עוגיות פשוטות שהייתי מכינה:
מלוח: את שבלולי הזייתים שלי. אלא,שלדעתי זייתים לא מתאימים לעוגיות,ולכן
הייתי נשארת עם הבצק (מים וקמח,כמה שתופס עד שנוצר בצק שנח לעבוד איתו,לרדד לרצועות ארוכות,שימולאו ויחתכו כמו רולדה)
והייתי משאירה את רסק העגבניות,אותו מתבלים עם תבלין פיצה,או עם אבקת שום ופפריקה מתוקה. מה עוד?... אין לי רעיון במה להמיר את הזייתים...
עוגיה מתוקה: קאפקייק ללא הזיגוג\ציפוי.
הבצק יהיה על בסיס קורנפלור,אבקת קקאו,כמובן סוכר וביצים,
כשהנוזלים,הפעם יהיו ג'ינג'ר אל (פשוט,כי זה מה שנשאר לי במקרר,בקבוק שהגזים כבר התנדפו ממנו,ולשתות כמות שהוא כבר אי אפשר)
בד'כ מוסיפה כנוזל,מיץ תפוחים או יין מתוק,אבל ממש עכשיו הכנתי עם ג'ינג'ר אל,וגם הוספתי טיפה קנמון. יצאה עוגה עם טעם די חזק של קקאו.
ואז השופטים היו אומרים: קאפקייק זו לא עוגיה. זה בצק רטוב,זה לא בצק 'ייבש' שאפשר ללוש אותו,ולכן נכשלת במשימה...