בואו נקים אגודה

Renert

New member
ונארגן כנסים ואירועים והכול...

וקיטרינג ומצגות יהיה כיף

HoMi16

New member
מה איכפת לכם איך אנשים אחרים

מתנהגים או מתלבשים? את יכולה לשנוא אותם אבל למה להיות כל כך קיצוני..?!

white queen

New member
חחחחח..רעיון טוב...ומה אם אגודה ל.

למלחמה בארסים?????? סתם.....צוחקת.......אנחנו אוהבים את כ-ו-ל-ם...ללא הבדל דת גזע ומין.... מזכיר לי את השיר האגדי של לנון...!!!!!! כולם ביחד ו... Imagine there's no heaven, it's easy if you try, no hell below us, above us only sky. Imagine all the people, living for today yu-huh. Imagine there's no countries, it isn't hard to do, nothing to kill or die for, and no religion too. Imagine all the people, living life in peace yu-huh. תפנימו........

חח היפית..

"אוהבים את כולם.." מי בדיוק אוהב את כולם? דברי בשם עצמך, אני לא אוהבת את כולם ואני חושבת שעוד הרבה אנשים פה לא אוהבים את כולם.. למעשה אני בטוחה שאפילו את לא אוהבת את כולם.

$ מעיין $

New member
אאח..

בטח היא מקללת ת'רגע שהיא בכלל עשתה "הוספת תגובה" ... על מי היא נפלה... מסכנה.

white queen

New member
חחחחחח...זה היה ב-צ-ח-ו-ק!!!

חוצמזה מה רע בהיפים, ילדי הפרחים?!?!...הלוואי עליי...... ונכון אני באמת לא אוהבת את כולם!!!

אין רע

בהיפים (ואני מתפלאה שמור לא זרק איזו הערה מעצבנת..) היפים הם אחלה אנשים כשהם אמיתיים ולא כשזה וואנבי. אין לי בעיה עם היפים, יש לי בעיה עם וואנבי היפים.

white queen

New member
אוקיי...יהל חביבתי....

היפים היו אחלה של אנשים (להזכירך אנשים הללו כבר לא קיימים, לצערי) בקשר לוואנבי....זה ממש לא כך...אני אוהבת את התקופה המדהימה הזו שהם היו, את השירים ,את הרוק המדהים, את התפיסת חיים של האנשים האלה!! חוץ מתפיסה אחת שאני לא כל כך מסכימה איתה....מממ כי אני קצת פטריוטית....אבל לא משנה....

על היפים, וואנביז וחיות אחרות.

בתור התחלה, איך את מגדירה היפים? ואני מניחה שהתקופה שאת מדברת עליה היא מלחמת וויאטנם בארה"ב שילדי הפרחים מחו נגדה בשנות ה-60 (ודרך אגב עדיין קיימים פצפיסטים רק שהם לא רבים כ"כ ולכן לא שומעים אותם.. אם את מעוניינת לפגוש כאלה אני מוכנה להודיע לך על כנסים של התנועות "גוש שלום" ו"שלום עכשיו" ותראי ילדי פרחים של תקופה אחרת לגמרי, שחיים במציאות שונה לחלוטין, שלא מתלבשים בשמלות פרחוניות ובכל זאת מחזיקים באותן אידיולוגיות של ילדי הפרחים). בקשר לרוק המדהים, אני מאושרת לגלות שיש עוד אנשים שלא נסחפו בשיגעון הלינקין פארק-אבריל לאבין (רוקרים מ-ד-ה-י-מ-י-ם ומופרעים אם לשפוט ע"פ כמות הקעקועים הפירסים והפרובוקציות) הייתי שמחה לדעת אילו להקות\אמנים את שומעת. ובקשר לוואנביז, אני מאושרת שאת לא אחת כזו, לא הייתי לי זכות לרמוז שאת כן, אני מתנצלת. עם איזו תפיסה את לא מסכימה (ננהל על זה דיון במקום לפתח דיון למעלה..)?

white queen

New member
דבר ראשון..יש כל מיני סוגי היפים...

