בואו תשמעו...

ניקולי

New member
בואו תשמעו...

לפני שבוע עשיתי בדיקת הריון, הבדיקה יצאה חיובית. היום לדאבוני הודיע לי הרופא שכנראה שהיתה לי הפלה טבעית. יום חמישי אני אמורה לעשות בדיקת דם חוזרת ע"מ לוודא שאכן היתה הפלה אני יודעת שאין סיכוי לתוצאות טובות כי הרופא בפרוש אמר לי שנראה לו שאכן היתה הפלה טבעית. אני מאוכזבת וכואבת בעיקר עכשיו שיהודה לא נמצא לצידי ואני לבד בכל המערכה הזאת ע"פ שהוא בקשר טלפוני איתי כמעט כל שעה. יחד עם זאת אני דיי אופטימית לכו תדעו יש הפתעות בחיים אולי אחרי הבידקת דם יקרה נס לכו תדעו...

עצובה ושמחה

עצובה כי קיימת האפשרות שזה היה ולא עוד ושמחה מה שאומרת שיש כיוון לחיובי... ועל זה צריך לברך שולחת לך חיבוקים ונשיקות

ניקולי

New member
תודה נשמתי

גם אני אוהבת אותך מאודדדדדד

ניקולי

New member
ג'ס אני חייבת לספר לך

יש לי הרגשה מוזרה ואני לא יודעת למה??? מחר אני אדע!! בכל מקרה תודה על אתמול, את חברה טובה שיהיה לך בוקר טוב

mariana

New member
מצטערת לשמוע../images/Emo24.gif

אבל אני אופטימית לגבייך ולגבי יהודה בקרוב יהיה לכם צאצא משלכם

mariana

New member
מאמי יהיה בסדר

באמת אלוהים בוחר לך שם למעלה את הנשמה הכי טובה שמתאימה לך וליהודה כי אתם כל כך מיוחדים והרי את מגיע לחתונה שלי בעזרת השם אז תקבלי ממני ברכה ענקית, אומרים שהברכה של חתן וכלה אחרי החופה הכל מתגשם היית מאמינה?
אני מקווה שלא תצטרכי לקבל את הברכה כי אני אבקש מאלוהים שתבואי לחתונה שלי עם בטן

ניקולי

New member
עכשיו גרמת לי

כי ריגשת אותי הלוואי ולחתונה שלך אני אגיע עם בטן של הריון כמובן מרין תודה נשמה!!

mariana

New member
אני רוצה שיהיה לך רק דמעות

של אושר הלוואי אני לא סתם אומרת אני מאוד מאוד מתכונת והיום יש לי דיבור צפוף עם ההוא למעלה

ניקולי

New member
סתם בשביל ידע כללי

זה לא נשאר!! זה נפל!!! אם אני מאוכזבת?? קצת! למה אני מצפה ?? שיהיה טוב!! בגדול? זהו!!

sidi

New member
היי

עכשיו קראתי... אני מצטער בשבילכם. אני מקווה שפעם הבאה זה יצליח מממ אני לא כל כך יודע איך לעודד אותך... אז באמת... אני מקווה שיהיה בסדר. ד"ש ליהודה.

ניקולי

New member
תודה סידי

אני בסדר תודה!! כשצריך להיות יהיה כשלא צריך אז לא! הכל כתוב למעלה ואני מאמינה. אמסור ד"ש ליהודה, למעשה הוא כבר כאן.. יש לך ד"ש בחזרה

למעלה