בואנה

cheshire catz

New member
בואנה../images/Emo2.gif

אתם מכירים את זה שאתם מנגנים עם אטמים ואז פותחים את הפה או מפהקים ואז אתם שומעים את התופים בתוך המוח שלכם? ספוקי

kfirshap

New member
חחח לגמריי

זה כמו כשיושבים באוטו ונוסעים ועולה הלחץ באוזניים ואתה לא מרגיש אבל פתאום דופק פיהוק והכל משתחרר ונהיה רועש יותר...

kfirshap

New member
נצל"ש היום אני עולה להופיע 50 5 שירים

2 הרכבים, אחד קבוע שלי (מנגנים לפאן הם לא ממש יוצרים מוזיקה.. סתם נותנים בראש) נעלה עם משינה - הכוכבים דולקים על אש קטנה (עם קטעי פאנקרוק שהוספנו באמצע P:) Blur - song 2 nirvana - in bloom The cranberies - zombie ועם עוד הרכב חדש שכנראה יעלה לשיר הזה ויתפרק חחחח ל creed - with arms wide open מקווה שילך טוב P: פעם ראשונה שאני עולה לכמה שירים בערב שכזה.. קצת מתרגש אבל זו לא הופעה ראשונה אז יהיה טוב D: לכל מי שבאיזור: בית נענע בעיר נצרת עילית, פתיחת שערים ב-19:00 כניסה 10 ש"ח כל הכסף שיכנס ילך לשיפוץ המערכת תופים של נענע=]

kfirshap

New member
תודה היה מגניב=] למרות שהיו לי כמה פאשלות

אחרי שירדתי מהבמה כולם באו וחיבקו אותי "בונא איך השתפרת" אין עשה אותי הכי מאושר בעולם=]

kfirshap

New member
מעדיף לא לדבר על זה

הרס את כל ההופעה. באמצע שיר נכבה לי המוניטור הסאונמד לקהל היה מחורבן ובכלל היה מלא בלאגן....

WinterZ

New member
כל מקום זה ככה,

אפילו במקומות הכי טובים בארץ יש לפעמים בעיות. אבל מסתדרים בסופו של דבר, העיקר שנהנית בהופעה. זה הדבר הכי כיפי שקיים.

kfirshap

New member
יאפ נהניתי=]

היה באמת שווה את זה P: איזה קהל מדהים היה... 100 איש נשמעו כמו 15 אלף חחח

למעלה