וכמובן ששכחתי לתת מילה תפוז
נ נעה של ה י ם New member 19/6/06 #1 בואו נשחק משחק.../images/Emo11.gif משחק אסוסיאציות אבל קצת שונה... אני זורקת מילה, אתם מגיבים עם סצינה שהמילה הזאת מזכירה לכם - ונותנים מילה חדשה. קאפיש? אז המילה הראשונה: ים [אני מפתיעה כל פעם מחדש, הא? ]
בואו נשחק משחק.../images/Emo11.gif משחק אסוסיאציות אבל קצת שונה... אני זורקת מילה, אתם מגיבים עם סצינה שהמילה הזאת מזכירה לכם - ונותנים מילה חדשה. קאפיש? אז המילה הראשונה: ים [אני מפתיעה כל פעם מחדש, הא? ]
נ נאאאטלי New member 19/6/06 #4 המילה תפוז מזכירה לי את../images/Emo29.gif הסצינה שדנה נתנה לאודי להגיב למעריצים שלה.. יין
ת תמרוש5 New member 19/6/06 #5 ממ../images/Emo26.gif את הסצנה שדנה בלום קוראת בפורום פירות אסורים "מי זאת השניצלונה הזאת?" מממ אסון
ת תפוזיטלי New member 19/6/06 #7 ../images/Emo214.gif"דיינו"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif שמלה
D danit1234 New member 19/6/06 #9 ממ הסצנה בה אפרת סותרת לעלמה וממ מילה כדור קחו את זה ככדור כלשהו לא משנה איזה סל\רגל\סתם כדור לכאב ראש ]
ממ הסצנה בה אפרת סותרת לעלמה וממ מילה כדור קחו את זה ככדור כלשהו לא משנה איזה סל\רגל\סתם כדור לכאב ראש ]
נ נ ו נ י י י י New member 19/6/06 #13 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif"שמתי נחש לא עזר" נפתלי אמר באיזה ישיבה ומילה....אמממ אינפנטיל
../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif"שמתי נחש לא עזר" נפתלי אמר באיזה ישיבה ומילה....אמממ אינפנטיל
I IsraeliWeirdGuy1311 New member 19/6/06 #15 אממ... (אם ציפית פה למשפט כפירננה מפורסם שאת וכל פורום טלי מכירים בעל פה אז חבל ) זכור לי סצנה בפירות אסירים שלמירי או מישהו יש שעון חדש כזה של שנות ה2000 ואז מישהו אומר זה נראה לכם הגיוני שבשנות ה*** (שכחתי ) העלמה זימר מסתובבת על שעון רולקס בלה בלה
אממ... (אם ציפית פה למשפט כפירננה מפורסם שאת וכל פורום טלי מכירים בעל פה אז חבל ) זכור לי סצנה בפירות אסירים שלמירי או מישהו יש שעון חדש כזה של שנות ה2000 ואז מישהו אומר זה נראה לכם הגיוני שבשנות ה*** (שכחתי ) העלמה זימר מסתובבת על שעון רולקס בלה בלה
ת תמרוש5 New member 19/6/06 #19 נממ אני לא זוכרת בדיוק איזה סצנה אבל היה קטע שאמרו שהיו ציפורים בצילומים זאת היתה סצנה של אפרת ורננה ושמעו ציפורים ברקע ממ.. מיטה
נממ אני לא זוכרת בדיוק איזה סצנה אבל היה קטע שאמרו שהיו ציפורים בצילומים זאת היתה סצנה של אפרת ורננה ושמעו ציפורים ברקע ממ.. מיטה