בואו ספרו לי...

alophind

New member
בואו ספרו לי...

דבר ראשון רציתי להגיד לכם שאני פשוט מקנא בכם שאתם שם ולא פה... אני קורא מה אתם כותבים , רואה תמונות ופשוט כ-י-ף.. עכשיו תגידו לו , אשמח אם תפתחו איזה שרשורון קטן ותספרו איפה אתם ומה הסיבה... אהה.. ואם מישהו מעוניין לאמץ אותי , אני קונה כרטיס ובא (היי , אני עושה ספונג´ה כל יום שישי
) תודה... ערן.

ליילה

New member
שלום לך וברוך הבא

אם ברצונך לדעת קצת יותר על חברי הפורום, יש לך בטאג ליינס שירשור של כרטיסי ביקור של חברי הפורום. תהנה.. ויום כתום

sirpad

New member
כי אצלנו המנהלת קצת לא מנומסת

ובישיבות הנהלה היא מעלה גרה את כל הקורנפלקס שאכלה בבוקר.

Gefen

New member
בעיקר פרות אנושיות מוו ../images/Emo80.gif

מווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

judyr

New member
ידעתי שאת תקפצי

רציתי לכתוב אפילו שאוהבים אותן במחבת פחחחחחחחח חכי אני אזטא אותך

ליילה

New member
אווו, סיפור הפרה...

חוץ מכל מה שכולם כתבו כאן (והכל נכון, בייחוד לגבי העלאת הגרה של הקורנפלקס..) אני חולקת באייקון הזה כבוד לשכנותי היקרות

שאלה למומחית

כולם יודעים ששוקו חולבים מפרות חומות שאכלו הרבה שוקולד. אז איך בדיוק עושים חלב סויה? מפרות שאוכלות סויה?

ליילה

New member
מה פתאום!!!

פרופסור מה קרה לך... חלב סויה חולבים ישירות מהסויה בשדה. יוגורטים מפרות פולניות שהכל מחמיץ להן גבינה צהובה מפרות גרנסי זהובות (כן, יש זן כזה של פרות) חלב דל שומן מפרות אנורקסיות ואת החמאה קוטפים מהעץ בשדה... אני מתפלאה עלייך פרופסור...

ליילה

New member
ואם אנחנו כבר בנושא...

שמן תירס, עשוי מתירס שמן זית, עשוי מזיתים אז ממה לעזזאל עשוי שמן תינוקות

sirpad

New member
שלא לדבר על מסטיקים

מסטיק בטעם מנטה מסטיק בטעם תות מסטיק בטעם אשכולית עם אכניצאה מסטיק בטעם ילדים?!?!?!

תמי ב

New member
ומה עם החולצות?

חולצות לילדים עם שרוולים קצרים ומשחת שיניים לילדים בטעם תות. (הילדים שלי דווקא בטעם פפרמינט....)

ואפרופו שאלות כגון אילו יקירתי

כולנו מכירים את שלטי ה |הדגש{" נא לא לדרוך על הדשא " איך לכל הרוחות הם הגיעו למרכז הדשא ??? ואם כלום לא נדבק לטפלון - אז איך הצליחו להדביק אליו את המחבת ???

למעלה