בואו נקים אגודה

שום דבר לא ידוע

זה שאת אומרת שזה ידוע שהצבא מושחת... טעות! ידוע שיש אנשים מושחתים, כמו בכל מקום אחר! אבל אין לקשר את זה לאו דווקא לצבא כגוף ולומר שכולו מושחת! דבר נוסף, איך בדיוק את מנחשת שבלי הצבא יהיה טוב יותר? אם לא היה מי שיגן עלינו המצב היה גרוע! הפלסטינאים היו עושים מה שבא להם, משתלטים על שטחים וכובשים אותם בעצמם! תביני, המלחמה פה (ואגב, הפלסטינאים הכריזו את עצמם כעם ולכן אנחנו כן מוגדרים כבמצב של מלחמה! ובואי נגיד את הדברים כמו שהם - ההגדרות זה לא מה שחשוב! ואני בטוח שאת מסכימה איתי! מה שקובע זה המציאות - והמציאות, אם תרצי ואם לא, היא מציאות של מלחמה! אנשים מתים, חזיתות מתנגשים ודם נשפך! והרבה!) היא על מי ישמור את השטח. אם זה לא אנחנו, זה הם! תגידי לי מה את מעדיפה - שאת תחיי במקום שאת גרה בו או שהם יחיו פה? כמו שאת רואה, ביחד אי אפשר לחיות! כל אחד צריך את הטריטוריה שלו ומי שכובש (כן כן, ככה זה עובד היום) את השטח הוא שלו! השטחים האלה הם בריבונות ישראלית ולכן זכותנו המלאה לגור פה. הם רוצים את השטחים האלה? שיעמדו בהסכמים! שיפסיקו לשלוח שהידים ולהפיץ דברי הסטה ושנאה! ההשואה עם הבריטים היא ממש מוטעת אגב, אנחנו לא עשינו להם פיגועי התאבדות ושלחנו שהידים בשביל להרוג את הילדים שלהם! אמנם לא היינו צדיקים, אבל כמו שאמרתי - במלחמה אין צודק! יש חכם! ומי שחכם הוא זה שזוכה בקופה. אני ממש ממהר אז אני אמשיך בערב כשאני אחזור. בינתיים תגיבי לדברים כפי שרשמתי. ביי

GGOODD

New member
לא בעדם...

אבל זו טעות היסטורית... אנחנו כן עשינו פיגועים והרגנו בריטים בדוק את ספרי ההיסטוריה

סורי, את דורשת את זה !

דבר ראשון אני מאחלת לך חיים ארוכים ארוכים , ושתמיד תישאר לך התמימות של היום. אם זה לא היה גובל בסכנה לעם הייתי מוסיפה גם : " כן יירבו כמוך בישראל" אבל ...אההה... לא. אפתח בכך שלא הבנתי על מה את מדברך בכותבך "השטחים הכבושים" . למידנתנו האהובה יש גם חלקי אדמה באוזבקיסטן ? באירופה ? באנטארטיקה ? טיבט? וונצואלה ? אני יודעת שיש לנו בעלות על כמה 'אבניוס' בניו יורק (שנאמר 'ג'ו יורק' סיטי) אבל יותר מזה ? אההה את מתכוונת לחלקים הקדושים במדינה הנקראים יש"ע ?! אז הרשי לי לתקנך האני , מהיום אמרי והפנימי " השטחים המשוחררים" ( כמו שאמר ר' אלון " מותר להגיד ששחררנו את ירושלים ?" ) "אש"ף הוא רק ארגון" את צודקת בהחלט! לדעתי צריך לתת לארגון הצדקה הנאצל הזה לקיים את מטרתו הטובה ולחלק פת לחם , בפורים למשל, לאביוניי עזה , ואם ייהדר אף ישלח לנו איזה משלוח מנות פורה ,מלוא הקיטבג. ( "עניי עירך קודמים" וכו') בתקופת הכיבוש הבריטי ( לבריטים הייתה זיקה לארץ כמו שלי יש זיקה למשפחת סימפסון, ושליטתם באזור נעה מאימפריאליזם גרידא , את מוזמנת לפתוח סיכום של אתי בעניין.) אנחנו לא התפרענו כמוהם ולא פגענו באנשים חפים מפשע . אין להם שום סיבה ושום הצדקה למעשיהם , אז אל תבואי לסנג'ר עליהם. בקשר למפת הדרכים ; לא יודעת אם שמעת , אבל בערים הפלסטיניות החלו הפגנות עצומות נגד ההסכמים. בדיוק כמו שאמרתי . ( אני נביאה ! אני נביאה ! ) ולא צריך להיות נביא בשביל לדעת את זה מראש . ( אויש, באסה .) זוכרת מה אמרת לי לפני חודש בערך על מפת הדרכים ? מה היה הנוסח המדויק ? "זיינו אתכם" אם זכרוני אינו בוגד בי ? אז מכיוון שאני לא רוצה לחטוא בלשון הרע אסתפק ב:

