בואו נעשה משחק כזה...

tali44

New member
בואו נעשה משחק כזה...

שכל אחת אומרת באיזה סרט (ובאיזה שנה היא ראתה אותו) היא הכירה וראתה בפעם הראשונה את דפ. אז אני אתחיל: אני ראיתי את דפ משחק בפעם הראשונה בסרט שה"ק 1 בשנת 2005 (כן...קצת מאוחר מדי) ואז פשוט התאהבתי ביכולת המשחק המדהימה שלו!!! (ויותר מאוחר בו..
) (ודרך הגב, בדיוק אחר כך יצא צ'ארלי בממלכת השוקולד והייתי בהלם שזה דפ..חחחח אחרי שהכרתי אותו בתור ג'ק ספארו)

shira the star

New member
האמת היא שגם אני ראיתי את ג'וני

לראשונה היה בסרט "אדוארד והמספריים " אבל אז לא הכרתי אותו אז אני לא מחשיבה אלא דווקא בסרט "שודדי הקאריביים 1" ומשם התגלגל שאני רואה "חלון סודי " וכו' .

nitzan s

New member
אוקיי אז ככה

אני הכרתי אותו פעם ראשונה בשה"ק 1 בשנת 2004 ואז היה ספיישל סרטים שלו וגיליתי שזה הוא ששיחק בעוד שני סרטים שראיתי כמו המספריים של אדוארד ומה עובר על גילברט (שלא ממש אהבתי יותר בגלל ליאונרדו) ואז התחלתי לאהוב אותו וגם אני ראיתי את חלון סודי ולמצוא את ארץ לעולם לא שני סרטים שלו שאני הכי פחות אוהבת אבל זה כבר קשור לטעם בסרטים אבל בכל זאת ראיתי עוד סרטים יפים שלו וקפטן ג'ק ספארו פשוט שבה אותי!! =] (חיחי חפרתי :p)

dark fairy14

New member
אוקיי אז ככה...

הפעם הראשונה שראיתי את ג'וני היה בסרט "אדוארד והמספריים" בבית של חברה שלי, ואז בכלל לא ידעתי שזה הוא, אבל בלי שום קשר נורא אהבתי את העלילה של הסרט, ואת הסוף העצוב שלו.. אחר כך ראיתי אותו בסרט שה''ק (שוב פעם,ראיתי אותו בבית) ונורא אהבתי את המשחק שלו ואת ג'ק ספארו (ובכלל, שה''ק 1 זה הסרט האהוב עלי), כשהתחלתי לקרוא מידע באינטרנט על הסרט גיליתי שיוצא לו המשך, באותה שנה יצא גם "צ'ארלי בממלכת השוקולד" והייתי בהלם מיכולת המשחק של ג'וני שמאפשרת לו לשחק דמויות שהם כה שונות אחת מהשנייה, לאחר מכן, ראיתי את "אד ווד", פחות אהבתי אותו שם, אבל גם זה סרט מומלץ... והשנה, ראיתי את שודדי הקאריבים 2, והתאהבתי מחדש בדמות של ג'ק ספארו
טוב, חפרתי

../images/Emo26.gif

ראיתי את הסרט "מה עובר על גילברט" לפני הרבה שנים ומאז אני אוהבת את ג'וני דפ אבל התחלתי ממש להעריץ אותו כשראיתי את "למצוא את ארץ לעולם לא" ב2004

עונה=]../images/Emo108.gif

אני ראיתי לראשונה את ג'וני לא זוכרת באיזה סרט.. אבל אני זוכרת באיזה סרט החלטתי שאני מאוהבת בו לחלוטין!
בסרט CRY BABY... בעברית "נער שוליים" אני מאמינה שזה היה לפני שנה, שנתיים....

Vitamin Chick

New member
הממ...:)

אני ואחי רצינו לבלות אחה"צ ביחד אז הלטנו ללכת לסרט, ומה יותר נחמד מ"שודדי הקאריביים" שהרגע יצא אז הלכנו, ובקטע שג'וני הולך מהתורן של הסירה השוקעת ישר למזח - אחי עשה כזה "אין הוא מלך הג'וני דפ הזה... מלך" חחח וככה זה התחיל... אחרי זה זה ממש בא לי כשראיתי את צ'ארלי בממלכת השוקולד שמאוד אהבתי את הסרט ואת כל האווירה, ואז התחלתי לראות סרטים ספציפית של ג'וני, ואהבתי מאוד את כולם:)

tali44

New member
היי ברוכה השבה........

ואת יודעת שג'וני ממוצא גרמני..? (וגם אירי ואינדיאני) חחחחחחחחח

isabella 1

New member
אני...

גם ראיתי את "המספריים של אדוארד" ממש ממש מזמן ולא היה לי מושג מי זה השחקן.. וגם לא ממש עניין אותי... ואז ראיתי שה"ק ב-2004 והתאהבתי..!!!! ומאז אני רואה כל סרט של ג'וני שיש בטלוויזיה ולפעמים גם בקולנוע... הוא מדהים בכל הסרטים שלו (לפחות אלה שראיתי : המספריים של אדוארד, איש מת, השער התשיעי, נער שוליים, בני וג'ון, ממעמקי הגיהנום, סליפי הולו, פחד ותיעוב בלאס ווגס, 90 דקות לרצח, היו זמנים במקסיקו, למצוא את ארץ לעולם לא, מה עובר על גילברט, האיש שבכה, חלון סודי, שאיפות,אד ווד וכמובן שה"ק 2)... אבל ג'ק ספארו היא definitely הדמות האהובה עליי.....

nitzan s

New member
מתי הספקת לראות את כל אלה?!!?

הסרטים שאני ראיתי זה: שה"ק 1+2
המספריים של אדוארד
מה עובר על גילברט
צ'רלי בממלכת השוקולד
בני וג'ון
היו זמנים במקסיקו
חתונת רפאים
נער שוליים
למצוא את ארץ לעולם לא