יכולים להגיד יקר יקר ולזיין ת´שכל ואתם יודעים מה ת´שארו בבית אם יקר לכם רק שתדעו שהופעה כזאת עולהבסביבות ה-....80 או 70 שקל ותאמינו לי כי אני יודע בידיוק איך כל הזבל הזה עובד.... בני תגיד להם...... קיצר מי שלא רוצה לבוא כי לא אוהב את מוקי סבבה ומי שלא בא כי הוא חושב שזה יקר מפסיד ומי שלא בא לראות להקות חימום..... גם מפסיד !!!

benny afro

New member
למי שמתעקש...

אם אתם מתעקשים אני יסביר למה הופעה כזאת עם מסיבה והכול עולה 70-80 שקל... העלות של האמן, של חברת ההפקה של ההופעה, ושל ההגברה עוברים את האלפי הדולרים...אז 50 שקל זה זול אחושרמוטה...

AB Trunks

New member
תקשיב :)

אני בתור אחד שהולך לשברולט רבות גם כשהאלו את המחיר מ25 ל30 אנשים התעצבנו... זה שהשברולט מחליט להזמין את מוקי זה סבבה הכל טוב ויפה אבל הם היו צריכם לשקול את העובדה של העלות ואת העובדה שמי שבא לשם בא לסבבה של החברה ומוזיקה טובה בזול... ומה עוד העירה לא עוזרת במימון השברולט? ובאמת DJ TOOL קקה... הוא ממש מסריך מילה היו מביאים את DJ CHIKEN הוא היה טוב ... וזהו..

king kazabubu

New member
איי בי

אומרי העלו ולא האלו וחוץ מזה מה המצב? למה לא באת היום לביס? אתה חולה או סתם מבריזן עלוב? תודה תודה באמת...

katykr

New member
חבל שלא באת באמת, אייבי....

המורה הקריאה ציונים בטכנולוגיה...

Absolut May

New member
איזה רעים!! ../images/Emo46.gif

dj toolממש די ג´יי אחלה למה אתם משחקים אותה הרי בגללו יש את מוזיקה השברולט ובגללו מרבים לבוא כשדי ג´יי צ´יקן מתקלט, בעצם תסכלו על העובדות בעצמכם, יום שישי שעבר... מי בא מבכלל!? היה ח-ר-א ושדי ג´יי טול מתקלט, תמיד יש אחלה ערב וכולם נהנים וכולם רוקדים! אז תשקלו מילים!

KamikazA

New member
DJ Tool מסריח

הוא לא יודע לתקלט, סתם ניו מטאל מסריח, קיצר הכלבה שלי מתקלטת יותר טוב, גם צ´יקאן לא יודע לתקלט, אפילו אצל נקש יש אנשים שמתקלטים יותר טוב, בהרבה

Hole In The Sky

New member
אוף! אילון! די לדבר כמו דיסלקט אתה

הורג אותי! או בשפה שלך כדי שתוכל להבין: עורג הוטי.

Absolut May

New member
מוקי לא שווה אף מחיר../images/Emo128.gif

זמר 0 שלא יודע לשיר ראפר בהתהוות יא מן חחח אדיוט!!

Uv Kruvi

New member
הייהייי אנשים!!!

דיג´יי צ´יקן שולט!!! מספק ביותר כשהם מתקלטים... ובקשר להופעה...מבין למה עולה כ"כ הרבה...מי שרוצה שיבוא ושיהיה לו לבריאות...

50 שקל זה כלום ../images/Emo70.gif

הנה אני מוכר כרטיסים להופעה הזאת וקנו ממני כבר איזה 15 -20 אנשים
מה הקמצנות ?? תקנו !! תבואו !! ויהיה סבבה !!

למעלה