בואי,,יש וודקה...

בואי,,יש וודקה...

החברים(חמישה במס´) בני 17-18 , מאותו רחוב בטירת הכרמל, שבו מבילוי והתנגשו במשאית... 5 נערים,, מצאו את מותם,, אחרי לילה של בילוי,, לא התחילו את חייהם,, 5 משפחות,,, שנעצרו חייהם,,

וו´אלאק...איך אתם נסחפים

חבר´ה מתפרעים,שותים,נוהגים בפראות ומזל שנכנסו במשאית לחם ולא במכונית אחרת עם משפחה שאז היה נגרם אסון נוסף. כל ה"יהי זכרם ברוך",הבכי והנרות יוצר אשליה שמדובר פה בקורבנות טרור או מלחמה.... עם כל הצער ממליץ לא להיסחף עם הפופוליסטיות הזולה של האבל. ואל תתנפלו עלי. (חוזר לעניין הנס-קפה).

האמת שמה שהרגשתי כל כך נורא איתו

זה הדאגה והחרדה מההיסחפות של ילדים/נערים לדברים ההרסניים האלה. האמת שאני מפחדת על הילדה שלי
שתגדל, מה יהיה אם היא תצא עם מישהו כזה ששתה? איך אפשר להגן עליה מפני זה? זה ממש מחריד אותי.

sahr12

New member
תחנכי אותה......

שתהיה לסבית.....חחחחחחחחחחחחחחחחח

sahr12

New member
בלי עצבים חמודה!!!!

גם לי יש ילדה.....חחחחחח ויש גברים שלא שותים.......כמוני.

אתה רומז שאתה רוצה לצאת איתה?

תאמין לי אחד כמוך מתאים לכל אמא פולניה (ואבא מרוקאי)- לא שותה, לא מתפתה לאחרות, מציעים לו סקס עם גלידה הוא מעדיף ת´גלידה- ממש ילד טוב!!!!

sahr12

New member
אני רק אומר........

"חנוך לנער-ה על פי דרכו גם כי יזקין לא יסור ממנה" צריך להשתדל ולהקנות חינוך,ערכים,להסביר מה טוב,מה רע,ולהתפלל שיקשיבו לנו....

אז מה אתה אומר בזה?

שזה בסדר כי אלה חבר´ה צעירים וזה טבעי שזה יקרה אז הם זה לא קורבנות טרור או מלחמה זה לא כואב בכל זאת? אלו צעירים שהתחילו רק את החיים שלהם וכל מוות הוא מוות לא משנה מה הסיבה אם זה תאונה או מחלה או קורבנות טרור וכל מוות הוא דבר עצוב וכואב.

sahr12

New member
שירשור תקשיבי.....אני לפעמים

נוסע בכביש....ואת רואה צעירים שנוהגים בפראות,מסכנים אותי ,אותך, עוקפים,עושים סלאלומים,נצמדים מאחורה......ואני אומר לעצמי....... כוסאמאמאמק עראססססססס.....אתה רוצה למות?????תמות לבד !! ואני אומר לעצמי.....שאם אני אראה אותם מתהפכים..אני לא אעצור לעזור להם!! אדרבא....אני אחייך ואמשיך הבייתה.........

מה?????? אני לא מבינה אין לך רגש?

אז מה? גם אני רואה איך הצעירים נוסעים ובעלי כל הזמן מקלל אותם איך שהם נוסעים במהירות ובפזיזות אבל לאחל להם למות??? בחיים אני לא מאחלת לאף אחד מוות אפילו לבן אדם הכי חרא (ליהודים הכוונה רק) ולבן שאני שונאת אני לא יאחל מוות.

sahr12

New member
אוףףףףף איך את לא רומנטית.......

לא אמרתי שאני מאחל להם למות......אבל אם יקרה להם משהו ברמזור הבא.. זה לא יעניין לי תתחת......

נעמי 1

New member
מייקי... לפי הגישה שלך...

נראה שזה עובר לך ליד האוזן... מייקי... החינוך לתרבות נהיגה... לתרבות חיים... לתרבות של לשמור על החיים... מתחילים אצלך בבית ! ורק אצלך בבית ! החיים יקרים בכל מחיר ובכל מצב... גם בכביש ! נעמי

יאלללה שלך.....

תראי...החבר´ה האלה כבר לא ילמדו.... זה מה שחבל לי.... אני מפלל לפעמים למשהו שיעצור מהברברים הצעירים האלו שמשתוללים בכבישים, מלהמשיך ולסכן אותנו שוב ושוב. זה חבר´ה שחזרו מבילוי שתיה ונהגו במהירות מופרזת בכביש מסוכן תוך סיכון מכוניות חולפות!

נעמי 1

New member
ואיך אנחנו אמורים להתמודד עם זה?

מה צריך לעשות שהטרור הזה בכבישים יפסק?

קרמבובת

New member
מה צריך לעשות

הסברה הסברה ו ה ס ב ר ה ! דוגמא אישית וחינוך עם הרבה אהבה מגיל צעיר לסובלנות ואחריות קולקטיבית. לי כבר יש "קופסא שחורה" באוטו כשאני נוסעת.. קוראים לה הבת שלי, והיא עוד לא בת 5 כפרה עליה

למעלה