בואי הנה רגע אישה .

בואי הנה רגע אישה .

מגיעים למסיבה באלנבי . זאת את ,בעלך , התורנית שלי ואנוכי . מגיעים בדיוק בשלוש , השעה הנכונה להגיע למסיבות בארצנו הקטנטנות . בשלב הזה נגמרים המשחקים המקדימים של הדייג´יים ומתחיל האקשן האמיתי . דריכה ראשונה בחלל ההיכל והזרמים מכים מיד . מתחילים לרקוד . קצב התופים השבטי משהו ,והביטים שמשתוללים באוויר יוצרים את האווירה המחושמלת ,המחשמלת. התפאורה מוכנה והשחקנים עולים לבימה . מרגיש את זה זורם בכל נים ונים, בכל תא ותא . עכשיו אני בתוך בועה . זה רק אני והמוזיקה, ראש בראש . נותן לה להניע אותי ,להדהיר אותי .מרגיש צורך לעלות על סייח צעיר ומלא ברוח נעורים ולדהור בטירוף בלב שדות מוריקים. למעשה מרגיש צורך להיות הסייח עצמו. עולה על הגל הזה ,מנצל את כל אורכו ,תופר אותו והוא אותי . כשהוא דועך , אני הולך לכבוש לי פיסת קיר להשעין את גופי עליה. את רוקדת לפני כשגבך אלי . הריקוד שלך שונה משלי . הפראות שלי כנגד החושניות שלך .תנועות האגן שלך לצד אחד ששולחות את ראשך לצד המנוגד ,ופרקי הידיים העדינים האלו שמתנוענים נונשאלנט ומהפנטים אותי . את נחה לרגע ,כל כך קרובה אלי . אני מפתיע את עצמי בצורך שלי . הצורך להניח יד על כתפייך ולהרפות את שריריך . אולי אני מזדקן , אולי מתפתח ,אבל כל מה שאני רוצה עכשיו זה לפרוק ממך את תלאות היומיום ,לתת לך . לא משהו מיני , משהו חברי . גילוי שמסעיר אותי כאילו גיליתי "אני" חדש , ואת יודעת מה ? ה"אני" הזה דווקא מוצא חן בעיני .

המשך .

עכשיו כבר היום שאחרי . התעוררנו . אני ואת שכנים כמעט . היום אתם עושים ברבקיו בחצר הבית וההמולה רבה . כמובן שאני מוזמן .החוג החברתי הזה הוא כבר משהו ברור כמו העיתון של הבוקר . הפעם אני כבר בא בגפי , מבין בפעם המי יודע כמה שאני לא יכול לחשוב על אחרת כשאת ממלאת אותי כל כך . את בסריג שהיה יכול להחשב לפשוט אם לא היה מונח עלייך ,וג´ינס אופנתי הנושק למותנייך . הסריג חושף פיסת בטן חלקה ושזופה ,וכשאת מרימה את ידייך אל עורפך , היריעה מתרחבת ואני מודה לאלוהים באשר הוא איננו , על כל פיסת עור שעיני שוזפות . כשאת מביטה בי ,את מחייכת . המחייכים נחלקים לשניים , אלו שפיהם הוא החלק הדומיננטי בחיוך שלהם , ואלו הם הרוב . ואלו שהעיניים הם החלק הדומיננטי של חיוכם . את בברור נמנית עם הקבוצה השניה . כשאת מחייכת העיניים שלך דולקות באור יקרות . חיוך מדבק שכזה ,שמדגדג את הבטן ונותן לפולסים של הלב לתפוס במה מרכזית . כבר כל כך הרבה זמן שהמתח הריגשי והמיני ביננו קיים ,שכבר שכחתי זה מכבר מתי חשתי בו לראשונה . הקורים שנמתחים ביני לבינך כבר כמעט ויוצרים רצף מוצק המחבר בין שנינו , אבל עד כה כלום . אנחנו יודעים שיש כאן משהו שגדול אולי משנינו, ושהשלם הזה הרבה יותר גדול מסכום חלקיו . הקפיץ הזה נדרך . מתי ישוחרר ? ככל הנראה רק עניין של זמן . מדובר באנרגיה אדירה עצורה.

סיום .

