``בואי``/ קפצתי לביקור

``בואי``/ קפצתי לביקור

בואי תני לי יד ונצעד אל עבר החלום בואי ונצעד בואי נעבור עוד יום כל יום כאן שונה מיוםה האתמול את מה שעברנו נקבור עתה בחול בואי איתי ביחד ואף פעם לא לחוד בואי כי אני רוצה אותך, I WONT TO FELL GOOD תני לי רק חיבוק רק ליטוף בואי כלעולם לא ארצה ממך לעוף בואי כי אנו שניים אחד כלפי השני בואי איתי ביחד פשוט תהיי את ואני אהיה אני בואי כי אני חושב שיש ביננו קליק בואי כי משהו אותי הדליק בואי ונכיר אמנם את מהקיבוץ ואני מהעיר אך המקום הוא לא משנה אלא מה שיש בתוך הלב בואי כי אני מרגיש שאותך אני אוהב בואי, לפחות ננסה ואם לא נראה לך תגידי לא בואי ועוד האהבה כאן תפרח הו הו הו בואי כי אני מרגיש וחש שמשהו כאן הולך להיות בסדר כי אני ואת משדרים על אותו התדר בואי כי אני מתגעגע גם כשאת לא לצידי בואי ופשוט תהיי לידי וכשאת איתי אל תלכי כל כך מהר לכל דבר יש זמן לא צריך פה למהר אז בואי כי אני מתגעגע גם כשאת לא פה מדמיין שאני נוגע נוגע בפנייך בשערך הרך כשאת לא פה אני פשוט מוכרח מוכרח להשתמש בחוש הדמיון שמן רגע לרגע רק נותן את הטון אז בואי חמודה לפחות נבדוק אם זה בסדר בואי כבר דולק הנר בחדר *****הפעם החלטתי לשתף אתכם לא בשיר המדבר על שברון לב לאחר הפרידה מאשתי, אלא לחזור אחורה אל השיר הראשון שכתבתי לה, לאחר הפעם הראשונה שנפגשנו ינואר 1996 - קפצתי לביקור

uzi55

New member
תודה על השיתוף ...

בקיצור... העיר מלאה בבנות מקסימות, שמחכות שתלטף את שיערן וכו`. עשית לנו כאן סרט תורכי. אולי תהיה קצת יותר חפיף... לא רק אתה עברת גרושין בעולם הזה. אני מכירה ים אנשים שהיו שמחים להיות במצבך. ...... ותחשוב על זה...!!! מהאופטימית רווית !

לגברת רוית

את יודעת רוית המורות לספרות לימדו אותי שיש מישור גלוי במילים ויש מישור סמוי, אז אם תקראי עוד פעם את שכתבתי ותנסי להבין מה עומד קצת מעבר למילים הפשוטות אני בטוח שתגלי בכתביי עוד המון לילה טוב ואם את רוצה סרט תורכי אז תפתחי ערוץ 1 בשישי בשעה 17:30 זה אומנם סרט ערבי אך מה ההבדל????

uzi55

New member
לאדון קפצתי היקר !

אני מאוד מצטערת... אבל בערוץ 1 ביום ששי אני מתכוננת לקבלת שבת עם כל מעדני עולם. אגב, קוראת אני את כתביך ואיני מזלזלת בהם. כתיבתך ושירך זורמים... וניכר בך כישרון רב. פשוט חושבת שאתה זקוק לטלטלה ולהתעוררות. מקווה בשבילך, שתתעורר מהעצבות ותמצא את האהבה הגדולה. לשלום, לאהבה ולבריאות מהאופטימית רווית !

עינת ..

New member
קפצתי, בוקר טוב! :)

קפצתוש, תודה על כך אשאתה משתף מוצא לנכון לשתף אותנו בהגיגייך החדשים ואף הישנים. ינואר 1996 - פברואר 2001, פשוט חתיכת חיים משמעותית.... מקווה שהזמן ואהבה חדשה ירפאו את הפצעים... שיהיה לך יום הכי נפלא שיכול להיות, והכי חשוב - שתהיה כבר בריא.

עינת ..

New member
קפצתי, בוקר טוב! :)

קפצתוש, תודה על כך שאתה מוצא לנכון לשתף אותנו בהגיגייך החדשים ואף הישנים. ינואר 1996 - פברואר 2001, פשוט חתיכת חיים משמעותית.... מקווה שהזמן ואהבה חדשה ירפאו את הפצעים... שיהיה לך יום הכי נפלא שיכול להיות, והכי חשוב - שתהיה כבר בריא.

למעלה