בואו נעשה ככה, טוב?

original jess

New member
בואו נעשה ככה, טוב?

כל אחד יכתו מה הוא אוהב ועוד כמה פרטים... אני ראשונה: *תוכנית אהובה: חברים, שנות ה70, מלאך שחור, מכושפות, ועוד... *להקה: אוונסנס, גוד צ'רלוט *איציק (מי שלא מבין: איי.סי.קיו): 269240761

שלי../images/Emo168.gif

תוכנית אהובה לפי סדר יורד:חברים, מהדורה מוקדמת, סקס והעיר הגדולה, נד וסטייסי, שנות ה-70, מלך השכונה להקה: שום דבר איי סי קיו: מעדיף לא לפרסם גם ככה אני לא מפרסם ובאים לי צ'ייניזים וכותבים לי: ג'איפנצ'ה

Amber4Ever

New member
טאם טאם טאם../images/Emo56.gif

תוכנית: השבט.. [סדרה פצצצצצצצתית] מכושפות [למרות שראיתי 2 פרקים.. ישר אהבתי] דאט 70ס [דהההההה] ועוד כמה קטנות.. להקה: את אוהבת אוונסנס??????!!!!! יאי!! נכון שהם שולטים אוונסנס!! אוונסנס
אני שר אותם בכללללל השיעור!! עושה לכל החברים חור באוזן!! יאי סרט: קומדיה מוזיקה: פופ זמר: ג'ן. וביונסע ערוץ: לא ממזמן יש לי כבלים כך שבינתיים אני רואה רק 3 2, ו-1 ויאדה יאדה יאדה

SmallVille Girl

New member
me!

אגב אנשים מכושפות חוזרת ! סתם מידע ! אוקי אז ככה : תוכנית : סמולוויל
, שבט באמת תוכנית טובה ... משה ... רווזול ! מוזיקה : הביטלס !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין כמו הביטלס !!!!!!!!!!!!!!! על אוונסנס אני לא מתה ... אבל הם בסדר ... linkng park ... our lady peace ... סרטים : כולם חוץ מרומנטיקה !

BiRd Of PrEy

New member
ואני..../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

תוכנית: מש"ה, קונאן אובריין מוזיקה: בעיקר: גראנג',רוק קלאסי והאבי מאטל סרטים: הכל חוץ מרומנטיקה ופעולה

me^_^

תוכנית: מש"ה, קטנטנות ופינת אור (הפורום שאני מנהלת) והיה היה!!1 (לוגי שולטטט!!!)
להקה: בלינק 182, פו פיטרז, לפעמים אופספרינג, וגם ביטלס!! (לאחרונה התחלתי לאהוב אותם.. לא מתמצאת עדין!)
איציק:81092671

aYaLoLy

New member
הופ הופ הופ../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

גרמתי לכם להיכנס
יופי טופי... תכנית: חברים, מש"ה, סמולוויל, מכושפות, אפקט הפחד (רררולזזז) להקות: היהודים, דה קולינג ואוונסנס... איציק: 102105061

popit

New member
עכשיו אני!

*תוכנית אהובה:מופע שנות ה70, משחק החיים, חברים, סברינה המכשפה הצעירה, אבא חורג אמא חורגת... *להקה:אין לי ממש...אני אוהבת שירים, לא ממש מעריצה של זמרים והכל, חוץ מאבריל לאבין, שלפי דעתי יש לה שירים יפים, אבל אני לא מעריצה אובססיבית... איציק:335201938 זהו, נכון?

RoRi1

New member
../images/Emo41.gifאני אני אני../images/Emo41.gif

תוכנית אהובה: מש"ה, בנות גילמור, חברים, מלקולם באמצע, סמולוויל ו...דיילי שואו לפעמים...
להקה: 'קווין'
, אני ממש התחלתי לשנוא את הסולנית של אוונסנס בגלל שהיא אמרה:'בריטני דפוקה' וזה כ"כ לא מקורי וחצי עולם אומר את זה, אקיצר זה מעצבן
ולא. אני לא אוהבת את בריטני כ"כ אבל עדיין...
, 'אן סינק'... זהו...
איציק: אין לי כוח לכתוב...

למעלה