הצבא מושחת,
זה ידוע, הבעיה היא שאסור לפרסם כלום, אסור שאף אחד ידע, שחלילה וחס לא יפגע מעמד הצבא במדינה.. כולם יודעים שהתחיתויות שם הולכות על ימין ועל שמאל. אני לא יודעת איפה הייתי עכשיו אם לא היה גיבוי לצבא, באותה מידה שאתה לא יודע, אני יכולה רק לנחש שמצבנו היה יותר טוב. בקשר לזה שאנחנו חיים במצב של מלחמה, מלחמה-התנגשות מזוינת בין צבאות, סכסוך בין גופים מדיניים בפעולות קרב, בנשק ובכוח הזרוע. (אבן שושן) כיום אנחנו לא נמצאית במצב של מלחמה, לפלסטינאים אין צבע מאורגן, אפילו אש"ף הוא רק אירגון. בכל אופן, הצבא הזה לא עושה לנו טוב, אז כן, נניח שצריך צבא, אבל הצבא מתנהג כמו הבריטים שהיו אז בארץ, משפיל, מכה, פוגע, דורס, בוזז, בדיוק מול אותם הדברים התקוממו אותם אנשים שחיו פה לפני קום המדינה, מול הכיבוש, היחס המשפיל, ואי קיום ההבטחות וזה מה שמביא את אותם מחבלים ואותם מפגעים להתמרד ולפגוע, זה מה שמביא אותם לשנוא כ"כ. אני לא טוענת שאנחנו חיים בעולם ורוד, בניגוד למה שחלקכם חושבים אני לא חיה באוטופיה, אני מודעת למציאות, אני מודעת למצב, אבל אני גם מציעה פתרונות מעשיים (יישום מפת הדרכים כיום, לפני אישורה, נסיגה חד צדדית תוך המשך המו"מ ותחת פיקוח של האו"מ.) בניגוד לאחרים, שיש להם פתרונות של ילדים בכיתה א' (בואו נזרוק את כולם לים ויהיה טוב). ורק תיקון קטן, השטחים שקיבלנו? נסי אולי השטחים שכבשנו.. זה המונח הצבאי המדוייק אם אינני טועה.