בואו נשנה את המצב!!!!

בואו נשנה את המצב!!!!

סליחה על פתחית הודעה חדשה אבל זה משהו שחשבתי עליו כבר הרבה זמן!!! חשבתי שנעשה משהו שיהיה מצויין לכל המעצירים של שירי!! שימו לב לתחכום..! נחלק את הפורום לקבוצות! והן: 1.פוסטרים 2.שערים 3.כתבות 4.טור אישי 5.מעריצים כותבים! בטח אתם אומרים לעצמכם "מה זה לעזאזל?" אז תקשיבו טוב טוב ותבינו.. קודם כל מי שרוצה להשתתף צריך להקיש
! ((בנושא התגובה!)) ובתוכן ההודעה שירשום לאיזה קבוצה הוא מעדיף להצטרף!!! בקבוצות האלו אתם שולחים מיילים לכל העיתונים ולכל מי שצריך כדי להשיג את הנושא שלכם למשל אם אני בקבוצה של הפוסטרים אז אני שלוחת למיילים ל"ראש 1 " " מעריב לנוער" "עולמו של דיסני" ((חח.. וכל מה שאתם רק רוצים)) ואתם כותבים להם שאתם מעריצים את שירי ואתם ממש ממש רוצים פוסטרים שלה בעיתון!!! אותו דבר לגבי כל 1 מהקבוצות.. רק שלפעמים זה לא לאותם אנשים ((המיילים)) ואתם רק רושמים שאתם מעונינים שישימו כתבות\ פוסטרים\שערים\טור אישי... עכשיו בטח שאלתם את עצמכם "מזה מעריצים כותבים" זה קבוצה שצריכה באמת להשקיע.. זה מעבר ללשלוח מילים ולבקש שישימו כל מיני דברים... זה ממש לכתוב מין חיבור קטנטן לכל מיני עיתונים! שירים \ חיבור כמה אתה אוהב את שירי \ שפגשתי את שירי בפעם הראשונה ועוד... זה באמת השקעה!!! אני בכוונה עושה את זה לקבוצות ושלא כולם יגידו "אני אשמח אם תכניסו לעיתון שלכם פוסטרים, כתבות, שערים ועוד." כי ככה הם לא מתיחסים בכלל!!! בקיצור כמה שיותר אנשים השתתפו ((זה ממש לא משחק זה ממש יכול לעזור ולהשפיע!)) יהיה הרבה יותר טוב לכולנו!!! אנשים מי שרושם שהוא רוצה להשתתף תודה! דבר ראשון חח..! אבל דבר שני בבקשה תחכו לתגובה ממני עם כלללללללל המיילים והפקסים והכל.. של כל העיתונים וכל זה!!! אני אעשה את העבודה הזאת!! אבל אל תכתבו שום דבר לאף 1 בנתיים!! בסדר?? מי שלא הבין שישלח לי מסר אני אסביר לו יותר בפירוט וכמה שיותר בקצרה!! סליחה על המגילה!! אבל זה ממש ממש חשוב!! תודה ושיהיה לנו בהצלחה!!

../images/Emo45.gif

אממ אני מתלבטת בינתיים אם בקבוצה 1 או 3 או 2!!! אני אחליט ואגיד לך אחר כך אממממ חוץ מזה ש.. זה רעיון יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה ורק... ((לכולם פרט חשוב ששחכתי

..)) תחליטי מהר כי שכחתי להגיד שלכל קבוצה צריך 5 אנשים גג!!! אז מהרו... כי החמישה הראשונים שיכתבו לאיזה קבוצה הם יהיו הקבוצה!! אחר כך תצטרכו להיות בקבוצה שפחות חשובה לכם! 0(אבל זה גם מאדדדדדדד יעזור!!))

תודה תודה!!!

וואי ממש מרגש אותי שאתם משתתפים ועוזרים!! אם הייתי שירי הייתי בוכה שזה מה שמעריצים עושים בשבילה!! ובאמת תודה!!

בקרוב אני מוסיפה את כל....

הפרטים על כל העיתונים שאנחנו צריכים!! בנתיים אל תעשו כלום!! בבקשה!!

למעלה