בואו שמנות

kissmariah

New member
בואו שמנות

אני בן 30, נראה טוב, נשמע טוב, ומעוניין לגרום לשמנות והיפות -להרגיש טוב. אוהב במיוחד את ה ה כ י ה ש מ נ ו ת All Yours

בוא חסר טאקט../images/Emo4.gif

אני בת 30 נראית הרבה יותר טוב ממה שאתה בכלל מסוגל לדמיין, נשמעת מצויין ומעוניינתתתתתת לגרום לגברים מהסוג שלך להבין שזה שאתה חובב שמנות או נמשך לשמנות זה לא הופך אותך למלך ולא למיוחד וזה לא מקנה לך את הזכות לדבר אל נשים שמנות או נשים בכלל כאילו הן העדר שלך מובןןןןןןןןןןןן . אגב לרוב אני מתה על טפשים אבללללללללל לא על הכיייייייייייייייייי טפשיים. שיהיה לך המשך יום נפלא. הילה

יאני1

New member
ברצינות..?

אתה לא יכול להיות רציני. אתה קריקטורה של עצמך. זה על אותו משקל של גבר בן 50 עם סיגרייה בזרת, תספורת הלוואה וחיסכון וכתמי זיעה בבית השחי שצועק לי מהסובארו פשע שלו "אחחח איזה תחת, בואי בואי" הוווו גברים מאוהב| ראה נפסלת!

וואליקקקקק איזה מהבול חלליות

תחזור לחור שיצאת ממנו, יא ערס שלציפור יש יותר שכל ממנו!!! ולא לשכוח לנער את הקופסא מדי יום... ביי דפקט

yeahod

New member
האמת..

הוא לא ממש אשם.כמו שהוא כותב..נראה שהבחור סובל מבעיות תחביר חמורות ביותר.. עם עצמו בעיקר.. ....פניסטיל על הלשון ומייד

kissmariah

New member
לכו שמנות

בהנחה שארבעת המגיבות הן אכן בנות הפורום, ברצוני 1: להצטער על רמות המירמור הלא מוצדקות בתגובות שלכן. 2:להזכיר שממה שקראתי בפורום, עושה רושם שגם בעיני עצמכן (ברוב המקרים) המניות שלכן לא ממש בשחקים... ובכל זאת ישראל מלאה בגברים חרמנים, חמים, שיודעים את מלאכת האהבה על גווניה השונים, ומנגד רוב הישראליות מומחיות בעיקר בלענטז ולברוח, ואתן- השמנות והיפות, היה ראוי שתעריכו קצת יותר את השהייה הזמנית והמבורכת של כולנו בעולם הזה לפחות בדרגה אחת מעל מה שפוסטמה מן השורה יודעת להעריך. בגלל אופי העבודה שלי אין באפשרותי להשוויץ עם תמונה, אבל ההפסד כולו שלכן, במקרה או שלא, כל העשרות הרבות של השמנות, הרזות, והממוצעות שהיו איתי עד היום, התמכרו. ואתן, תמשיכו לקשקש בנט, ובמקום לקבל אורגזמות (גם בלב) ממקצוען שמעריץ שמנות, תמשיכו לקבל נזיפות ועיצות מרופאים.

ועל זה בא לי להגיד....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אה שניה ועוד משהו נורא חשוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיהיו לך חיים יפים מלאי אורגזמות בלב בלבלב ובכבד.. סלאמת

יפעת*

New member
אבל אבא שלי יותר חזק../images/Emo3.gif

לא הגיע הזמן שתלמד לקבל לא?

אם עשרות בחורות התמכרו אליך

אז מדוע ההודעה שלך נשמעת מבחור בודד וגלמוד שמחפש קבוצה של נשים עם דימוי עצמי נמוך?? וזה הזמן לומר שטעית, אנשים כאן מכבדים את עצמם יותר ממה שאתה מכבד את עצמך . אנחנו נמשיך לקבל נזיפות ועיצות מרופאים תשאיר את זה לנו..נתמודד, אבל מה אתה מתכוון לעשות בנוגע לטיפשות ולָצרוּת מחשבה שלך?

חחחחחח אני מקווה שלא נפגעת?

מהגלגול חחחחח כיף לדעת שאת עדיין קוראת אותנו.. נשיקות וחיבוקים ללי

התנפלות מיותרת

מה הוא כבר אמר? בן אדם בא בכנות ואמר בדיוק מה בא לו בלי לעשות דאוונים ולשחק אותה מחפש כלה. גם עליו צריך להתנפל? מי שלא מתאים לה שלא תתייחס. סתם מוגזם הלינצ' הזה..

yeahod

New member
הוא ממש לא בסדר הבחור

אם היה מכבד את עצמו ואת המקום הזה לפחות היה מציע כמה גמלים .. קמצן.. נה נה... חסר אמצעים הבחור

כרגיל, ברור שתגידי ההיפך

כל כך צפוי ממך, אז כל אחד ישרוץ פה ויגיד את האמת בא לי לענג אתכם בא לי אישה שמנה ענקית ולעשות לה טוב בא לי ללקק אותך לכל אורך ועובי גופך. נו באמת! יש גבול בשביל זה יש פורומים כאלה. ועובדה שאחרי שהבנות ענו לו הוא בהחלט הראה לנו עוד צד מסריח שלו מה שאומר שבהחלט לינצ' היה מגיע לו. בהחלט לא מוגזם השרשור הזה. שיתן כבוד לבנות הפורום הזה ויחפש זיונים בפורום סטוצים. ותפסיקו עם המשפט מי שלא מתאים לה שלא תתייחס יש גבול עד כמה שאפשר שלא להתייחס לזלזול כזה.

למעלה