בואי הוא אגדה

bloodmachine

New member
בואי הוא אגדה

התחיל ב 1969 ועדין ממשיך. יצא אוסף קאברים מגניב שלו: The Dark Side of David Bowie אחלה ביצוע לשלישיה הגרמנית: merry thoughts לתחנה לתחנה. ממולץ.

Grimble Grumble

New member
שמעתי את האוסף הזה

ראיתי אותו לפני שנתיים בערך בTower... פשוט מבחיל... אין דרך אחרת להגדיר את הרצח שעשו שם לכל שיר ושיר... אגב, בואי הוא בהחלט אגדה אדירה... שיחסית לא זוכה לתשומת הלב שלה הוא ראוי פה בפורום...

בלי קשר לאלבום(?) הזה

בכלל אני מתרחק ככל האפשר מאלבומי מחווה שכאלה זה אף פעם לא יוצא טוב... באמת מוזר העדר היחס לבואי כאן וזה למרות חוסר החיבה שלי לרוב מה שהוא עשה

Grimble Grumble

New member
עם מחוות כאלה...

הייתי מעדיף לשמוע את "בריטני ספירס במחווה לנקמת הטרקטור"... הרבה פעמים אני נהנה מאלבומי מחווה שונים, אבל האלבום הזה באמת באמת מסריח כמו ספינת שרימפסים באמצע אוגוסט...

Miss CB

New member
מה עם...

The Byrds sing Bob Dylan? לא נראה לי שזה אי פעם היה סוד, הסגידה האינסופית של הבירדז למר דילן, בכל אופן יש אלבום שלם שפעם מזמן שמעתי שהם עשו לו קאברים... יש לי גם אוסף שלהם, נדמה לי שכמעט 50% שם הם קאברים לדילן. לדעתי זה לא רע בכלל, אבל זה "מתגוון": מר טמבורין יותר טוב לטעמי בגירסא שלהם, כי דילן - משורר ככל שיהיה הוא לא בדיוק אהמ זמר מדהים; ליי ליידי ליי לעומת זאת, הבירדז לקחו אותו ועשו ממנו משהו עצום מדי לטעמי. מה דעתכם?

למעלה