בואו נשחק בנניח...

מיצו

New member
גם אני מכיר מישהו שנסע 320 על

אוטובוס וצילם את זה... פחחח... אגב, אם זכורני נכון (ויש לי קלטת וידיאו מוקלטת) גם אדון טל נסע וצילם את עצמו בפוזה דומה. למרות שהוא טען בתחילת התוכנית שזה כביש שנמצא מחוץ לגבולות השיפוט של מדינת ישראל, אני חושב שיש לי יותר מרמז לגבי הימצאו של כביש זה, ואילו לא היה המצב הביטחוני כפי שהוא היום, הייתי דופק לשם נסיעות פעמיים בשבוע.

מיצו

New member
למה, אתה קונה?

בוא. תן לי מה שמגיע לי וקח. אני מוכן גם לגהץ לך את הויזה. 60 תשלומים.

סקניה

New member
נוסיף ומאמר:

סתם,כי גם אני ביררתי את הנושא בזמנו. שגם השביל ליד הבית מחוייב בחוקי התנועה.למה? כי זו "דרך" ,וחוקי התנועה תופסים בכל "דרך" גם אם היא פרטית.גם אם היא לא סלולה וגם אם היא לא שביל אפילו... וזו לא הפעם היחידה שהמדינה נכנסת לפרטיות שלנו, ולפעמים זה אפילו מוצדק.דוגמאות: אם בסלון הפרטי שלך תחשוק להריח איזו שורה לבנה של איזו אבקה לבנה(לא אבקת כביסה),מהר מאד תמצא את נציגי החוק מתדפקים על הדלת הפרטית שלך. אם המיטה הפרטית שלך תחשוק באיזו קטינה ,לא ייקח הרבה זמן עד שתמצא את לובשי המדים הכחולים איתך במיטה הפרטית,שולפים את הילדה לבית הוריה ואותך למקום קצת פחות נעים... מסתבר שגם הכי פרטי אינו לגמריי פרטי...

קוליVFR

New member
טל צודק במאת האחוזים ../images/Emo45.gif

הידעתם שגם אפשר לקבל קנס על למשל... דיבור בנייד ללא דיבורית, בזמן בו אתה יוצא מחניית הבניין שלך ועדיין לא היגעת לכביש בכלל? בעיקרון, שטח פרטי או ציבורי - אין שום הבדל מבחינת החוק, הביטוחים וכל מה שקשור. אני עסוק כבר שנים בתכנון פרוייקט ספורטיבי עם משקיעים רציניים ומפורסמים בתחום... משהו בחולות מערב ראשון.... אם זה יצא לפועל כולנו נהיה מאושרים. אבל! מעבר להבעיות עם מנהל מקרקעי ישראל וכל שאר הקרציות..הבירוקרטיות כבר עלו וצצו בעיות במסגרת החוק.. שעלולות להפיל את כל העניין. זה לא פשוט במדינה שלנו להקים פרוייקט שכזה, גם אם הדברים מוצגים כלמידת נהיגה בטיחותית, מתקדמת, מקצועית וכל מה שתרצו. אבל אל תתיאשו, אולי הנכדים שלנו יזכו יום אחד למסלול סביר.. אולי....

boldjos

New member
למרות מה שנאמר כאן אני עדיין

חושב שהבעיה היחידה עם מסלול פרטי לקטנועים זה במקרה של פציעות . האם ניתן להחתים את המשתתפים על חוזה ויתור או משהו בסיגנון? בכל מקרה חבר טוב שלי חזר לא מזמן מאפריקה . שם מתברר ניתן להחכיר שטח אדמה עצום לתקופה של 99 שנים!!! בדר"כ ללא תשלום ! כן מה ששמעתם כל מה שצריך זה להקים במקום מעין כפר נופש בונגלוסים וכאלו. הקטע המשעשע הוא שנניח שאתה רואה שטח אדמה שמוצא חן בעינך אתה פונה לראש השבט (כן אני יודע נשמע מצחיק אבל זו האמת לאמיתה) ומבקש ממנו ברוב המקרים הוא יסכים תמורת מתנה סימלית לפעמים הוא ידרוש סכום מגוחך של כמה דולרים עלובים בחודש... אז אולי חברים יקרים נברח לאפריקה נמצא אדמה נבנה כפר נופש קטן ונפתח אטרייקצת נופש ומירוצים ? אולי אפילו בית ספר לנהיגת מרוצים? מה אתם אומרים ? יותר ריאלי מהירח לא? JOS- שחושב שהיינו צריכים להגיד כן כשהיציעו לנו להקים מדינה באפריקה...

silicon

New member
מדינה באוגנדה

זה מצויין: אין בעיות שיזוף, יש הרבה אנשים ערומים, אין בעיות מים (ואין את הילד הנודניק מהפרסומת של ´לסגור את הברז´) אני בעד להקים מדינה יהודית נוספת באוגנדה. מה רע? אם יש כל כך הרבה מדינות ערביות, אולי יהיו שתי מדינות יהודיות? אז במקום להקים פורום נוסף לקטנועים (כמו שמישהו הציע קודם) ובמקום לריב עם ציפי (&$)סמט, אולי נעשה רילוקיישן?