ההיפים שאת מדברת עליהם זה רק חלק מהמונח עצמו. ההיפים אולי התחילו את הקטע שלהם ממלחמת ויטנאם וכו'...... אבל בתא'כלס ההיפים הם אלו ששיחררו את החברה מהמוסכמות המקובלות...אני לא צריכה לציין אבל...סקס,סמים ורוקנרול....... יחד עם ההיפים גדלה והתפתחה המהפכה המינית! האנשים נהיו יותר פתוחים ולא עשו ביג דיל מסקס...כולם עשו את זה עם כולם! ושלא נשכח את הסמים....שהיו קיימים מאז ומתמיד אבל רק בשנים האלה אנשים התחילו לדבר עליהם, לשתף אנשים אחרים ב"חוויות שהם עברו" ולא רק להשתמש בהם! עכשיו בקשר ללהקות...מממ...במה נתחיל!!! אני אוהבת כמעט את כל הלהקות והמוזיקה שהייתה קיימת באותה תקופה! בייחוד הרוק המדהים! לד זפלין, הדורז, הביטלס, בוסטון, אריק קלפטון, פינק פלויד וזה רק חלק קטן. (אם אני יצטרך לכתוב את כולם זה יקח המון אבל ה-מ-ו-ן זמן!).....וכמובן הלהקה שלי QUEEN! אני חושבת שזה מאוד מצערת, לאן שהמוזיקה של היום התגלגלה (אבל זה כבר נושא אחר). עכשיו בקשר למוסכמה שאני לא כל כך "איתה" בו נגיד כך... זו: Make love, No war!!! אוקיי אז בתא'כלס אני כן מאמינה בה אבל יש איתה בעיתיות מסוימת...כלומר כמו שציינתי אני דיי פטריוטית....כלומר, שלא תביני לא נכון, אני לא אוהבת מלחמות וכו'...אבל "אם מתקיפים אותנו אז שילכו קיבינימט נכנס בהם עד הסוף!!!" הבנת מה הבעיתיות....אני דוגלת בצבא ובמיוחד בצבא שלנו...מה שההיפים לגמרי התנגדו ! אני רואה בצעירים שמתגייסים לקרבי בתור "מלכים"..וזה משהו שמאוד נגד את הפילוסופיה ההיפית (אבל שוב רק בתור הגנה עצמית, כל הקטע הזה). אוקיי אנשים לא לכעוס...זה היה בעיקר מופנה ליהל אבל אתם מוזמנים להגיב!!

לא ענית לי עדיין

איך את מגדירה היפים?.. הסברת לי מי הם היו, אילו מהפכות הם חוללו ומה היו האידיולוגיות שלהם אבל לא ענית לי על השאלה.. בקשר ללהקות, א. יש לך אחלה טעם ב. אני מבינה שיש עוד להקת שאת אוהבת אבל לפי מה שראיתי את נשארת במסגרת של להקות שהוכתרו (רשמית ולא רשמית) כאגדות. יש עוד המון להקות מדהימות שעשו רוק אמיתי וחלקן אותי אפילו יותר טובות מהלהקות שהזכרת (ג'ניסיס, האיגלס, הקרפנדרס וכו') בקשר ל make love not war אז ככה, אני אישית פצפיסטית, אני לא מאמינה באלימות, אני לא חושבת שזה משתלם, ויש לי המון המון המון הסתייגויות בקשר לצבא. יש דברים שאת צריכה לדעת בקשר לצבא הזה שאת כל כך מעריצה וסוגדת לו, מעבר לעובדה שהצבא מושחת (כמו כל דבר אחר בארץ), הוא גם אכזרי, לא נותן דין וחשבון והכוח והגיבוי שהוא מקבל מהמדינה הוא לא נורמלי.. השאלה כמובן היא למי את מתכוונת כשאת אומרת "מתקיפים אותנו"? בכל אופן זה כבר דיון שונה לחלוטין. אוקיי אנשים תכעסו, זה לא מעניין אותי..

יהל יהל יהל.....

את יודעת, כשיוצאים בהצהרות כאלו ואחרות מומלץ מאוד לדעת להסביר למה את חושבת איך שאת חושבת. הצבא מושחת? מאיפה הבאת את זה בדיוק? ברור שיש אנשים מושחתים - ולא, זה לא רק בארץ, זה בכל מקום בעולם! יש שחיתות! אבל יש גם צדק ויש אנשים שעושים את העבודה שלהם כי הם אוהבים את זה! ובקשר לזה שהמדינה נותנת גיבוי "יתר" כמו שאת קוראת לזה לצבא... את יודעת איפה את היית עכשיו אם לא היה גיבוי לצבא? את ואני ביחד, וכל חברי הפורום היקרים היינו נמצאים אי שם בתוך האדמה ולא היה לנו מקום לחיות בו! אנחנו חיים במצב של מלחמה (כן כן! לא פחות ולא יותר! מלחמה) ובמלחמה צריך לשרוד. ומי שורד? נכון, מי שהצבא שלו יותר חזק ומגן עליו יותר טוב. צר לי להגיד לך אבל בלי כל החיילים הקרביים שאת מגדירה אותם בתור אכזריים הם אלה שבזכותם את נמצאת פה!!! ולא בגלל שום דוס שמתפלל לאלוהים שיעזור לו ולא בזכות שום פצפיסט או היפי שטס למזרח הרחוק במקום לשרת בצבא ואז חוזר אחרי שהוא כבר בן 23 ולא צריך לעשות את השירות הצבאי (ראי ערך אביב גפן). איפה הביסוס לדעות שלך?? מהיכן הבאת את הדברים הללו?

