בואו נשחק הרוצח!

אורישקי

New member
בואו נשחק הרוצח!

אני יודע שזהלא קשור לנושא הפורום אבל זה יכול להיות משחק חברתי ממש מגניב בתקופת יובש, הוא בסה"כ דורש להיות כאן בערך פעם ביום וזה יכול להיות ממש כיף. אז בבקשה תזרמו

מי שלא מכיר את המשחק אני אסביר בקצרה:

יש מנחה למשחק (אני) והמשחק מתנהל בתוך עיירה. במשחק כל המשתתפים ישלחו לי מסר שהם רוצים להשתתף - ובפתיחת המשחק אני אשלח להם מסר עם התפקיד שלהם.

במשחק יש עלילת רקע שאני אספר - כמו סיפור כזה שיכולים להיות בו גם רמזים לגבי זהות הרוצח.
הוא מתרחש בתור עיירה שסובלת מרציחות תכופות למדי. התפקידים הם:

אזרחים רגילים, בלש חשאי במסווה של אזרח רגיל וכמובן רוצח (או יותר, תלוי במספר המשתתפים שיהיו) שגם הוא מוסווה כאזרח.

למשחק יש מספר שלבים

יש את הלילה - שבו הרוצח (או הרוצחים, שמודעים אחד לשני אם יש יותר מרוצח אחד) צריכים לקבוע את מי הם רוצחים. בנוסף גם הבלש החשאי שולח לי הודעה עם מישהו שהוא חושד שהוא הרוצח - ואני אומר לו אם הוא צודק או טועה. במידה והוא צודק הוא יוכל לגרום להוציא את הרוצח להורג (בלי להגיד במפורש לאזרחים שהוא הבלש)
לאחר מכן יש את היום - שבו אני חושף לכם בעלילה מי נרצח - ומתקיימים כאן דיונים בקשר לזהות הרוצח. במידה ושם של מישהו עולה מספר פעמים כחשוד שהוא הרוצח - הוא נושא נאום שכנוע, ומתחילה הצבעה שניה עליו - במידה ורוב האנשים ממשיכים לחשוד בו הוא מוצא להורג - ונחשף מה היה תפקידו הסודי.

וכן הלאה וכן הלאה

המטרה של הרוצחים היא שלפחות אחד מהם יישאר אחרון בעיירה מבלי שיוצא להורג - המטרה של השאר היא ששני הרוצחים יוצאו להורג לפני שהם הורגים את כל תושבי העיירה.

אסור לאף אחד לחשוף את הזהות שלו! ובבקשה לא לרמות כדי לא להוציא מהכיף.

אם אתם בקטע תשלחו לי מסר, ואם יש לכם הצעות ייעול אתם מוזמנים!

למעלה