בואו נתעורר!

dima269

New member
די לסתימת הפיות!!

מצחיק שאתה מדבר על רמה ירודה.

סליחה!!

אתה מכחיש פה רצח של 6 מליון אנשים מהעם שלי אני מבקש מהמנהלים לתת לו חסימה =] תודה

מעניין,

בטח לא ידעת שהקרמטוריום באושוויץ הוא למעשה שחזור? שתארוך פחמן-14 הוכיח שלא יתכן ועברו שישים שנים מאז נבנה מחנה מיידנאק? שהתמונה של הילד שמרים ידיים התגלתה כזיוף (לא יכול להיות שהדגל מאחור מתנפנף ברוח)?

בעצם,

הקרמטוריום במיידנאק, לא באושוויץ. באושוויץ יש את ה"הריסות" שבוצעו בעקבות ה"מרד" של ה"זונדר קומנדו" בשלהי ה"שואה".

Seidman

New member
../images/Emo6.gif הדגל שמתנפנף מאחור

הקונספירציה האמריקנית במיטבה!

המ,

באמת איך הדגל מתנוסס בתמונה המפורסמת (אני מדבר הפעם על ניל ארמסטרונג על הירח, לא על השואה)? פלג, אתה התעסקת בזה פעם לא?

dima269

New member
נסה את זה

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%AA_%D7%94%D7%A7%D7%A9%D7%A8_%D7%90%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA_%D7%96%D7%99%D7%95%D7%A3_%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%99%D7%AA%D7%94_%D7%A2%D7%9C_%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%97

pelegs

New member
האמת, מה שתמיד הטריד אותי זה החוסר

בדיליי (delay) בשיחות בין מרכז הבקרה לחבר'ה על הירח - המרחק ביניהם הוא בערך 384000 ק"מ, מהירות האור היא 300000 ק"מ בשניה - ולכן בין שאלה לתשובה אמורות להיות שתי שניות הפסקה לפחות - השאלה מגיעה לירח, והתשובה חוזרת ממנו. משום מה, עד כמה שאני זוכר, אין את זה בתיעוד המוקלט של הטיולון ההוא לירח. מצד שני, יכול להיות שערכו את זה בשביל לקצר את השיעמום בתוכניות המדע למיניהן שמדברות על הנושא היום. בקיצור, צריך לבדוק את ההקלטות המקוריות (שהבנתי אדבו מאז או משהו...). עוד משהו שחשוד זה העניין עם אפול ו13 - אחרי שתי נחיתות מושלמות וכיפחיים על הירח, הדרמה מתועדת היטב בשידור חי של אפולו 13 (בצירוף העובדה כי המספר של המשימה הוא כאמור "13") נראת מדי מושלמת. לא יודע, אולי זה רק אני והראש השמאלי-ראדיקלי-מחפש-קונספירציות-שלי

dima269

New member
נצל"ש - שערוריה

לא הייתה הסכמה שוינסטון סמית יקבל צבע אדום? מה קרה עם זה?

--

סליחה אם היה נשמע כך מההודעה אבל אין כוונה לכך. אני לא מכחישה שואה ואני באמת חושבת ובטוחה שאכן הייתה לצערנו הרב אותה שואה נוראה.

niv1990

New member
אני חדש פה

אבל יודע לקרוא, זהו פורום אקטואליה, לא תאולוגיה. מה מוסר ההשכל? לא לשיון על מסילות רכבת או לעשות חטאים בלי חשבון כי תמיד יהיה איש דת שיהיה מוכן להגיד לך שזה נסלח בתמורה לשליטה על השקפות העולם שלך?

../images/Emo13.gif

אתה צודק שזה לא קשור לנושא הפורום אבל זה דברים חשובים שכדאי לנו לדעת. המסר הוא לא לעשות חטאים. לא לדבר לשון הרע, לא לשקר, לשמור שבת כהלכתה, כשרות, הנחת תפילין כל יום חול ועוד. וכמו שה' נותן שכר על כל מצוה אפילו הכי קטנה, כך ה' מעניש על כל חטא שאדם עושה אפילו חטא קטן ביותר, והעונשים הם עונשים גדולים ויסורים קשים מאוד. נאמר "קשה שעה אחת בגיהנם יותר משבעים שנות יסורי איוב". אם בכל זאת האדם חטא, אלוקים נתן לנו ברוב רחמיו דרך לכפר על אותו חטא- חזרה בתשובה- יש לזה כמה תהליכים- הכרת החטא, חרטה מעומק הלב וצער גדול על החטא, וידוי, בקשת סליחה במקרה הצורך, קבלה לעתיד שלא לשוב לזה החטא לעולם. וצריך לזכור שיחד עם זאת נאמר "האומר אחטא ואשוב, אחטא ואשוב, אין מספיקין בידו לעשות תשובה". ונאמר "שוב יום אחד לפני מיתתך", והאדם לא יודע מתי ימות, אולי היוםן, אולי חחר, ולכן ימהר ויחזור בתשובה, עכשיו! כל פעם יקבל על עצמו עוד משהו ועוד משהו, בהדרגתיות. והבא להיטהר- מן השמיים מסייעים אותו. "במקום שבעלי תשובה עומדים, צדיקים גמורים אינם יכולים לעמוד".

חחחח יפה

אני דווקא אהבתי. ואם יש אנשים שלא אהבו את זה זבש"ם, לאנשים תמיד היה יש ויהיה תלונות.

למעלה