יווו דנה!

תתפגרי.. סתם, את יודעת שאני מתה עלייך, סוף סוף, חיכיתי למישהי כמוך בפורום! את נפלאה אין כמוך! יש לי המון מה להגיב לך, המון המון המון אבל יש לי גם מבחן בסוציו' מחר ואני לא יודעת כלום, אי לכך ובהתאם לזאת, אני אאלץ להגיב לך מחר. בכל מקרה ערב נעים שיהיה לכולם! היו שלום!

אח אח אח!

אני נפגעתי! (מאשה סטייל). גם אני לא יודעת כלום בסוציולוגיה ! בנימת : שרון נכנע לטרור! בהצלחה לי'4. ( אינשאללה המורה למד"ח יברח מחר לבורה בורה או משהו.)

דרשתי, קיבלתי, ואני מאושרת!

עכשיו תורי. אני הרבה דברים, ואפשר ליחס לי המון תכונות אבל תמימה אני לא. אני לא מחזיקה בדעה ששמורה לי, ליוסי שריד, לשמעון פרס ולאורי אבנרי, אני לא מסיקה מסקנות שרק חברי שלום עכשיו\ גוש שלום \ ושות' מסוגלים להסיק, אני ריאלית יותר משאת יכולה לתאר לעצמך, הרי ניסינו ממשלת ימין, וזה לא עבד, אז מה? עכשיו הולכים על מרכז? שינוי הם הפיתרון? עם ממשלה כזו אנחנו לא צריכים את הפלשתינאים שיפילו אותנו.. ולידע כללי שלך, אותו יוסי, מרצניק, שמאלי, מתחסד, יפה נפש, המודל שלי, אמר בכבודו ובעצמו שהוא את ידו של ערפאת לא ילחץ והוא לא לחץ, אותו אחד שמסנג'ר לכאורה,שמפריח ססמאות לאויר, שטוען טענות חסרות כל בסיס, שמציע פתרונות לא רציונלים, שמדבר מילים גבוהות כל היום וטורח לשבץ אותם במשפטים שהפוליטיקלי קורקטיות נוטפת מהם, הוא בכבודו ובעצמו האדם הכי אמיתי בפוליטיקה היום, אחד האנשים היותר חכמים (ראית איזו מסקנה הוא הסיק על שינוי.. חכם או לא חכם? גאון!!) והוא אחד היחידים שמסוגלים להביא לשינוי. ועכשיו, השטחים המשוחררים (כביכול), אותם שטחים משוחררים (כביכול) שוחררו (כביכול) ע"י חיילי צה"ל (בלי כביכול) ב-67. למה הם שוחררו (כביכול)? אווו זה מעניין מאוד.. עם כל הכבוד למצביא (בלי כביכול) הדגול (כביכול) משה דיין הוא עשה טעות שעד היום אנחנו משלמים עליה, לאחר נפילתו (או אם תרצי הפלתו) של לוי אשכול, החליטה ממשלת ישראל באותה תקופה לצאת למלחמה, היה להם דווקא די נוח באותה תקופה, בכל מקרה הוחלט לצאת למלחמה (בלי כביכול) ובאותה מלחמה שוחחרו (כביכול) שטחים, נקרא להם כיום יש"ע (בלי כביכול) אותם שטחים ששוחררו (כביכול) באותה מלחמה לא היו שייכים לנו, הם עדיין לא, ועל זה מוחה העולם. אז את אותם השטחים