בואנה עשו טובה

סבגבג

New member
בואנה עשו טובה

ותסבירו לי כבר מה זה הטיול חנוכה הזה שכולם מדברים עליו... כאילו... זה הנהגתי וזה?!

נועה00

New member
אה? את לא יודעת..? אז ככה:

טיול חנוכה, זה טיול, שכמה מפתיע, יוצאים אליו בחנוכה... זה טיול רק לשכבג, שהשישיות והשביעיות יוצאים לחוד לטיול הנהגתי. כאילו, כל ההנהגות עושות את אותן המסלולים, אבל בסדר וכיוון שונה, וכל הנהגה ישנה בחניון משלה. וכל בוקר, כמו באתגר, קמים ישר למסלול, ומתקדמים לחניון הבא. יש הנהגות שקוראות לטיול "חנוכה דרום" בגלל שהוא נערך בדרום, אבל אצלנו במרכז זה סתם חנוכה... יש שני סוגים לטיול, אחד אתגרי, בו לא נעזרים במכולות וסוחבים את כל הציוד על הגב, שזה הכי כיף! והשני, סטלני, שישנים באיגלואים כאלו, וכל בוקר שמים במכולה את התיק הגדול, שזה סתם לא כיף! השמיניסטים יוצאים לטיול תנועתי. שכל התנועה ישנה ביחד באותו החניון, שקבוע לכל הטיול. זה טיול די סטלה, לא חובה לצאת למסלולים, וכל היום ישנים, ויש יום חופשי באילת! הטיול מתקיים בכל שנה בהרי אילת. הטיול נמשך 4 ימים, ובסופו מתכנסים כל השכבגים מכל ההנהגות להופעה כלשהי, אבל על רמה! שזה הכי הכי כיף!

S u B

New member
ההופעה המדוברת היא..

כנראה ההופעה של להקת צופי ירושלים.. ו..תיתכוננו למשהו עם ריספקט!!!

S u B

New member
כן...

איך את מכירה אותו? היית חניכה שלו בקורס חמישיות או משהו כזה?

לא....

אני מהקורס מרכזים..... הייתי איתכם בניצנים....אושרת, זוכר?!?!!?!?! אם לא , לא נורא....אם כן, מה המצב???? ותמסור לו ד"ש ממני....

S u B

New member
וואלה אושרת?!

היית עם חברה שלך וישבנו באיזה 4 בבוקר ואכלנו הרבה בשר..
מה קורה? את חדשה פה נכון?

לללא... הוא מה21 עד ה24...

אולי האירכו להנהגה שלכם.. אין לי מושג, אבל אפילו קמתי בישביל זה לקחת את הקלסר ראש"צים היפה שקיבלתי, ובדקתי בלו"ז הנהגתי היפה שההנהגה חילקה לנו וראיתי שטיולי חנוכה זה מה21 עד ה24. אפילו אני אשקיע ואסרוק את זה!

למעלה