בואו נתבונן רגע

אני לא מבין אותך..

דברי בבקשה פשוט בלי יותר מידיי דימויים וסיפורים אז אני אבין כרגע זה יותר מידי ערטילאי ואני מעדיף לדבר תלכס... אם תוכלי לשתף בדיוק מה הדילמה שלך אני אבין... תודה אור ואהבה

דוגמא לדילמה:

לפני שאדם בכלל מגיע לפגישה עם בן/בת זוג, הוא ראשית עורך לעצמו רשימות מה הוא מחפש בצד שכנגד, מבחינה פיזית,רגשית,אופי,תעסוקתית,חברתית. וכך בעצם עפ"י זה הוא מסנן אנשים שאינם עומדים בקריטריונים שלו ויוצא עם אילו שנראים לו מתאימים. כאשר הוא מגיע לפגישה הוא בעצם בוחן את: האינפורמציה שנמסרה לו על אותו אדם, את אשר הוא שמע דרך שיחות הטלפון עם אותו האדם. לעיתים האדם מגלה ש: "היי,הצד השני מתאים לי ב99.9% מהדברים אבל יש את הקטע של... שבזה הוא לא מתאים לי." וכאן האדם נכנס בעצם לדילמה: האם לאמר את ה"לא" כי: הדבר הקטן הזה מפריע לי או לא תואם לציפיות שלי מהצד השני. או בעצם להמשיך הלאה ונמצא דרך ביחד להתפשר,ליישר את הקו. או שאולי בעצם אני יכול לוותר על הדבר הזה.

schlomitsmile

Member
מנהל
99.9% ? איפה יש דבר כזה? אם מצאת מישהו שמתאים לך ב 99.9% מצאת את נסיך החלומות... כידוע, אין בעולמנו 100%, כך שלא סביר שתמצאי מישהו שיתאים לרשימה שלך יותר מזה. מה שכן, כמו ברשימת המכולת, לפעמים אנחנו שוכחים משהו, אולי אפילו את הדבר הכי חשוב, או שרשמנו בטעות משהו מיותר. לכן, אני כשלעצמי לא הייתי ממליצה לבחור בן זוג על-פי מספר ה../images/Emo127.gif שהוא קיבל ברשימה, אלא על-פי מה שהלב אומר. אם יש תחושה של מגנט, שלהתרחק זה מזה יהיה נגד טבענו; אם השניים מרגישים שהביחד הזה הוא כמו שמש ברוכה, שמחממת, מאירה עליהם ומצמיחה את האני של שניהם;אם החיבור ביניהם מרבה שימחה וכח בלבם- כנראה שהם מתאימים. רשימה מלאת ../images/Emo127.gif בלי זה- לא נראה לי שתניב חיים מאושרים יחד. רשימה שחסרים בה אי-אלו ../images/Emo127.gif אבל האמור למעלה מתקיים- אני מניחה שיהיו לבני הזוג חיים לא פשוטים, אך עשירים ומאושרים.

אני לא אוהב לדבר באוויר..

תני דוגמא ממך לדילמה שיש לך ונוכל לדבר ... לפי דעתי אין שתי דילמות שוות אז לא יכולות להיות שתי התייחסויות שוות ולכן אני לא אוהב לדבר בתיאוריה.. אור ואהבה

למעלה