בואי

בואי

בואי ואהיה לך כנחשול המתנפץ אל חוף, בואי ואהיה לך כרוח ערבית המלטפת צמרות עצים, בואי אהיה לך שיר המתנגן אל מול תווי ערגה, בוא ואהיה לך רעד וחיל. ובחלום רקום אהדק אותך אלי עד כי תיוותרי איתי בעת שאקיץ משנתי.

ריקי די

New member
עגבים

לילה מסיט את הוילון מציץ במבט של ירח חצוי בחיוך לבנבן ושובב על גופי היפה,הבנוי ועל פיך העוגב מעליו. אשקה אותך בתמצית אהבה ותהיה לי שיכור ומסוחרר, נפשי לא תחדל לטעום באדמומיות רעבה גופך מלהיט בי ושר. רווי אתה אושר,עורג בדבש רוך וקשיות יחדיו אל רגליי, לוקח אותי כמו בעולם מחודש מקיפה תמצית חייך בידיי. הלילה כיסה אפלולית סמוקה רק כוכבים נצצו על מסך, עיניים נחות על מצע של תשוקה ובין ידייך לבי נותר רך.

לילה של שנינו

לילה של שנינו, נסתר מעיני העוברים ושבים אנו מפלסים דרכים בין תמונות חלום וכל הנצור בדמיונות הופך להיות ממש. מילים לוחשות וכמיהות מתוחות על חבלי תשוקה, קורמים גידים ועור, ואת כל שיש בך ואת כל שיש בי אנו יוצקים אל תאווה נחשקת. לילה של שנינו, ואנו מתירים כבלים עוקדים סוחפעים ונסחפים, ונפתלים במבוכי תענוגות

היה לי גבר!

הֶיה לי גבר! מסתחרר סביבי בפעם הראשונה שמחתך מתלהטת, רואים זאת מעבר למבוכה של שנינו. ביישנות נכונה. ואתה נוהג בי כשי שנפל לידיך שברירי וזהיר, עדי של זכוכית כשאני דורשת בגופי את כל עוצמותיך חזק וכביר, גדול ומפחיד בהוֹדוֹ, באונו, ביכולתו לקחתני מעבר לכל השירים בעולם כמו זעם עצור ברוך תרעידני כמו פנים בוערות, התרגשות שעולה אהבה של מרירות, אהבה של שמש רכונה מעלינו כחיה פראית מלהיטה כל קמט, כל חיוך וכל נמש זורמת בתוכנו בכל עורק ווריד לא שמחה עדיין, עצובה עודני אני רואה את הסוף בכל התחלה ואבין, כה פתיה, בסוף השיר תעזבני בדיוק במקום בו מופיעה נקודה.

מי יודע

מי יודע, אולי לא יהיה סוף לשיר. אולי הוא יתנגן ויוסיף להתנגן כסימפוניה שאיננה נגמרת. האמנם ניתן לצפות אל מעבר לאופקים ולגלות את סוד הדברים החבויים בעולם שאיננו נראה? לא נביאים אנו ולא בני נביאים ומטמוני המחר פליאה הם בעינינו. אולי טוב הדבר שפתאים היינו ופתאים נהיה?

יערית 1

New member
בוא אלי../images/Emo20.gif

בוא אלי חולל בי תשוקתך הרווני ממעיינות אהבתך הנח רגעי צער מאחור. בוא אלי נספור רגעי נחת נתעטף בתאווה אסורה בגלים של אושר בוא אלי, באהבה.

הגעתי

הגעתי אל מפתן ביתך, ואת בראותך אותי פילחת בי חץ מבריק ממבטך ודממה שנעקדה בינינו הגידה את כל שניתן להגיד בהיות נפש נארגת בנפש. ובעת שכרכנו זרועות והידקנו עצמנו בעזות שוקטת, נפערו אלפי המילים הכתובות אשר נותרו במסילות שסללנו בליולת חֲלוּמִים.

יערית 1

New member
מתאבכת../images/Emo20.gif

עוברת במחילות ליבך לזוהר מילותיך מיטלטלת רכות, מזהה כמיהה הכובשת אותי, המתאבכת נוכח אהבתך. וכאילו עובר בי זרם המערפל חושיי, המשתקף באישוניך, מפקיר בתנועות חורקות ובקצב מרפרף, רגשות אהבתי אליך.

שמים1

New member
באתי אליך ../images/Emo79.gif../images/Emo25.gif

באתי אליך כפרפר אל הרשת כרוח שורקת ביום סערה, אל צוף גופך , מתיקות מילותיך אל מגע נפשי בנפשך. באתי אליך עם פריחה מליבי באור יקרות עוטף הרהורים, אל מילותיך הרוקמות בתוכי חוטי ערגה עדינים , ודקים. באתי אליך , כציפור אל קינה, כדבורה אל פרח וצוף. כיונק אל הדבש כאישה. שבת שלום איש אוהב

גדי רוט

New member
בואי\\שבת שלום

שבת שלום, בואי ונשובה """""""" בואי ונשובה אל מרחבי הים בין מים ושמים וכלבי הים אז בואי ונשובה אל מרחבי הים שם בין כוכב הצפון בין כוכבי העגלות נשוט בנתיב השיירות בואי ונשובה אל מרחבי הים בין מים ושמים וכלבי הים אז בואי ונשובה אל מרחבי הים שם נמצא את הגורל שיביא לנו את המזל . ************ מילים + לחן : רוט גדי 86 \ 6 \ 17

ריקי די

New member
בוא אלי

בוא אלי אחבק מבטך ובין אצבעותי גופך יתפתל. בין חול ושמיים נשכב,נתגלגל נשחק עם המים נאהב עד אין קץ.

גדי רוט

New member
שבת שלום \\ריקי בואי

שבת שלום לך ריקי יקירתי יום עוד יבוא אבוא אלייך בין כה וכה נתפלש על חולות הים בין שמים ומים נעטוף גופינו עם רוח הנשמה אז תדעי מה היא אהבה אהבה הטמונה עמוק באדמה וכמעין המתפרץ הנובע מהאדמה אותך ירווה עד כלות הנשמה

למעלה