בואו נפתח דיון!

ofrikit

New member
לא קשור

אנשים.. מה אתם חושבים על השנה הזאת? כיתה י'? די מענין אותי לשמוע

Mooa-Numi

New member
את רוצה באמת להפוך את זה למעניין?

אודיז או ימיני? ממ, סתם [ימיני!] ערבים-רוצחי עם שפלים או קורבנות מפוחדים שטופי מוח?

ofrikit

New member
שטופי מוח...

ויותר מזה אני לא יודעת לא מקשיבה לחדשות

אני מנסח את השאלה מחדש:

האם הערבים מושפעים מהכיבוש ולכן רוצחים או שההרג בתרבות שלהם?

Mooa-Numi

New member
מה? לא קשור..

שהוא אומר ערבים הוא מתכוון לפלשתינאים, וזה לווא דווקא מוסלמים [יש הרבה נוצרים]

איזה בולשיט

כאילו שערבים נוצרים עשו משו ליהודים אי פעם..
הם ממש נקרעים.. תאמיני לי שהם הכי מסכנים.. לא מקבלים אותם בשום מקום והערבים המוסלמים משתלטים להם על הכפרים!

Mooa-Numi

New member
נוצרים מוסלמים, זה לא עניין של דת.

זה לאום. ולאומיות זה רגש חזק מאוד, לא משנה איך קוראים לאלוהים שלך.

ofrikit

New member
תרוא..

משו "שעצבן" אותי...שלא קשור למה שאתם דברים היום היה לנו ויכוח קטן בהיסטוריה..(כייף) בכל מקרה...תחשבו על זה הרי ישו,הוא יהודי,עכשיו הוא אומנם "יצר" את הדת הנוצרית אבל בכל זאת הוא יהודי ובו הנוצרים מאמינים כאילו הם שונאים את היהודים אבל האלוהים שלהם הוא יהודי זה כזה טיפשי... כזה לא הגיוני,בצורה כלשהי

דבר ראשון

רק הקתולים שונאים את היהודים, וזה בגלל שהם שונאים כל מי שהוא לא נוצרי-קתולי דבר שני - ישו הוא לא האלוהים שלהם, הוא הנביא שלהם או איכשלותקראילזה דבר שלישי - חשבתי על זה כבר שלושים מיליון פעם ישו יצר זרם ביהדות, והזרם הזה התפתח לדת זה הכל

Lorelai

New member
לדעתי הם מושפעים מהכיבוש..

חפי, מה אתה היית עושה אם היו באים ומשתלטים לך על הבית?

אוקיי...

עניין הערבים הוא לא פשוט ומלא חילוקיי דעות... אני חושבת שההרג מצויי בתרבותם כמו בכל תרבות או דת שהוקמה לפני כמה מאות שנים לפחות, אמנם הכיבוש (לדעתי המילה הזאת לא מתאימה כאן) וכל המלחמה הזאת שיש בינינו עשרות שנים, גורמת להם להרוג אותנו בטענה שיש להם סיבה מוצדקת לכך... הם הפכו את ההרג לדבר מקודש בגלל עיוות המחשבה והחינוך שלהם, אין שום סיבה בעולם שמצדיקה טרור (= רצח ילדים מסכנים שישנים), אפילו לא "התשלטות על הבית"...

the xecutioner

New member
מבין את הזעם שלהם מצד אחד

אבל לא מסכים עם דרכי המעשה שלהם מצד שני למרות שקשה לשפוט, אבל אני לא אכנס לזה כי יקראו לי "שמאלני" ואני אעלב :)

למעלה