בואו נעשה משחקP: מה אתם חושבים שהם רואים ברגע זה שזה גורם להם להיות מבוהלים ככה?
P pusher New member 21/6/06 #1 בואו נעשה משחקP: מה אתם חושבים שהם רואים ברגע זה שזה גורם להם להיות מבוהלים ככה?
M muldercrushed New member 22/6/06 #8 חשבתי שכבר דיברנו על זה וסוכם... שכן.. וכולם אוהבים אותם (או שזה היה על המעילים הארוכים האלה שהם פשוט שלה ולא של הFBI)
חשבתי שכבר דיברנו על זה וסוכם... שכן.. וכולם אוהבים אותם (או שזה היה על המעילים הארוכים האלה שהם פשוט שלה ולא של הFBI)
A adiville New member 22/6/06 #9 זה היה המעילים הארוכים ../images/Emo6.gif המעילים הקצרים כאלה מדליקים !!! כמו שכולם לבשו בהתחלה של הסרט
זה היה המעילים הארוכים ../images/Emo6.gif המעילים הקצרים כאלה מדליקים !!! כמו שכולם לבשו בהתחלה של הסרט
P pusher New member 22/6/06 #14 ראיתי את הפרק הזה אין ספור פעמים והכי אהבתי את הקטע שאקרלי איים על מאלדר ואמר לו "אז איך אני יודע שאתה לא מקק?" זה כזה יצור!!!
ראיתי את הפרק הזה אין ספור פעמים והכי אהבתי את הקטע שאקרלי איים על מאלדר ואמר לו "אז איך אני יודע שאתה לא מקק?" זה כזה יצור!!!
M muldercrushed New member 22/6/06 #15 אני אהבתי גם את: Her name was Bamby!?!!??!?!?!?!?!את כל השיחה הזו אהבתי ממש.וכן, הפרק הזה הוא בין המצחיקים ביותר שראיתי! הרס מצחוק!! הנה במבי::::::::
אני אהבתי גם את: Her name was Bamby!?!!??!?!?!?!?!את כל השיחה הזו אהבתי ממש.וכן, הפרק הזה הוא בין המצחיקים ביותר שראיתי! הרס מצחוק!! הנה במבי::::::::