בואי לעשות שינוי

mahutcenter

New member
בואי לעשות שינוי

הזמנה לנשים להצטרף כמתנדבות לפרויקט קהילה ייחודי של תומכות תעסוקה מרכז מהות עמותה המובילה שינוי עבור נשים מקבוצות מוחלשות בחברה ומקדמת אותן לתעסוקה, להשכלה ולעצמאות כלכלית. העמותה פועלת בחיפה ובקריות המתנדבות תעבורנה קורס הכשרה. הינך מוזמנת לפנות ל – צמרת- 04-8554542 [email protected]

../images/Emo41.gifסיוע לנשים מובטלות דרך "מהות"../images/Emo41.gif

נשים שלא עובדות וזקוקות לסיוע מוזמנות ליצור קשר עם "מהות" ע"מ לקבל סיוע. ניתן ליצור קשר: צמרת- 04-8554542 [email protected]

תיקון שלי-ההודעה מיועדת רק למתנדבות

ולא לנשים מובטלות. הנשים שמופנות אליהן לבקשה לעזרה מגיעות דרך הרווחה באזור הצפון ולא באופן עצמאי. אז ההודעה מיועדת רק לנשים המעונינות להתנדב.

אפשר לקבל עוד פרטים?

מהן הפעילויות של מרכז מהות? מה נדרש מהמתנדבות? אילו כישורים? איזו פעילות? למען מי נועדה הפעילות? ("נשים מקבוצות מוחלשות בחברה" זה קצת מעורפל. אפשר פירוט? דוגמאות?) היכן מתבצעת הפעילות? מה רמת ההשקעה הנדרשת מהמתנדבות? (כמה שעות בחודש למשל?) אם יש אתר אינטרנט למרכז, יהיה מועיל להעלות קישור. אם אין אתר אינטרנט, אפשר אולי להעלות כאן קובץ של פלייר המתאר את המרכז ופעילותו. אני מניחה שזה יוכל לתת קצת יותר פרטים על היוזמה. היוזמה מבורכת כמובן, ואני מעוניינת לדעת האם יש לי מה לתרום לארגון, והאם יש באפשרותי לעשות זאת.

בשמחה ינתנו פרטים אודות הפרויקט

לצערי צמרת מ"מהות" חולה היום אז מחר ינתנו כל הפרטים אודות השאלות שהועלו כאן.

lank

New member
../images/Emo68.gifאשמח לעזור

אני מבינה שהפרוייקט פועל רק באזור הצפון. האם יש משהו בנושא באזור המרכז ובמה זה כרוך?

ללי1107

New member
מצטרפת לשאלה

האם יש פרויקט דומה באיזור המרכז? אם כן, אשמח לעזור.

../images/Emo41.gifבאזור המרכז אפשר להתנדב ב:

נעמת - תמיד זקוקות למתנדבים רחוב ארלוזורוב 93 תל-אביב 62098 טלפון: 03-6921980 פקס: 03-6954470 *מצורף קישור לאתר אודות הפעילות של נעמת ---------------------------------------- שירות יעוץ לאזרח- מצורף קישור אודות הפעילות של השירות +מס' טלפון --------------------------------------- ויצו- ליצירת קשר: שד' דוד המלך 38, תל-אביב 64237 טלפון: 03-6923793 פקס: 03-6923796 ------------------------------------- לני - ליגת נשים למען ישראל ליצירת קשר: המלך ג'ורג' 37 תל אביב 63299 טלפון: 03-6203195 פקס: 03-6200294 דואר אלקטרוני: [email protected] ----------------------------------------

להלן פרטים אודות ההתנדבות במהות

הפעילויות של המרכז הן עזרה בחיפוש עבודה ועבודת השמה לעבודה, קורסי מחשבים ושפות שאני מציעות לנשים, פרוייקט ליווי של חונכות לתעסוקה- ז"א נשים שתעבורנה הכשרה אצלנו ותלוונה את הנשים המגיעות אלינו בדרכן בעולם התעסוקה. - מהמתנדבות מה שנדרש בעיקר זה יכולת הכלה ורגישות, נשים שהנושא של צדק כלכלי חברתי קרוב לליבן,נשים עם יכולת של ארגון. חוץ מזה לא צריך השכלה ספציפית או בכלל, כדאי שהן לא תהיינה צעירות מדי , למרות שכל אשה תיבחן בפני עצמה. - הפעילות נועדה לנשים חד הוריות, נשים שיצאו ממקלטים ומזוגיות אלימה או עדיין נמצאות שם, נשים עניות , נשים יותר מבוגרות, נשים ללא השכלה וכו'. - הפעילות מתבצעת נכון לעכשיו בחיפה ובקריות, ייתכן שבעתיד נגדיל את המרחב הגיאוגרפי- אנחנו יחסית חדשות בשטח וחשוב לנו לתת שרות טוב ואכפתי ולכן גם חשוב לנו לגדול בהתאם. - שעות ההשקעה תהיינה מאוד דינאמיות ותלויות בליווי בכל מקרה לא מדובר על יותר מ3,4 שעות בשבוע שבעיקר יקבעו על ידי המלווה והאשה אותה היא מלווה. מצרפת לכן מסמך אודות פעילות "מהות"

למעלה