את נכנסת לבית ואני כמו ברזל ממוגנט פוסע אחרייך , החלילנית הפרטית שלי מהמלין . המבט שלך לאחור אומר הכל , אני בטוח שגם שלי . בעוד את מערבבת את הסלט ערבוב אחרון , אני בא מאחורייך ומעביר ליטוף אגבי לכאורה על בטנך , מתענג על כל שניה של חיבור בין עור לעור . מרגיש את המירקם הקטיפתי של עורך. משום מה אני יודע שלא תהיי מופתעת , שלא תגידי מילה . כל כך רוצה להיות לא רק מאחורייך ,כי אם גם מצדדייך ומלפנייך . והוא ? הוא העומד ? אוי כמה שהוא עומד . את מסיימת עם הסלט ולוקחת אותה החוצה לחצר . אני נשאר שעון על השיש במטבח , ממשיך לתת למחשבות שלי לזרום . לא נותן לרגע למות . אם במציאות הוא לא קיים הרגע הזה ,אני אנשים אותו בראשי , אתן לו חיים ודרור . אני כבר מניח אותך על השיש , מנשק אותך בלהט ומצמיד אותך לגופי .מרכיב כל בליטה לשקע , כל זיז לגומחה ,בפאזל שבו רק שני חלקים ,ויחד עם זאת כל כך קשה להרכיב אותו , מסתבר . מסיר ממך את המכנס . אופנתי ככל שיהיה , הוא לא מתקרב אפילו באיכותו למה שנמצא מתחתיו . העור החלק והיפה הזה מטריף אותי , הרס"ר היה נותן לך צל"ש על רמת הגילוח . כן , גם על זה שבין רגלייך . יורד על ברכיי כדי לטעום את לשד מיצייך , כדי להוציא ממך את הקולות המתוקים/מטריפים האלו .הרגל שלך מונחת ברישול על גבי, היד בעדינות על עורפי , מנחה את הקצב של תנועות האגן שלך מול לשוני הצמאה . הריח שלך ממלא את נחירי ומכניס אותי לאקטסזה מוגברת . מדביק צרפתית מלאת תאווה לדגדגן שלך ויונק אותי לפי . מוצץ אותו ומעביר עליו לשון מחוספסת משהו . מענגת מספיק כדי לגרום לך לנשוך שם מעלי את שפתייך . מרגיש את הרגע בו את כבר רוצה אותי בתוכך ועולה אלייך . נותן לך עכשיו לטעום את עצמך בפי שלי . הידיים שלי על החלק התחתון של גבך . את פותחת את כפתורי מכנסי אחד לאחד ומורידה בתנועה חדה את תחתוניי ומכנסיי . הזין הפועם שלי נושם לרווחה לאחר ששוחרר מכלאו . את אוחזת בו חזק ומשפשפת בתאווה . " עכשיו ... עכשיו אתה תזיין אותי " את אומרת בפשטות מטריפה , ואני נענה לקריאה כמוצא שלל רב . מניח את אברי על פתח שפתייך הנוטפות , ונוצר את הרגע בראשי . נותן לעצמי להחליק לתוכך אט אט כדי לזכור כל תווי בנרתיקך . כשאני כבר כולי בתוכך , ממלא אותך הכי הרבה שרק אפשר ,הפאזל מושלם סוף סוף והמבטים שלנו נפגשים בהשלמה והרמוניה . התשוקה הרכה מפנה במהרה את מקומה ליצריות חייתית ,ושנינו נכנסים לקצב מטורף . הידיים שלך לופתות בעוצמה את התחת שלי שנע במהירות הלוך ושוב מוליך את איברי מתוכך ולתוכך . אני מעיר את עצמי בכח מההזיה . לא מרשה לנו לגמור שם . כשנגמור , אם נגמור , זה יהיה מחוץ לממלכת הדמיון . אחרי הכל ,מגיע לשנינו הרבה יותר מזה .

jacobf2

New member
פנטזיה כתובה בטוב טעם.../images/Emo127.gif

מאחל לך שפנטזיה זאת תתגשם לך.

הממממ....

אח, אח, אח!! אתם\ן חייבים\ות להודות שהוא מלאך של תשוקה. אוף, איזו כתיבה, ידידי!! כהרגלך בקודש יוצר לי מצע חמים ולח (אחרי שהמצברוח העכור הלך...) לאוננות. תודה

למעלה