יודע לנגן על שניהם מעדיף גיטרה ים או בריכה?
ש שייקה לא אנושית New member 12/6/04 #21 ../images/Emo19.gifטלפון... אין כמו לדבר עם החברים... בוטנים או פסטוקים
ט טרושקה New member 12/6/04 #24 ים! למרות סכנת הטביעות אני בעד משהו טבעי... אפילו סתם לשבת על החוף ולשמוע את הגלים עדיף ממים במסגרת... לבוש: מותגים או שאנטי באנטי?
ים! למרות סכנת הטביעות אני בעד משהו טבעי... אפילו סתם לשבת על החוף ולשמוע את הגלים עדיף ממים במסגרת... לבוש: מותגים או שאנטי באנטי?
Y yoyoyud New member 12/6/04 #26 שכחת שאלה... סוף שנה מגיע. איך חוגגים? מנגל כל החברים בפארק (מה שאנחנו עושים) או יוצאים למסיבה?
ש שייקה לא אנושית New member 12/6/04 #27 ../images/Emo19.gifיוצאים למסיבה... למרות שתיכננו לעשות מדורה ולשרוף את כל המחברות והדברים... רדיו או טלוויזיה
../images/Emo19.gifיוצאים למסיבה... למרות שתיכננו לעשות מדורה ולשרוף את כל המחברות והדברים... רדיו או טלוויזיה
Y yoyoyud New member 12/6/04 #31 אני חושב שאני עדיין אשאר עם טלויזיה סתם אם כבר אז פיסיקה נוסעים לחו"ל: קניות או חופשה (לנוח)?
P Peach 17 New member 12/6/04 #33 חופשה! אבל אין יותר טוב מלשלב... מסטיק- חריף ( סגנון אורביט) או מתוק ( בזוקה וכו') ??
ש שייקה לא אנושית New member 12/6/04 #35 ../images/Emo19.gifחורף משתי סיבות... 1) יש לי יומולדת 2) אני מתה על גשם אבל שונאת מטריות שאלה דבילית: שרית חדד או רגב הוד
../images/Emo19.gifחורף משתי סיבות... 1) יש לי יומולדת 2) אני מתה על גשם אבל שונאת מטריות שאלה דבילית: שרית חדד או רגב הוד
Y yoyoyud New member 12/6/04 #37 רגב הוד זה לא זמר מזרחי כזה../images/Emo35.gif אף אחד מהם. או או או או או או או או ? בקיצר, כלב או חתול?
רגב הוד זה לא זמר מזרחי כזה../images/Emo35.gif אף אחד מהם. או או או או או או או או ? בקיצר, כלב או חתול?