../images/Emo45.gif

תראי... אנחנו לא חיים בעולם ורוד... ממש לא.. בלי הצבא שלנו... לא הייתה בכלל מדינה... את יודעת כמה פיגועים וכמה דברים שיכלו להשמיד אלפי אנשים, התבטלו בגלל הצבא?!?!? בגלל כל האנשים האלה, שבאים לראות ת'משפחות שלהם פעם בחודש, בשביל לשמור עלינו.. זה שחיתות?!?!?! יש שחיתות בכל דבר קטן בעולם... אבל לא בכללללללל הצבא... אחד הדברים שאני הכי מעריכה... זה החיליים האלה... שנלחמים עבור זה שנוכל לחיות כאן... אגב.. אם על הקטע שעל זה שהצבא מנע מלא פיגועים ושות'... את אומרת שלא הייה אותם, אם לא הייה את הצבא הזה.. בטח שלא הייה... בגלל שלא הייתה מדינה... הכל הייה שלהם.. את יודעת איך הייה נראה המצב ללא הצבא שלנו? תחשבי על כל המלחמות שמדינת ישראל עברה... על כל השטחים שקיבלנו... תחשבי על מלחמת העצמאות למשל.. מי הייה אז ללא הצבא שלנו?!!??!

הצבא מושחת,

זה ידוע, הבעיה היא שאסור לפרסם כלום, אסור שאף אחד ידע, שחלילה וחס לא יפגע מעמד הצבא במדינה.. כולם יודעים שהתחיתויות שם הולכות על ימין ועל שמאל. אני לא יודעת איפה הייתי עכשיו אם לא היה גיבוי לצבא, באותה מידה שאתה לא יודע, אני יכולה רק לנחש שמצבנו היה יותר טוב. בקשר לזה שאנחנו חיים במצב של מלחמה, מלחמה-התנגשות מזוינת בין צבאות, סכסוך בין גופים מדיניים בפעולות קרב, בנשק ובכוח הזרוע. (אבן שושן) כיום אנחנו לא נמצאית במצב של מלחמה, לפלסטינאים אין צבע מאורגן, אפילו אש"ף הוא רק אירגון. בכל אופן, הצבא הזה לא עושה לנו טוב, אז כן, נניח שצריך צבא, אבל הצבא מתנהג כמו הבריטים שהיו אז בארץ, משפיל, מכה, פוגע, דורס, בוזז, בדיוק מול אותם הדברים התקוממו אותם אנשים שחיו פה לפני קום המדינה, מול הכיבוש, היחס המשפיל, ואי קיום ההבטחות וזה מה שמביא את אותם מחבלים ואותם מפגעים להתמרד ולפגוע, זה מה שמביא אותם לשנוא כ"כ. אני לא טוענת שאנחנו חיים בעולם ורוד, בניגוד למה שחלקכם חושבים אני לא חיה באוטופיה, אני מודעת למציאות, אני מודעת למצב, אבל אני גם מציעה פתרונות מעשיים (יישום מפת הדרכים כיום, לפני אישורה, נסיגה חד צדדית תוך המשך המו"מ ותחת פיקוח של האו"מ.) בניגוד לאחרים, שיש להם פתרונות של ילדים בכיתה א' (בואו נזרוק את כולם לים ויהיה טוב). ורק תיקון קטן, השטחים שקיבלנו? נסי אולי השטחים שכבשנו.. זה המונח הצבאי המדוייק אם אינני טועה.

GGOODD

New member
אז אני רוצה לתת דעתי...

