בואי אלי....

בואי אלי....

אם יום אחד יבוא ותרגישי צורך לבכות, קראי לי,אך אינני מבטיחך שאצליח במשימת הצחקתך, אך אין ספק שלפחות אוכל איתך ,יחד,לבכות. אם יום אחד תרצי לברוח אל תהססי אלי לקרוא, לא מבטיחך שאבקשך לעצור אך אוכל אלייך לחבור. אם יום אחד תמעני להקשיב קראי לי ואני מבטיח להחריש. אבל אם יום אחד תתקשרי ובאין מענה,מצידי, תיתקלי- בואי אליי במהרה כי אלייך נפשי כמהה...

אורמור

New member
בוא אבוא..

אם לא תצחיק.. ודאי אחייך אם תחבור.. לא אחפוץ לעצור אתענג על שתיקתך אטמון ראשי בצוארך ולא אתקשר.. רק אפסע לעברך.. חרישית.. ואם תייטיב ותשיב את השחוק לשפתי ואת החן לעייני ואת הנוגה לחיי.. כי אז בלי די.. אטע אוהלי במגרשך.. ואחנה שם.. ותהייה לי מגן ומסתור עד ישוב אלי האור.. אור.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שיר נפלא שעורר בי מוזה

בוא אלי....לזרועותיי.....

בוא אלי....לזרועותיי לוקחת אותך אלי.. שמה את ראשך...על כתפי. בכה עלי.. אנגב את דמעותייך... דמעה אחר דמעה . אשב איתך .. אהייה איתך .. ואם יום אחד.. תרצה לברוח.. קרא לי..צלצל אלי... בוא בוא.. אלי לזרועותיי.. אשר הן פתוחות רק למענך ..

נענייתי להזמנתך....

ופרצו ממני הדמעות מסיפורי הזוועות, מאלו החיות שחיים גודעות לעלמות צעירות ורק עם שנאה נותרות. וליטפת ראשי, ניסית להרגיע אותי, ``חמוד ומיוחד`` אמרת ואודה על הקרדיט שנתת. אבל את הזקוקה לחיזוקים לעשות בנפשך השינויים ושוב להכיר אנשים ואיזו שהיא אהבה להגשים.

בוקר טוב ונהדר לך ידידי הייקר ארבל.

בוקר טוב ונהדר לך ,,,, חמוד ומיוחד , ששמו ארבל . אשר בא אלי ישירות. ונתן גיחה...מהכדמל. תודה לך על עידודך.. תודה לך על הקשבתך .. אתה היחיד והמיוחד במינו ארבל . ואומרת לך בכל הכנות . ואתה יודע זאת, מאתמול משיחתנו בלילה. רכשתי לי כאן ידיד אמיתי וידיד נפש.. אשר הוא מבין ומקשיב .. וזה אתה ארבל . ושוב פעם תודה לך ... ידידי הייקר . נשתמע בקרוב . שלךךךךךךךךךךךךךךך אשת המסתור ורעםםםםםםםםםםםם

למעלה