ששיחררנו בעבר, אנחנו צריכים ללמוד לשחרר היום. ולבוא ולומר שהחמא"ס לא מעוניין בהידברות וביישומה של מפת הדרכים זה מאוד נוח אבל להזכירך, החמא"ס לא מכיל את כל האוכלוסיה הפלשתינאית, הוא לא עומד בראשה ולכן אין לו בכלל צד בנושא. הדבר היחיד שניתן לעשות עם החמא"ס הוא להמשיך לתפוס אותם, להמשיך לכלוא אותם ולהמשיך לעמוד ברדכם (מה שהצבא עושה ביעילות רבה ביחד עם המשטרה והמשמר האזחי ואני מודה לכל הגופים האלה על כך). לבוא ולומר, החמא"ס הטיל ותו ולכן מפת הדרכים יורדת מהפרק זה לא לענין, זה לבוא ולומר החמא"ס מכתיב לנו איך לחיות. בקשר לבריטים, אף אחד לא טען שהייתה להם זיקה לארץ, העובדה היא שהם שלטו פה אז, ואנחנו שולטים בה היום, זהו מקור ההקבלה. בקשר לאותן הפגנות נגד ההסכמים, אני רוצה לספר לך סיפור קצר. לי יש היסטוריה ארוכה עם הפגנות, קטנות וגדולות. פעם אחת הייתי בהפגנה של "אנונימוס" (נגד פיטום אווזים), והיינו שם כ-200 איש גג, העיתונאים הנחמדים שבאו לסקר פשוט לקחו את כולנו קיבצו אתנו בעיגול מסויים וצילמו, בכתבה נכתב שהיינו 500 איש לפחות, והתמונה של האנשים הצפופים שממלאים את הרחבה תרמה מאוד . אז כל זה טוב ויפה אבל כשהיעתונאים אומרים לך שיש הפגנות קחי את זה בעירבון מוגבל, איזו מין ראיה היא זו? מה קרה לכל שיעורי התקשורת עד היום? לאן הם הלכו? (תלמדי ממני! אני קיבלתי 99! לא כמוך!) כמובן שיש מתנגדים, תמיד יש מתנגדים, וכמובן שיש פנאטים, זה ידוע, וכמובן שהם עושים רעש וצילצולים, זה מתבקש.. בקשר ל-"זיינו אתכם", דיברתי קודם על השמחה שלי בהתחלה, עוד כשרק הכריזו שמפת הדרכים אושרה, זו הייתה שמחה לא נורמלית, הרי לשם זה פעלנו כל הזמן, הרי זו המטרה העילאית שלנו, הרי אלו הצעדים שאנחנו תמכנו בהם. אז כמובן ששמחתי, וכמובן שיותר שמחתי כשאת היית לידי (כי אין שמחה יותר גדולה משמחה לאיד). אח"כ התיישבתי, קראתי, הקשבתי והבנתי, ומכל המחשבות האלה יצא מה שכתבת קודם (עם הציטוט של אורי אורבך). את יודעת שאני אוהבת אותך למרות הכל..

וטו*

ואם כבר כתבתי ותו בטעות אני רוצה לציין שאני עדיין ממשיכה במאבק נגד קיפוח ה-ו השניה במילה הזו. למה אותה לא שומעים? חוצפה..! כבר דיברתי על זה עם כמה אנשים ושיכנעתי אותם לבטא את ה-ו השניה, עכשיו גם אתם מוזמנים.

תהיי בריאה על המגילה ...