מיצו

New member
תגידו, ומה לגבי מסלול שנמצא

מחוץ לגבולות השיפוט של מדינת ישראל? פעם, בזמן שעוד חיינו בהרגשה שאוטוטו אנחנו נכנסים למזרח תיכון חדש, בימים שלפני שבא ההוא עם ההיא ודפק להוא כדור או שניים בגב, באותה תקופה היה לי דיבור רציני עם דמות מפתח בעולם העסקים והביטחון (רמז, הוא מוכר פלאפונים) לגבי הקמת פרוייקט תיירותי בינלאומי משותף לנו ולבני דודינו בשטח שיוחכר לשם כך מהרשות ואם הכל היה דופק (והוא לא) אז עד לשנת המילניום היינו אמורים להרים בארץ מסלול GP כשר למהדרין, ומביאים לארץ (בשם השלום והמילניום החדש וארץ הקודש וכו´) את מיטב מירוצי המכוניות והאופנועים מהעולם. תארו לעצמכם כמה כסף מעורב בפרוייקט כזה. הקמה, סלילה, תשתיות, בית חולים (שישמש את האוכלוסיה המקומית ויבנה מכספי תרומות מאירופה), הכנסת תשתיות סלולריות וכבלים עבור העיתונאות (פה נכנס האינטרס של ההוא עם הפלאפונים), בתי מלון ואכסניות (שיכילו גם את מאות אלפי התיירים שתוכננו להגיע לארץ בשנת המילניום), כבישי גישה, ביטוחים, פרסומות, חסויות, שיתוף פעולה בין ישראל לרשות (כשכסף מדבר התותחים שותקים) ועוד ועוד ועוד. הבעיה היא איכלוס של המסלולים במשך שאר הימים בשנה בהם לא מתוכננת פעילות. וכאן נכנסת הממשלה עם קורסים והכשרות (במסלול צדדי) ומירוצים פרטיים והשכרת המסלול לסוף שבוע וליגה של קארטינג (במסלול קטן) וליגה של קטנועים ואופנועים ומכוניות בקטגורויות שונות, ועוד ועוד ועוד. והכי חשוב, אין בכל חצי הכדור המערבי שום מסלול שבו לא יורד גשם בחורף. לכן בחורף מדרימים לאוסטרליה ודרום אמריקה. מספיק שפעם בשנה יעבור פה איזה מירץ רציני וההכנסות מכוסות. אבל מה, אז בא ההוא, ונתן קטנה להיא, שאמרה לו בסדר, והוא שמע בישיבה שההוא אומר לכולם שזו מצווה, ובחדשות ראו את ההוא שעומד ליד כרזות של ההוא במדים של ההם, וכולם עשו בלאגן, ואז זה נגמר.

TShavit

New member
רק בשביל לשמוע... ../images/Emo9.gif

אותך אומר "טל צודק" - ולא חשוב באיזה נושא - היה שווה להדליק את המחשב הבוקר...

gixer

New member
לגבי הביטוח ....

החבר´ה שהשתתפו במירוצי האופנועים בנחשונים עשו ביטוח דרך חברה בחו"ל - אני מניח שניתן לעשות את אותו הדבר - מדובר במשהו כמו 1000 ש"ח בשנה לגבי שאר הענינים - אין לי מושג איך תגיב המשטרה מה שבטוח הוא שבאיזה שהוא שלב מישהו יפתח את הפה כמו שקרה בנחשונים

*Trinity*

New member
31 דונם בבן-שמן זה מספיק טוב?

"הביית, 320 מ"ר, ממוקם במושב בן-שמן, בסביבה פסטורלית, שקטה במיוחד, על שטח אדמה של 31 דונם כיחידה אחת, מוקף 10 דונם יער עצי פקאן + עצי אורן ועצי פרי מסוגים שונים." נשמע מספיק טוב? אף אחד בכלל לא ידע מה עושים שם... עכשיו רק צריך לגייס $1,800,000 בהצלחה!

boldjos

New member
זו לא בעיה כלכך גדולה

נקים עמותה נכריח מתחרים להניח תפילין לפני כל מרוץ נבנה איזה בית מדרש קטן ליד המסלול נזמין חליפות רכיבה עם לוגו של המשיח ואנחנו מסודרים.

../images/Emo41.gif JOS יש עוד בעייה לא פשוטה ../images/Emo41.gif

כל מסלול מירוצים בעולם שמכבד את עצמו ורוצה לדאוג לישבן שלו , מחתים את המתחרים על טופס שמונע מהם לתבוע בכל דרך שהיא את מאגני המירוץ או בעלי המסלול - בארץ , גם אם תחתים בן אדם על טופס שכזה , הוא עדיין יוכל לתבוע אותך בביה"מש במידה וייפצע במירוץ שיערך על המסלול שלך... זו הייתה אחת הסיבות שבתחילת שנות ה90 הפסיקו מוטו לנסות ולארגן מירוצים - טל , תקן אותי אם אני טועה... (בשל אי קבילותו של הטופס בביהמ"ש - הביטוח מסרב לבטח את משתתפי המירוץ ואת המסלול ולכן המשטרה מסרבת לתת לו אישור...שגם ככה ניתן תוך כדי הגמשת החוק..)

ובקיצור...

מערכת המשפט בישראל לא מכירה בתקפותו של טופס זה (מעניין אם זה דומה לטופס שהמרכז הישראלי לרכיבה בטיחותית מחתים את המשתתפים ...מבחינת התקפות המשפטית שלו..)

boldjos

New member
מישהו יודע אולי למה אין תוקף

חוקי לחוזה כזה? מה לגבי צילום בוידאו ? כמו שעושים לפני קפיצות באנג´י?

למעלה