אז למה בשם כל השדים דיברת איתי על תיפוף?
ק קiבי אא New member 16/11/10 #34 גברת קומפו נראה לי תלכי לישון הגיע השעה שלך חחח את מתבלבלת בתגובות.
ק קiבי אא New member 16/11/10 #43 למה קשה לך להודות בטעות? זה קורה במשפחות הכי טובות. לכי לכי לישון. תני להומו לכתוב בשקט. או לחלופין תלכי להשתעשע עם ברבורי
למה קשה לך להודות בטעות? זה קורה במשפחות הכי טובות. לכי לכי לישון. תני להומו לכתוב בשקט. או לחלופין תלכי להשתעשע עם ברבורי
ק קומפוזיציהה New member 16/11/10 #49 ילדון ני מכירה את לירי היטבבב....!סוו...דו מי א פאייבר! ברבורי בשעות האלו נותן תכבוד לקובי..
ק קiבי אא New member 16/11/10 #54 כן מכירה לא מכירה שמגיע השעה של המיטה הכל מבולבל אצלך. מקללת מחרפת כל עובר ושב. חאלס להתמזמז על טעויות לכי לישון.
כן מכירה לא מכירה שמגיע השעה של המיטה הכל מבולבל אצלך. מקללת מחרפת כל עובר ושב. חאלס להתמזמז על טעויות לכי לישון.
ק קומפוזיציהה New member 16/11/10 #57 הפכת לקשקשן מאז היציאה מהמגירה..|מזיע זה בסדר..מיטתי קוראת לי כבר...תכף אצמצם נוכחות,ות תוכל לחזור ולנשום סדיר..=)
הפכת לקשקשן מאז היציאה מהמגירה..|מזיע זה בסדר..מיטתי קוראת לי כבר...תכף אצמצם נוכחות,ות תוכל לחזור ולנשום סדיר..=)
ק קומפוזיציהה New member 16/11/10 #16 א נ י לא כזה מסעיר.. היה לנו איזה וויכוח פילוספי עמוק סוער ומלאאאא תוכן! ממש היינו כאריסטו אל מול שפינוזה!
א נ י לא כזה מסעיר.. היה לנו איזה וויכוח פילוספי עמוק סוער ומלאאאא תוכן! ממש היינו כאריסטו אל מול שפינוזה!
י יפה ושמנה זה מה יש New member 16/11/10 #7 ../images/Emo31.gif אויי ווי.. כאילו במוזיקה אני אוהבת הכל, אבל אני לא נכללת בחסרי מנת המשכל שאתה רוצה להעיד עליהם...
../images/Emo31.gif אויי ווי.. כאילו במוזיקה אני אוהבת הכל, אבל אני לא נכללת בחסרי מנת המשכל שאתה רוצה להעיד עליהם...