ממשלת ימין ? אחותי, עד לפני לא יודעת כמה חודשים הייתה ממשלת אחדות עם כל מיני פואדים למיניהם. שרון היה ראש ממשלה כי הכנסת האינטרסנטית שלנו לא רצתה לצאת לבחירות שכוללות גם מפלגות , כי מה לא עושים בשביל כיסא. עכשיו יש ממשלת מרכז , וזה חרא. מי כמוך יודעת כמה אני לא סובלת את מפלגת האליטה הלבנה . ( שינוי בעע) את יודעת איזה מפלגות אני הייתי מכניסה לקואליציה שלי... יוסי שריד גאון. גאון , אבל שרלטן ברמה שלא תתואר. ואני בהחלט שוקלת לכתוב איזה תגובה עצבנית ל"קוראים כותבים" של ידיעות על הטור האידיוטי והמתנשא האחרון שלו. ( למסור ממך ד"ש?) בקשר לחמא"ס. יהל, לא יודעת אם טרחת לקרוא את מצע המפד"ל ( מפלגה שאני איכשהו קצת מקורבת אליה .) אבל הם נגד טרנספר ונגד מדינה פלסטינית עד שהטרור לא יחוסל סופית . בלי זה כל "מפת האשליות" לא שווה כלום, או כמו שאת אומרת : חורוט! ובקשר להפגנות ( אני מדברת על הפגנות של פלסטינים לא של יהודים.) צילמו את כל הרחוב מלמעלה , כל עזה הייתה שם. מה גם שאם אני לא טועה רוב הפלסטינים כן תומכים בארגון טרור זה או אחר או משתפים איתו פעולה . ( נראה אם אני אמצא לך לינק שמאשר את דברי...) ואני לא כועסת על זה שצחקת עליי ( זה היה צפוי .) זה כמו שאני רציתי לצחוק עלייך כשיוסי פרש ( אבל אני הייתי חמודה ! ) אוהבת אותך המונים . (תתעוררי כבר.)

לא נעלבנו.

ואני מרשה לעצמי לענות גם בשם דנה בקטע הזה (דנה, אם נעלבת תקני אותי).. בכל מקרה קודם כתבתי ממש בשורה הזו כמה עקיצות אבל אז שמתי לב שזו את כתבת ככה שיצאת בזול.. ואני מעדיפה להיות משועממות ולא שטחית ורדודה.

white queen

New member
את רומזת.......

את רומזת שאני שיטחית ורדודה?!?!?!??? כי אם כן פרטי ונמקי !!! אם לא מזלך.....

חלילה..

לא ניסיתי לרמוז דבר לגביך, פשוט ציינתי שאני אישית מעדיפה להיות משועממת על פני שטחית ורדודה.

טוב

האמת היא שאין לי כוח לכתוב הרבה כי אני עייפה.. אז ככה: עם הקואליציה שלך מצבנו היה קשה עד מאוד ואני הייתי הראשונה להגר לבנגלדש עם הרכבתה.. בקשר לטור האחרון שלו גם אותי הוא עיצבן, לדעתי הוא צריך את אברי שם לידו כדי שימתן אותו (גם אברי תותח והוא לא מקבל מספיק קרדיט בשיחותינו אז הנה..), את יכולה למסור בהחלט ד"ש, ותראי לי מה כתבת. את מצע המפד"ל לא קראתי, אני אקרא בהזדמנות. בקשר להפגנות, את אחלה גבר! אני חושבת שזו הפעם הבאמת ראשונה שאני צריכה לעשות חושבים כדי לענות לך או לחילופין להחליט שאת צודקת ולהודות בטעות (תקני אותי אם אני טועה). קבלי ח"ח (חיוג חוזר). בקשר לתמיכת הפלסטינים, אני אשמח אם תמצאי לי לינק.. את לא צחקת עלי כי את פשוט אדם יותר גדול ממני. אוהבת אותך גם (יא שמנה)

