וזה... כי גם לה מותר לעשות פרצופים
A adiville New member 24/6/06 #44 אהבתי את הקטע עם ג'רמיה וואז א בולפרוג וכמובן גם הקטע עם מאלדר-שאפט הוא קלאסיקה (אני עצמי שיננתי אותו אינספור פעמים אחרי הצפייה בפרק)
אהבתי את הקטע עם ג'רמיה וואז א בולפרוג וכמובן גם הקטע עם מאלדר-שאפט הוא קלאסיקה (אני עצמי שיננתי אותו אינספור פעמים אחרי הצפייה בפרק)
ה האוקינוס השקט New member 24/6/06 #45 אוי השיר הזה... השיר השמח הכי עצוב ... אוף עם דיוויד והכתיבה שלו.
P pusher New member 26/6/06 #48 את לא תאמיני!../images/Emo2.gif בדיוק שהיא הזכירה את ג'רמיה,נכנסתי לאתר אחד מגניב ומצאתי את הסרטון הזה!צירוף מקרים או לא צירוף מקרים?
את לא תאמיני!../images/Emo2.gif בדיוק שהיא הזכירה את ג'רמיה,נכנסתי לאתר אחד מגניב ומצאתי את הסרטון הזה!צירוף מקרים או לא צירוף מקרים?
P pusher New member 26/6/06 #50 אני תמיד האמנתי../images/Emo2.gif אם רק הית יודעת כמה צירופי מקרים קרו בחיי
ה האוקינוס השקט New member 26/6/06 #51 גם אני מאמינה וכמו שאמרו חכמים :צירופי מקרים זו הדרך של אלוהים להשאר אנונימי. יש סיבה למקרים שמתחברים זה לזה אבל כיוון שאנחנו עדיין לא יודעים אותה הם נשארים בגדר צירופי מקרים.
גם אני מאמינה וכמו שאמרו חכמים :צירופי מקרים זו הדרך של אלוהים להשאר אנונימי. יש סיבה למקרים שמתחברים זה לזה אבל כיוון שאנחנו עדיין לא יודעים אותה הם נשארים בגדר צירופי מקרים.