מפריע לי מה שאת אומרת, אני אתן את דעתי מנקודת המבט שלי... זה שאולי דרכי ההתנהלות של הצבא אינם טהורים, ושהצבא אול מושחת ייתכן... בהחלט ייתכן. יכול להיות שדרכי ההתנהלות בצבא הם לא נכונים ושהצבא פוגע בערבים בצורה מלוכלכת, משפיל, פוצע והורג ולא מתייחס בהגינות. אני יכול להסכים איתך שזה לא בסדר... ושאולי זה ככה. מה שכן, זה לא משהו שאנחנו יכולים למנוע ואני אסביר לך למה... אנחנו לא קבענו את טבע האדם ואת התנהלות האנושות טבע האדם מימי קדם היה אלימות. ולאן אני חותר? אנחנו צריכים צבא למגננה, כי לא חסרים עמים שהיו שמחים במות כל היהודים ובצדק, אנחנו קרציות... לא משנה כמה יטבחו בנו אנחנו שוב צצים! וכמו שנאמר "לא יקום הבנזונה שיעצור את ישראל" כי אנחנו כאן, ואנחנו נישאר כאן ואף אחד לא יזיז אותנו... והסיבה שאנחנו כאן היא הצבא שלנו זה שהצבא הפך למה שהוא הפך שאני מסכים איתך שזה לא בסדר לא אומר שזו הייתה המטרה מלכתחילה... והקימו את הצבא למטרת ההישרדות להזכירך מה קרה בשנות ה40? עם כמה גרמנים חמודים ועוד איזה נאצי אחד גדול עם שפם? יפה... כל עם זקוק להגנה עצמית, זה שיש שימוש לרעה בצבא זו כבר בעיה אחרת... ואני חושב שלפתור את הבעיה בצורת אלימות זה לא הפיתרון ושאם יש דרכי שלום ודו קיום, אני בעד! השאלה מה הצד השני רוצה? והאמתי, שאני יכול להבין לפעמים את הערבים אנחנו במלחמתנו נגד הבריטים נהגנו כמו הערבים... הפלמ"ח וההגנה ועוד מספר ארגונים כולם היו אירגוני טירור ואכן ברגע שמדכאים עם, התגובה ההגיונית היא פגיעה. אני לא מצדיק אותם, אבל אני ממש מקווה שהפסגת שלום שמתנהלת עכשיו תביא תוצאות. אני לא רוצה להיות בצד שלהם והאמתי שגם לא בצד שלנו... אבל לטעון שלא צריך צבא, זו טעות כי בלי צבא, לא יהיו לך חיים אני מבטיח ולא אני קבעתי את זה, אין מה לעשות שתמיד מישהו ירצה להרוג אותך... מקווה שהבנת אותי

פוף,

מור אתה ממש סקסי כשאתה קרבי כזה.. טוב לאט לאט, אז קודם כל זה ככה, לא אולי, זה ככה. הצבא פוגע, בוזז משפיל וכו' וכו'. אם מור היה טורח לבוא ולסדר לי את הסורק הייתי סורקת לכם כתבה. אז כן, אחנו צריכים צבא למגננה, עם זה גם אני מסכימה. לא טענתי אפילו לשניה שאין צורך בצבא בכלל, וכשכתבתי שהצבא הזה לא טוב לנו התכוונתי לצבא הזה, לא לצבא באופן כללי ואני מקווה שאתה גם הבנת אותי. ועוד תיקון קטן, היטלר לא היה גדול, הוא היה אפילו די נמוך.. זה יפה שאתה מקווה שפסגת השלום שמתנהלת עכשיו תביא תוצאות, וגם אני הייתי לשניה מאושרת כשאושרה מפת הדרכים אבל עלינו לזכור שמיודענו אריאל שרון נמצא בממשלה, ועם מיודענו אריאל שרון, אני לא מצפה למשהו מיוחד לדעתי, המוח של אריאל שרון עבד פה שעות נוספות. ייתכן והוא מנסה לרמות את האמריקאים, אולי הוא דווקא מנסה לרמות את הישראלים, ייתכן אפילו שהוא סתם נהנה להשתתף בשעשועון החדש "מי רוצה להיות שמאלני?", בוש הוא החבר הטלפוני, אירופה היא הקהל וערפאת הוא גלגל ההצלה (דנה סתמי!). בכל אופן, אורי אורבך אמר את דעתו בנשא זה: ""ההימור שלי הוא ששרון דווקא מתכוון למה שהוא לא אומר, "אני אדבר כמו שמאלני אבל אתנהג כמו ימני", בשביל האמריקנים והעולם הוא מדבר על ויתורים ופשרות אבל בפועל הוא לא יתן לפלשטינאים דבר." אני לא הייתי ממהרת לתלות תקוות בפסגה הזו. ואני לא פסימית, אני פשוט ריאלית, ויש הבדל.

למעלה