בואנה מה הולך פה?

בואנה מה הולך פה?

חופשות,טיולים,בראנצ'ים,גני חיות,קפה,עוגות,עמאיית... מה הלדכאות אותי אתם באים? אפילו ת'יומולדת שלי לא חגגתי השנה! (רק שזש"נ קנתה לי מתנה אבל שימו לב למתנה... ערכת החתלה לאב הטרי כאילו שכך אני אבין ת'רמז) הולך לפתוח פורום חדש: "מדוכאי פורום 30+ שהתדכאו ללא הכר". נקודת האור שמחזיקה אותי עם ורידים שלמים היא שפקידתנו המתחשבת העניקה לי סיכות לשדכן (כן ואפילו את כל הקופסא)

יפה לך!!!

לפחות לך קנו
יש כאלה..........ששוכחים אותם....!!! וכמה אפשר להתחנן לקצת תמונות???

תגידי... אני נראה לך

מתכנת מחשבים בכיר? כל מה שאני יודע הוא שהקבצים יוצאים גדולים מידיי ולכן אני לא יכול להעלות תמונות! התמונות הקודמות צולמו בסלולרי אבל הסלולרי הנ"ל תאמיני או לא נפל לי לאסלה!!!!!!!!! (א. נשבע לך שאני לא משקר. ב. תפסיקי לצחוק עליי ) החליפו ת'מכשיר אבל לא החליפו ת'תוכנה. ואני עצלן מידיי בשביל להתרוצץ. אז אין. כשאהיה גדול וגאון אדע איך לצמצם את גודל התמונות ואז אשלח.

איך להעביר אלייך?

תגידי נו! תגידי נו תגידי! נו ניראה אותך תגידי איך. נו למה את לא אומרת? נו תגידי נו את רואה? גם את לא יודעת איך. נו תגידי. תגידי נו. את סתם מדברת. נו את רואה גם את לא יודעת להגיד לי איך. אם את יודעת אז תגידי. נו תגידי נו.

מזל טוב ישראלי ישראלי 111!!!../images/Emo77.gif.

אני לא ממש כאן ובאינטרנט , אחרת הייתי חופר כרגיל |את| . בהצלחה בחיים ובכלל , וטיפ לפורום החדש , אם תפוז , לא ירצו אותך , קודם כל פורום חדש זאת השקעה , אולי תפתח קודם קומונה , (זה יכול להיות שווה), ואם לא , אז אתה יכול לפתוח אתר עם המון פורומים בטיפו ! , יש להם אתר אפילו לבוב ספוג , עם האלבומים והמדבקות , אם תפוז הקימו פורום לחוברות המדבקות של סופר גול , אולי הם גם יפתו פורום למדבקות של בוב ספוג , זה מאוד מסחרי ניראה לי.. כל טוב .

שנהביי

New member
הלוווווו הכל בצחוק מה קורה כאן../images/Emo35.gif

לא לקחת כל דבר בחיים בכזאת רצינות

למעלה