בואי נגיד....

גל-עמית

New member
בואי נגיד....

בואי נגיד (משחק המונופול) מילים ולחן: אלון אולארצ´יק בואי נגיד שאני שלך שאני אוהב אותך נשחק מעט לי זה לא איכפת אם נגיד שאני שלך לרגע ונגיד שאת שלי שגם את אוהבת אותי לא אחליף אותך רק אטריף אותך אם נגיד שאת שלי ימים יגידו אם זה רציני אולי אפילו יתכן משחק שני אז כל עוד אנחנו כאן ובינינו בשולחן אם במונופול אפשרי הכל אז בואי נגיד שאני שלך ימים יגידו מה יש פה לדבר אולי אפילו נעשה משחק חוזר.

magy

New member
וידוי

אני ביקשתי מגלמידי להדביק את השיר.... המסכן לא ידע מה רוצים ממנו.... ביקשתי, הדביק..... אחר כך שאל למה..... נעשה ונשמע.........אה????????? מה שרציתי להגיד, שזו אינה יוזמתו...... הוא היה רק מתווווווווך

באמת התפלאתי על גלמידי..

היה מתאים לא להדביק איזו בדיחה באידיש ולא שיר על
בחור טוב גלמידי... קוראים לו ל
והוא רץ!

magy

New member
לא קוראים לו, הוא בא לבד

כתב בפורום שלא יפריע לי וגם באיסי...כתב שלא יפריע ואז צלצל להגיד שהוא לא מפריע...... והוא ממש לא הפריע..........בכל ההפרעות

גל-עמית

New member
לילה טוב לכולם....../images/Emo13.gif

לשם שינוי -הנהאני כאן בלילה..... הספקתי לקרוא את מה שהערתם. זה נכון. מגי אחה"צ ביקשה ממני להדביק....הדבקתי.. אני הלא מכיר את הרומניה האדמונית הזו...
...קודם - לצנן ....אח"כ לברר ...
.. אני שמח שבין כלמה שהיה לה לספר לי - היה לה גם מקום להקשיב....והיא הקשיבה. היה לה קשה לעשות את זה ולראיה - היא כאן שוב...אז, מגי - מכאן, ממרומי הכרמל הגשום -
- של "שיבאס"...או "אמרלד ריזלינג"..????

magy

New member
תרשום, סוף סוף הקשבתי פעם אחת

בקולך... איך זה???????? לחיים..............עם מרלו.....

אתנה33

New member
יקירתי את תמיד מקשיבה

לא תמיד מפנימה אבל מקשיבה בהחלט. ןתמיד תמיד זיכרי חברה שלי זיכרי לשים אותך בראש סדר העדיפיות אותך ולא אחרים. אילו היה באפשרותי לתת לך דבר אחד בלבד הייתי נותנת לך את היכולת לראות את עצמך כפי שאני רואה אותך עד כמה הינך אדם מיוחד במינו אוהבת אותך אתנה

magy

New member
אוי.......הבראת אותי.......

חייכת אותי......... עשית לי את זה..............בגדול................. בינינו.....האהבה היא דו סיטרית.......ממושית...........

magy

New member
הייתי חייבת לקרוא שוב.....ושוב.....

אני אוריד את זה ואשים לי על המיטה............. בהדפסה ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

גל-עמית

New member
רשמתי ויש לי מה להוסיף...

אבל מפאת ה"ארוע" לא אגיב ואחליף את ה"ריזלינג" ב-"מרלו" שהצעת.........

magy

New member
שיהיה ריזלינג, שרדונה, ואפילו

סוביניון........מה זה חשוב.....העיקר לשתות משהו..... חבל שלא היית במפגש..... שמעת מה קרה לי בגלל היין.????????????

magy

New member
מה כבר היית מעיז על יד האקס שלי?

והבן שלי......וכל החברים שלי???????????????

גל-עמית

New member
יש לך את האומץ לשאול כאן...

לפני כולם את השאלה הזו שאת "בבדאי" יודעת את התשובה ומחייכת תוך כדי המתנה לתשובתי....

גל-עמית

New member
היי חונה, זה מה שאצלי מעניין..../images/Emo13.gif

אז בדיחה באידיש אין לי ואם אתרגם את מה שיש לי לאידיש - אני חושב שהשרת של "תפוז" יתקע. אבל ללא כלום הלא אי אפשר אז זה הולך ככה: אישה אחת מגיעה אל בעלה ומראה לו "דיל" של סו"ש מגניב בקפריסין ב- 300$ כולל הכל..."אני מאד עסוק ואין לי זמן. סעי את" אומר הבעל, שולף 300$ ונותן לרעיתו. למחרת במשרד מגיעה אליו המהבת עם אותו דיל ומנסה לשכנע אותו לנסוע...הוא מתחמק באותה דרך, שולף 300$ ונותן למאהבת שתיסע והן נסעו... כשרעיתו חוזרת ומראה לו את התמונות, הוא רואה בין השאר גם את המאהבת ושואל את אשתו "מי זו האישה הזו?"..."זו" עונה האישה.."על תשאל. השכיבה כל חתיך שעבר בסביבה...ממש בושה"....סתם ולא הגיב. למחרת במשרד, הראתה לו המאהבת את התמונות שלה ושם הוא רואה בין השאר את אשתו. "מי זו האישה הזו?" שואל הבעל. "זו? אל תשאל" עונה האישה "זו אישה, מה זה נשמה. לא הסתובבה בשום מקום, לא בילתה לא רקדה ...נשמה טובה. כל הזמן לא עזבה את היד של בעלה...".........

למעלה