white queen

New member
אוקיי..אז כך ... זה הולך להיות ארוך

איך אני מגדירה היפים??? אוקיי בעיקר כאנשים שלא שמו זין על שום דבר ועל אף אחד....כאלה שלא עשו חשבון...סטייל ג'ון לנון (האגדי שלא הזכרתי אותו). אבל זה יותר מורכב. בשבילי היפים זה: כיוצרי עקרונות בסיסייהם כמו: 1. מרד ברכושנות, שמרנות, בחברה הבורגנית והתנגדות לאלימות. (אלה העקרונות הפילוסופיים חברתיים). 2. הם אלה שהטיפו ופיתחו את התודעה העצמית, לחתירה למימוש "האני אמיתי", להתמכרות, ולהתנסות בחוויות. (זה בתחום האישי). הם אלה שהיה להם את הביצים לקום ולהגיד לחברה המסורתית לא בפנים! ולהקים "תורה" משלהם. ושלא נשכח לציין את הוודסטוק שהם עשו ב- 1969 שבהם הם התאספו ל3 ימים של מוסיקה, אהבה ושלום! כך אני מגדירה פחות או יותר היפים...כי זה די קשה לקחת חבורה ענקית של אנשים ולהגדיר אותם...את לא חושבת??!?!? אני לא מתיימרת כמו שציינתי עם הוואנבי....אני פשוט מעריכה, אוהבת ואוכלת את הלב שלא הייתי באותה תקופה! עכשיו בקשר ללהקות, היו מלא להקות שלא ציינתי וכתבתי למה...כמובן ג'נסיס ענקיים והאיגלס, מעולים יש עוד מלא......פרנק זאפה, ג'ופלין וכו'...זה טיבעי שאני יזכיר את ה-להקות. עכשיו בקשר לצבא כבר הסברתי את עמדתי בקשר לזה וכמו שההוא כתב אני מסכימה איתו בכל מילה, בלי הצבא שלנו לא היית פה! ובכל מקום יש שחיתות בעולם, מה לעשות הגזע האנושי מושחת מטיבעו. ואני בטוחה שאפילו , אם כבר מדברים על ההיפים, גם הם לא היו אנשים כל כך טובים וצדיקים.

ליעד ! ../images/Emo25.gif

נייס טו סי יו הייר! (ולמי שלא הבין : NEHMAD LIRAOT AOTAH PO ) 1) לא נראה לך קצת סותר שלמהניגי המרד יש הרבה רכוש והם יותר מבורגנים. ( וכיום הם גם תורמים הרבה לגלובליזציה ולקפיטליזם) 2) מה טוב בהתמכרויות ? ואיך בדיוק מתוך הסם יכול לצמוח ה"אני האמיתי" ? אולי זה מה שדפק לנו חזק את המאה ... ובקשר לצבא. אני מסכימה שיש שחיתות בכל מקום , וגם בצבא שלנו. אבל זה לא אומר שאחנו צריכים לשבת ולהגיד "נו שוין, זה מותר בצבא" אלא לטפל במקרים המסוימים האלה במלוא החומרה. ( ואלה מקרים מסויימים בלבד.)

white queen

New member
דנה...מה קורה בובל'ה?? עכשיו שמעי..

1. ההיפים המקוריים של פעם ולא הפליטים של היום...לא היו ממעמד הבורגנות אולי הוריהם כן, הם לא והם התנגדו לכך בתוקף. מה שהם תורמים היום לא משנה לי כל כך...כי אני בסה"כ אמרתי שאני אוהבת ומתעניינת בתקופה היפה הזו שבמקרה גם הם היו שם! אז לא מעניין אותי כל הבולשיט על קפיטליזם והגלובליזציה!!!! 2. לא אמרתי ששום דבר טוב בהתמכרויות...הרי את מכירה אותי, אפילו בסיגריה אני לא נוגעת (בעעעעעעעע). מה שכן באותה תקופה הם חשבו שזה משחרר וטוב, כמו שציינתי אנשים התחילו "להוציא" את הסמים החוצה ולהשתמש בזה באחווה וכו'... (לא אמרתי שאני מסכימה עם זה, זה רק דפוס התנהגותי מאותה תקופה). ואני לא חושבת שהסמים הם אלה שדפקו לנו את המאה!!! (בססי את טענתך). ובקשר לצבא...כמובן אבל כמובן שאי אפשר לעבור על הדברים המחפירים שקוראים שמה בלי לעניד עפעף! לא אמרתי שצריך לעבור על זה בסדר היום...יש לטפל ומיד! אבל תמיד היו ותמיד וקרו ...זה כן....ולא תמיד הצבא מכיר בטעויות שלו ומתקן אותם!!! זו עובדה. וזה דבר שצריך שלנות...ומיד! חוצמזה מה קורה????

למעלה