בואיז סטייט - הוואי (24+)

jrmiller

New member
בואיז סטייט - הוואי (24+)

שלום לכולם אני רוצה לשחק נקודות על בואיז סטייט כל הדרך רבע 7-, חצי 14-, סוף 24- 50$ לנקודה לימיט 10 מה ההמלצות שלכם? כדאי?

laufgas

New member
כמה סיבות שלא עונים (השערות)

1. הפורום אמנם מתעסק גם בפוטבול מכללות, אבל רוב הפורום יותר בקיא בליגה המקצוענית ולכן סביר להניח שיהיה לך יותר קשה למצוא מישהו שיכול לתת לך תשובה. 2. גם אם יש פה מישהו שמבין במכללות, אולי הוא לא מבין בהימורים (כי אני לדוגמה לא כ"כ הבנתי מה כתבת). 3. באופן כללי לא יוצא לדבר בפורום כאן על הימורים כספיים. יש מצב שזה קשור. בכל מקרה, צריכים להיות פורומים להימורים ומהמרים, אז אולי כדאי לך לנסות גם שם.

JayneCobb

New member
לא רק שלא יוצא לדבר על הימורים

זה קצת אסור ע"פ חוקי תפוז...(לפחות למיטב ידעתי והבנתי)

laufgas

New member
אם אתה אומר אתה כנראה יודע.

אולי לכן פתחו פורום מיוחד להימורים בתפוז... (אני לא זוכר מה השם והמספר שלו, אבל אני זוכר שפעם אחת גלשתי שם).

JayneCobb

New member
אני יודע ש...

בתפוז לא היו מוכנים לתת פרס רישמי מטעמם לתחרות הפורום כיוון שהיועץ המשפטי שלהם טען שזה יותר מדי קרוב להימורים,שזה משהו שאסור להם להתעסק איתו... ולכן אני נוטה להאמין שייעוץ להימור דינו כהימור לכל דבר...

laufgas

New member
אוי נו, איזה בולשיט.

לא שאני בא להתבכיין שאין פרס או משהו כזה (גם כי אני לא חושב שאזכה בסוף), אבל אפשר לעקוף את הסעיף הזה כ"כ בקלות שזה פתטי. לילה טוב

קצת מוזר בהתחשב בזה שבתכל'ס לא מהמרים על כלום

חוץ מכאבי לב אחרי שהכל יוצא לי הפוך אני לא מפסיד שום דבר... להגיד שזה קרוב להימורים? זאת תחרות ניחושים, אף אחד פה לא שם כסף ולא מתחייב לשום דבר

JayneCobb

New member
שלא נדבר על זה שחיכית בערך 25 דקות

בדיוק בשעה שכולם בדרך כלל אוכלים ורואים חדשות או השד יודע מה...

YB POWER

New member
../images/Emo207.gif הזדמנות נהדרת לצפות

בפלא השמיני הלא הוא המשטח הכחול המפורסם ביותר בתבל של בויזה סטייט MON THE BRONCOS

omrili77

New member
../images/Emo58.gifHawaii - BSU

אני מקווה בשבילך שלא שמת כסף בסוף, כי היית יוצא עם כלום ושום דבר...

RoyBehar

New member
בוייזי סטייט..

אני דווקא די מחבב אותם בעיקר כי הם הברונקוס, אבל אני לא מסוגל לצפות במשחקים על turf כחול, זה פשוט מוזר לי מידי אפילו בNCAA 2008 בXBOX התחלתי איתם אבל אחרי שני משחקי בית פשוט נמאס לי.

omrili77

New member
../images/Emo45.gif

אם משדרים אותם אני מעביר לכמה דקות, נזכר עד כמה הכחול הזה מזעזע, ומעביר למשהו אחר. אני לא מסוגל להתמודד עם משחק שלם במגרש הזה.

AntiUltras

New member
זה כבר כמה שנים שאני רואה קולג' פוטבול קבוע

מאז שיש ESPN בארץ ותמיד חיפשתי קבוצה לאהוד עד שראיתי את המשטח הכחול המדהים הזה והחלטתי שמצאתי בדיוק מה שחיפשתי קבוצה עם גישה מקורית וייחודית(מה שבא לידי ביטוי גם בפייסטה בול 2007 עם תרגיל ה"לאדר" ב-4th&18 וה"סטטיו אוף ליברטי" ב-OT מה שמבחינתי נחשב ל"רגע הספורט הגדול ביותר") אין על הכחול הזה פשוט אין

למעלה