בואנה אנשים כנסו...

GUY1362

New member
בואנה אנשים כנסו...

אני גולש בארובות אבל קצת הפחידו אותי השמועות שיש שם כרים (בגלל תחנת הכוח)האם מישהו ממכם גולש שם ויודע בוודאות שאין או יש זה יעזור לי מואד תודה מראש אחים שלי...

Jbrow

New member
אני כל הזמן שם...

ואין שם כלום. כל החורף גלשתי שם. זה שטויות. אבל מי יודע,אולי יש והוא עדיין לא תקף מישהו

Jbrow

New member
לשקר?

יכול להיות שזאת סתם עוד שמועה מטופשת

R-o-i

New member
יש כרישים באשדוד, ודאי../images/Emo70.gif

אני משרת בבסיס חיל הים שם. כל הצוות שלי ראה כריש בכניסה לנמל. ליד בריכות הדגים.

resh0

New member
לא בגלל הכרישים...

אי אפשר היום לגלוש באזור השובר הצפוני באשדוד. יש כרישים לעיתים, לא מסוכנים. תמיד היו ותמיד יהיו.

Jbrow

New member
../images/Emo7.gifמה?!?!?!?

רגע אז כל זה רציני??? אתם באמת רואים כרישים? אז למה הם לא באים גם למרכז הארץ? (כאילו לא שאני רוצה שהם יבואו,אבל מה יש להם לחפש שם?) איזה סוג כרישים אלו??? אם הייתי מאשדוד,או מהאזור של הכרישים האלו,הייתי שוקל להחליף ספורט.

resh0

New member
יש גם נחשים בחולות...

אז תברח גם מחולות? הסיכוי שכריש יתקוף אותך בחוף הים של אשדוד, זהה לסיכוי שעקרב יעקוץ אותך בעת שאתה יושב על החוף ומשתזף. חייבים אחת ולתמיד לנפץ את מיטוס הכריש ה"רשע", זה בכלל לא כך! בני האדם אינם מצויים בשרשרת המזון של הכריש ואם זה קורה זה נובע מטעות, טעויות שלא קורות הרבה. הכריש נראה "רע" ולכן בנו סביבו מיטוסים וסרטי אימה. הדוגמה ההפוכה הוא הדוב, כאשר סביבו בנו מיטוסים של "דובי" או "טדי בר" באנגלית. זאת כאשר הדוב הינו הטורף המשוכלל והאכזר מכולם! למרות זאת לעולם לא תגיד על כריש "חמוד", אבל על דוב ישנם כאלו שאומרים.... רק מיטוסים, באמת שאין מה לפחד.

קרנו

New member
יש כרישי פטיש

באזורונו אבל הם לא יורדים מתחת ל 2-3 ק"מ מהחוף בגלל שהרסנו את כל הדגה עפ השפכים ואין להם אוכל , בכל מקרה מדובר על כרישים באורך 2מטר בערך והם לא תוקפים בניאדם , מה שכן היו תצפיות של כרישי נמר במצרים בגלל תעלת סואץ (הם הגיעו מהאוקינוס ההודי) , ואלה זה כבר סיפור אחר לגמרי

W u t a n g

New member
היה כתבה על הכרישים באשדוד..

בידיעות אחרונות לפני חודש בערך.. וצילמו את הכרישים האלה במרחק כמה מטרים מהחוף, לא כמה קילומטרים.

CaptainKOOK

New member
כן, יש מלא כרישים

בכל הארץ...
(האמת, אולי חבל שאין - היה מדלל קצת את הגולשים
)

רוזיA

New member
יש כרישים ארסיים באשדוד ..בדוק

הם עוקצים אבל רק בקיץ ורק גולשים עם ליקרות סגולות..זה כי הם רואים באולטרה סגול ובעצם רואים רק סגול בעיניים... אה יש שמועות שגם הזן האולטרה צהוב הגיע דרך איזה נחל בתוניס .. זה זן שהסתצגל למים מלוחים ובמקור הוא בכלל כריש שלוליות מקניה..אבל בגלל שבקניה נגמרו השלוליות ואני שותים אחד לשני ת'דם הוא החליט לנדוטד לאזורנו.. אבל זה הכל רק שמועוה אה...

resh0

New member
שר הפנים הביא לכאן את הכרישים.

מדובר בתחליף זול יותר למציל השלישי שהוא רוצה לקצץ בתחנות ההצלה! זה ממש ברור. פחות אנשים נכנסים לים, נדרשים פחות מצילים. דרך אגב: שמעתי שהכרישים תוקפים אך ורק בחורות שמעיזות לא לשים בגד-ים חוטיני...

למעלה