חחח...!!!
ע עברי לידר רולזזזז New member 25/9/05 #43 אני רוצה להיות בקבוצה 2! נראה לי לא רע בכלל לנג'ס עיתונים בשביל שירי המאמוש!
H hila ivgi New member 25/9/05 #44 ../images/Emo45.gif אני בעד...חחח ד"א התמונה ששמת מההההההמממממממממממת!
ח חולה על הסדרה New member 25/9/05 #46 כן התמונה באמת יפה!!! תודה ו... בבקשה אנשים תגידו לי איזה קבוצה אתם!!
ח חולה על הסדרה New member 25/9/05 #48 מי שבקבוצה 1 ((פוסטרים)) הם: דור צליל עדו batelush161 ((סורי אני לא מכירה את השם!)) וחסר לי עוד בן אדם 1... מי רוצה??? אני סוגרת 5 ממש עוד מעט כדי למהר!!!
מי שבקבוצה 1 ((פוסטרים)) הם: דור צליל עדו batelush161 ((סורי אני לא מכירה את השם!)) וחסר לי עוד בן אדם 1... מי רוצה??? אני סוגרת 5 ממש עוד מעט כדי למהר!!!
ח חולה על הסדרה New member 25/9/05 #50 הצטרפת!!! יאללה... יש לנו כבר קבוצת פוסטרים!!! אתם תקבלו עוד כמה ימים כולם מסר שכולל כל מה שאתם צריכים לעשות ולאן לפנות בדיוק!!! שיהיה בהצלחה!!! עכשיו מי רוצה להיות קבוצת שערים??? ((2!)) יש לי בקבוצת שערים כבר את: עיברי לידר..... מי עוד???
הצטרפת!!! יאללה... יש לנו כבר קבוצת פוסטרים!!! אתם תקבלו עוד כמה ימים כולם מסר שכולל כל מה שאתם צריכים לעשות ולאן לפנות בדיוק!!! שיהיה בהצלחה!!! עכשיו מי רוצה להיות קבוצת שערים??? ((2!)) יש לי בקבוצת שערים כבר את: עיברי לידר..... מי עוד???
ח חולה על הסדרה New member 27/9/05 #52 עוד היום נשלחים מסרים לכל קבוצת... הפוסטרים! שיהיה להם בהצלחה!!! אני מחכה לאנשים שיחליטו לאיזה קבוצות הם... כי זה ממש ממש חשוב!!! אני רוצה גם לשאר הקבוצות לשלוח!!
עוד היום נשלחים מסרים לכל קבוצת... הפוסטרים! שיהיה להם בהצלחה!!! אני מחכה לאנשים שיחליטו לאיזה קבוצות הם... כי זה ממש ממש חשוב!!! אני רוצה גם לשאר הקבוצות לשלוח!!