בואנה יא אפסים

KatJa

New member
בואנה יא אפסים

אתמול שאני וליאל הזדיינו (עמית מסכים לי נראה לי) שייט אני כזה יושבת במיטה וזה פת-אום הוא מוציא ת..ת יוו יא אולוהים מה הוא גידל שם זה מהאלה שמשקים כל יום (תסדינים) אחרי זה ישבתי לי עם סיגריה והסתכלתי על היהודים שכתוב לי על התיק בטיפקס אחח איזה יום פורה עם כל הזרע שליאל מבזבז עלי היה אפשר לגדל ירקות לכל העולם השלישי

KatJa

New member
בולהזוזיהצידה

בולה יא זונה ליאל הוא שלי אז מה שאת פנתרה במיטה זוכרת שצירפתתי אותך במסיבה של הרוסים? אממ וואי בואי אורגעיה יופי הזלתי על עצמי ריר

themisfits

New member
ארררר...

קטיה יו סלאט! ליאל הוא שלי(כמובן אם לנה מרשה)בכל מקרה אחריי העינוגים שנתתי לו אחריי סוכות שאת זה הוא לא יישכח בחייו...קטיה את ובולה ביחד לא משתוות לחושניות הבלתי נמנעת שלי!!

KatJa

New member
נודי יא מנניאק

לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני לא רואה אותך ממטר יא אפס יא יא אוכל את הע]פר שמתחת לרגליי ליאל אצלי ברגע זה והוא אמר כאילו הוא לא יכול לדבר כי ה"בולבול" שלי אצלו בפה טיהי אז אז לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך בעצם בואאא יא גבער אני קורעת אותך

KatJa

New member
דרורררררררררררררר

זה האח הקטן שלי מדבר אני לא רציתי שהוא ידע שאני מזזזזזזזזדיינת (תדגישו את ה-ז) כיוון שהוא קרוב משפחה שלי תנו לו ריספקט או ש....

קטיה זוכרת על מה דיברנו פעם שעברה??

זה שאני אבוא אלייך איזה יום אחד ואז את תחרבני לי על כל הגוף ואני אשלשל לך בתוך הפה?!?! זוכרת?!?!? בואי נעשה את זה!!! אני מתה שתחרבני עליי ואני אשלשל עלייך את כל התירס והעפונה שאני אוכל... ואז ניקרא לליאל והוא ילקק את החרא וישפיך עלינו המון וילקק גם את זה!

daniela82

New member
זה כבר מגעיל

כל הלפני זה עוד אפשר להעביר.. אבל בואנה אתם חולות

Hardcorgismo

New member
?!?

שום דבר לא מגעיל בבולה או קטיה!!! הן כוסיות עולמיות ופצצות עולם!!! אין דבר שיכול להיתקשר אליהן ולהיות מגעיל!!!

את לא ניסית אז מה את יודעת?!

בואי אנחנו נחרבן עלייך פעם וליאל ילקק... את תיראי שזה כיף!!!!

KatJa

New member
יוני ה-ג-ב-ע-ר

יוני הכי גבער בבאר שבע כל שאר הבאר שבעניקים מ-נ-י-א-ק-י-ם צריך לשים שלט ענקי כמו בהרצליה רק של יוני ולא של הרצל

למעלה