בואי, פנימה

Just לובלו

New member
בואי, פנימה

אור הנרות המרצד בחדר ומשתקף על הקיר, גורם לי להאמין שאני באמצע סוג של חלום דימיוני. להתפשט, להסיר מעליי את כל שכבות ההגנה ולשכב כך פתוחה, פעורה אל מול מבטך המהפנט. מפחדת קצת. אני, הבחורה שאוהבת להיות בשליטה, להזדיין כמו שחיות מזדיינות ותמיד לחשוב על כמה שזה זמני. לא אמיתי. לא חושבת על כלום, דרוכה ומצפה, מרוכזת כ"כ - בך, בעיניים החודרות, בצורה בה אתה שומר על ארשת פנים רצינית בשעה שאני שוברת קירות עם צעקותיי. מתמזגת עם התענוג שבא בתוכי. חזק כ"כ. אני מרוכזת כמו לומדת הכל מההתחלה, והפעם כמו שצריך. יש פה סקס חייתי, אבל עם כבוד. הרבה ניצוצות, אבל לא אבק שריפה צורב. יש פה חיבוק והערכה, הבנה ותחושה שיכולה לתת אמון. "ידידות" קוראים לזה? מרוכזת בלשאוב אותך לתוכי, למצוץ את הסם המתוק הזה, המשכר את עורי בעונג מתמשך עד לבלי די. גוף מול גוף, ערומים, עומדים זה מול זו במקלחון השקוף. קרם הסבון על ידי ואני מסבנת אותך מכף רגל ועד ראש, מביטה לך עמוק בעיניים ומרגישה איך חומה ראשונה נופלת, ולאחריה - עוד אחת. אני מתנקה מכל חשש ועוצמת עיניי בזמן שידך הקסומה עוברת על עורי בעדינות מטרפת. חופנת ציצים, אגן, ישבן וכוס. נצמדת קרוב ומלטפת את כל התשוקה הזו, אותה תשוקה שלא יודעת מנוחה. זין קשה וחזק ננעץ בישבני והתענוג שאצבעותיך מסבות לי מקדימה, אני נאנחת וגונחת, אדי המים החמים כמו מעניקים לי חמצן טהור יותר. שואפת את הקסם הזה לתוכי, מרגישה איך הוא מתמזג עם הדם הרועש בין ורידי, רועדת בין ידיך החזקות עד שנרגעת. "מה הרגשת כשחדרתי לך לישבן לראשונה?" כמו מקרינים את החלק הזה בסרט, יכולה לראות בבירור איך אישוניי נפערו גדולים והצעקה פילחה לא רק את חלל החדר. "תענוג!" אני צוחקת מולו, יכול להיות שאני מסטולית? הוא לגם עוד שלוק מהקפה וחייך. גם אני חייכתי.

the great X

New member
ידידות...

(וסליחה על המילים הלא יפות בכלל) אבל: בתחת שלנו הידידות הזו חחחחח...

למעלה