בואו תראו קטע גדול..

חי אדר

New member
על גבול ההזיה

זה אכן גילוי נפלא ואמיתי. זהו גילוי של ההזיה במלא עוזה ותפארתה. וייתכן כי לקראת חג החירות, השתחררה מתכולת מחו כל החכמה ונותרה שממת הדעת באורח מופגן ובולט. לא אתפלא אם ביום בהיר ימציאו הגיג חדש רב רב רבנו נח נח נחמן. ובהקשר לזאת יש אומרים כי נמצא כתוב: קוראים לי נחמן כי הפסקתי לגמגם

לילית3

New member
ועל זה נאמר: ברוך מחיה המתים, משום

שכתיבתו מחיית הנפשות של חי אדר, בכוחה לזכך אף את טומאתה הנוראה והאימננטית של לילית. לפחות לחמש דקות, אח"כ אני חוזרת לסורי.

דעתי המאוד מאוד חשובה

חויות דתיות או מה שנקרא "הארות" הם מאוד חביבים ונחמדים, אבל... הבעיה מתחילה כשאותו הוזה, חושב שהאירוע לא התרחש במוחו בלבד באיזשהו תהליך כימי במוח, אלא הדבר הזה אכן התרחש, כאילו ר' נחמן אכן השקיף עליו מלמעלה וכאילו הוא אכן התחבר לנשמות הצדיקים, כאן מתחילה הבעיה וכאן שורש בעיית הדתות והנביאים...

Le Fay

New member
לזכותו ייאמר...

...שלכתוב הוא יודע. ולי מישהי נשבעה שנשר עצום בא לישב בלילות על לוח העץ בקצה מיטתה ודובר אליה אמרי חוכמה נסתרת (הצעתי לה לעבור למיטות בלי גב מיטה). אבל אם המספר בעצמו אומר לנו שזה בוקי סריקי, הוא בטח יודע למה.

הופה..גם אתם לקחתם את זה ברצינות?

זה סך הכל פרי שעמומי מאתמול בלילה.

Le Fay

New member
מסביר יפה למה זה כתוב היטב...

ולמה המספר לא התאפק והגניב רמזים עבים להשתטות. שמע - לא יודעת אם מישהו אמר לך פעם, אבל לא הרבה אנשים יודעים לכתוב ככה.

לילית3

New member
אפרוח, ואני לתומי חשבתי שאתה פשוט

כותב נפלא (ונראה לי שהרשימה מתארכת והולכת...) אבל אתה גם יודע לעבוד עלינו בעיניים!!! אתה ממש מסוכן!!! ועכשיו אני חוזרת לעבודה, בשירה וריקודים. אולי התרוממות הרוח והנפש תציל אותי, לא הכנתי כלום לשעה הקרובה....

חי אדר

New member
בעית המאמין

זאת הבעיה שההוזה סבור שאכן התאחיש אינו במארג דמיונותיו והגיגיו, אלא הוא תרחיש פיסי גלוי ומוחש. ויתר מוזר ששומעי לקחו נוטים להאמין שאכן כך הם הדברים. וזה מזכיר ספור על אחד שאומר לחברו, אתה יודע פלוני ספר לי שנגלים אליו כל יום מלאכים. הלה משיב לו, סתם שיקר עליך, וכי אתה מאמין לו? בתגובה לכך הוא עונה: הייתכן שאדם שנגלים לו מלאכים ישקר? קצרו של דבר פתי יאמין לכל דבר.

../images/Emo9.gifאני חשדתי בך מיד!

ראיתי במפה שלך שאתה מסוגל לעשות דבר כזה...

אבזץ

New member
ענק! ואני כבר התחלתי למלמל בכוונה

ב בו בוק בוקי סריקי.... אז בעצם אתה אומר, שאני אמשיך למלמל את הנוסח הרגיל : "נ נח נחמ נחמן מאומן".

Kimbal1

New member
זה מה שקורה....

זה מה שקורה כשבמקום ללמוד מעשנים את הספרים

אָנֹכי אשם אחשלי

אתה באמת כותב נפלא ! אהבתי גילת האור הגנוז אתמול ? איזה כייף אני מחפש כבר שנים את האור , ועדיין לא מצאתי , טוב יגעת ולא מצאת אל תאמין ! כייף לקרוא הודעות שלך אחשלי , תכתוב המון , ובכייף

ELI105

New member
כופר ממליץ על אפיקורוס

יצירה נאה שמא תפרסמנה באיזה פורום של כתיבה הזוייה

נשמע דפוק לגמר

הכרתי כבר את החברה האלה במאה אחוז לפני שהוא למד הוא לקח איזה שאכטה או שתה איזה וודקה או שתיהם?

למעלה