בואו!!!! גם מיכאל גנדלמן יהיה שם!!!!
Y Yuval Penny New member 18/6/02 #2 מיכאל גנדלמן יכול לאכול עשבים מי זה לעזאזל מיכאל גנדלמן שילך להיזדין הוא מכפ"ס במקרה?
C Chomp on this New member 18/6/02 #3 כן אמרו לי שאיזה מיכאל מכ"ס יכול לקפוץ את ה-6 מלמטה למעלה!!!!!!!
ס סביולה165 New member 18/6/02 #4 אתם כנראה לא מבינים אתם כנראה ממש אבל ממש מטומטמים אם אלו התגובות שהשארתם מיכאל גנדלמןהוא הסקייטר בארץ אני רואה אותו כל יום באיזה חנייה עם רמפות שהוא וחבר שלו בנו והם עושים דברים.......ענקיים אם תבואו תבינו
אתם כנראה לא מבינים אתם כנראה ממש אבל ממש מטומטמים אם אלו התגובות שהשארתם מיכאל גנדלמןהוא הסקייטר בארץ אני רואה אותו כל יום באיזה חנייה עם רמפות שהוא וחבר שלו בנו והם עושים דברים.......ענקיים אם תבואו תבינו
T the cs sk8er gOrDy New member 18/6/02 #6 אני מכפר סבא ואני יודע מי זה מיכאל, הוא באמת יודע לעלות את השש מלמטה למעלה, הוא ממש אבל ממש סוס ויש לו פליפ של שלוש וחצי\ארבע קרשים.
אני מכפר סבא ואני יודע מי זה מיכאל, הוא באמת יודע לעלות את השש מלמטה למעלה, הוא ממש אבל ממש סוס ויש לו פליפ של שלוש וחצי\ארבע קרשים.
S sEEk Skater New member 19/6/02 #11 חחחחחחחחחח אם הוא באמת עולה את השש אז הוא היה כבר צריך להיות בתחרות של לאמנט
N Nagasaky New member 19/6/02 #12 אני ראיתי אותו עולה אותם יש לו אולי ממש גבוה דרך הגב לכל מי שמכפ"ס בואו היום לינסוע
G Geoff Rowley New member 19/6/02 #13 אני נוסע איתו הרבה כן יש לו אולי על אבל בלי סטייל בכלל והוא גם לא שולט בגלל הגובה בתרגילים ולבועז יש אולי יותר גבוהה
אני נוסע איתו הרבה כן יש לו אולי על אבל בלי סטייל בכלל והוא גם לא שולט בגלל הגובה בתרגילים ולבועז יש אולי יותר גבוהה
G go skate New member 24/6/02 #14 geoff rowley the king אחי הוא נוסע יפה וזה לא מגושם גם אבי לוזיה כלי ועושה תרגלים בסטייל!
Y Yuval Penny New member 18/6/02 #7 אאאאאהההה אני יודע מי זה.. זה מיכאל_לא צריך רמפה" עושה הארד פליפ גדול על הפלאט ועושה סד על ה6 מדרגות ענק אני יודע מיזה חיחיחיח
אאאאאהההה אני יודע מי זה.. זה מיכאל_לא צריך רמפה" עושה הארד פליפ גדול על הפלאט ועושה סד על ה6 מדרגות ענק אני יודע מיזה חיחיחיח
ג גנדלמן New member 18/6/02 #9 דווקא היום המצאתי בון סלייד . כלומר נפלתי על מעקה עם הרגל ויש לי סימן של סלייד על העצם . אבל בכל זאת אני בא לתחרות ... אני יראה לכם מה זה קפיצות .
דווקא היום המצאתי בון סלייד . כלומר נפלתי על מעקה עם הרגל ויש לי סימן של סלייד על העצם . אבל בכל זאת אני בא לתחרות ... אני יראה לכם מה זה קפיצות .
S Sham 69 New member 18/6/02 #10 מה זה החרא הזה? הוא כזה "מפורסם"? פגשתי אותו כשנסעתי עם חברים לכפר סבא..