בואן דיאה קרידוס

בואן דיאה קרידוס

אוי אז דיאה קה נו לאבורו)יום החופשי שלי מבית הספר) לו ימו אל דיאה דלאס סורטוקס אי דקה? יו דיסידי קה אסטה דיאה אז דיאה קה נו פלאנו אי קה אל דיאה אנטרו בו אזר סולו קוזס פרה אלימפיאר מי קבסה . טנגו אונה פרימה קה קדה סמנה מוס רקונטרמוס אי סלימוס אקמינר קדה ווס אוטרו לוגר טורנמוס אקזה קנסאדס אמה קונסולדאס.

Sarika

New member
../images/Emo42.gifבוקר טובבבבב ......../images/Emo96.gif

סניוריקה בראבו אטי, סטה און דיה מוי ארמוזו גוזאטי קרידה.

tsiporganeden

New member
בואנה דמאניאנה קרידוס, חמים ונעים

היום בחוץ, סניוריקה תעשי חיים קרידה, אני במשרד, לא, לא רע לי חס וחלילה, יש מזגן שמנווט את האויר ל- 26 מעלות, נעים מאוד, המוסיקה רשת ג שירים מקסימים, החברה מצחיקים אותי כל הזמן, והעבודה, מתנהלת לה בעצלתיים שום דבר לא בוער, העבודה אצלנו ירדה פלאים וממזמזים כל הזמנה, שלא נגיע למצב כזה שנשב בחיבוק ידיים, עצוב לראות מפעל כזה גדול, עם כל כך הרבה עובדים, ומה יהיה? אני אופטימית, כבר 27 שנים באותו מקום, ואני יודעת שאחרי כל ירידה יש עליה, ואחרי כל עליה יש ירידה, בעצם ככה זה בכל תחום בחיים, בשביל זה צריך לקחת הכל בסבלנות, אם יש ירידה, סבלנות חברים עוד מעט תהיה עליה, ואותו הדבר כשיש עליה, זהירות שהירידה לא תהיה יותר מדי תלולה, להכין גרוש לבן ליום שחור, כל טוב לכם.

רותי ב.

New member
כבר לא בוקר טוב כל כך

5 פיגועים בטורקיה. שוב.

tsiporganeden

New member
אני גם שמחה שזה היה בקונסוליה

הבריטית, לא לשכוח את ה- BBC איזה כתבות אוהדות טרור הם נותנים, מה הפלא? כמה שיותר פיגועים אצלם, ככה הם אולי, אולי יבינו שהמוסלמים, והאיסלם זוהי דת שמעודדת רצח, הרג, והם עצמם צמאי דם, הם נהנים לראות דם זורם כנחל ברחובות, אולי האנטישמיות תיפסק לאלתר, כך בכל אופן אני מקווה.

רחילו

New member
פשריקה אולי האנטישמיות תיפסק או

שתתגבר, מכיוון שלכל פיגוע כזה יש השלכות, ותמיד מאשימים את היהודים, יכול להיות שהטורקים לא ירצו את היהודים בקירבם, כדי להרחיק מעצמם את הרוע וההרג, אל תשכחו שהם מוסלמים והם עלולים ל"התהפך" עלינו.

tsiporganeden

New member
רחילו הפיגוע היה בקונסוליה הבריטית

שום דבר שקשור ליהודים, ואנטישמיות קיימת כבר, מזה מאות שנים, אין חדש תחת השמש, אבל ברגע שזה נגע לאמריקאים ועכשיו הבריטים, והטורקים בתוכם, לדעתי זה יהווה צעד כביר קדימה לטובתנו, טורקיה ביחסי ידידות אתנו לא מתוך אהבת מרדכי, אלא משנאת המן (קרי פלשתינאים) לנו יש את הידע, הטכנולוגיה, ועוד דברים שמבחינת הטורקים הם זקוקים להם, הרי רוב רובו של העם הטורקי הם אנאלפאביתים, כפריים עובדי אדמה, עדיין עם המחרשה, אנחנו הקמנו שם חוות מדעיות, ומלמדים אותם איך לעבוד כדי להרויח יותר, במו עיני ראיתי חוטב עצים עם גרזן, האיש לא שמע על משור חשמלי, תקלטי.

רחילו

New member
כבר עכשיו הראו בחדשות את מלון

tap marmara שהוא המקום הכי מרכזי באיסטנבול, בפתחו תרנים גבוהים שנושאים דגלים של הרבה מדינות והיום הורידו את הדגל שלנו והתורן עומד זקוף וריק, לזה התכוונתי, אולי מטעמי זהירות הם ישתנו.

מטיקה

New member
זה מזכיר לי את סיפורי הגלות ../images/Emo7.gif

כאשר היתה מחלה, שיטפון, בצורת או מוות, תמיד היהודים בעירות הקטנות פחדו שיאשימו אותם. גם עכשיו זה בידיוק אותו דבר. לא משנה מה אנחנו נעשה, תמיד יאשימו אותנו. יש אנטישמיות מוסווית בכל נוצרי או מוסלמי באשר הם. תמיד יאשימו את היהודים ואם הם לא אשמים אז בגלל שהם שם אז הם אשמים. אין לנו ארץ אחרת

למעלה