1. הפורום אמנם מתעסק גם בפוטבול מכללות, אבל רוב הפורום יותר בקיא בליגה המקצוענית ולכן סביר להניח שיהיה לך יותר קשה למצוא מישהו שיכול לתת לך תשובה. 2. גם אם יש פה מישהו שמבין במכללות, אולי הוא לא מבין בהימורים (כי אני לדוגמה לא כ"כ הבנתי מה כתבת). 3. באופן כללי לא יוצא לדבר בפורום כאן על הימורים כספיים. יש מצב שזה קשור. בכל מקרה, צריכים להיות פורומים להימורים ומהמרים, אז אולי כדאי לך לנסות גם שם.
בתפוז לא היו מוכנים לתת פרס רישמי מטעמם לתחרות הפורום כיוון שהיועץ המשפטי שלהם טען שזה יותר מדי קרוב להימורים,שזה משהו שאסור להם להתעסק איתו... ולכן אני נוטה להאמין שייעוץ להימור דינו כהימור לכל דבר...
אני דווקא די מחבב אותם בעיקר כי הם הברונקוס, אבל אני לא מסוגל לצפות במשחקים על turf כחול, זה פשוט מוזר לי מידי אפילו בNCAA 2008 בXBOX התחלתי איתם אבל אחרי שני משחקי בית פשוט נמאס לי.
מאז שיש ESPN בארץ ותמיד חיפשתי קבוצה לאהוד עד שראיתי את המשטח הכחול המדהים הזה והחלטתי שמצאתי בדיוק מה שחיפשתי קבוצה עם גישה מקורית וייחודית(מה שבא לידי ביטוי גם בפייסטה בול 2007 עם תרגיל ה"לאדר" ב-4th&18 וה"סטטיו אוף ליברטי" ב-OT מה שמבחינתי נחשב ל"רגע הספורט הגדול ביותר") אין על הכחול הזה פשוט אין