בואו נעשה כזה דבר!

love amor

New member
חחחח זה לא 10-15 רק שלי

היו 12 ילדים..והכניסו 3 ביחד,אני נכנסתי רק עם עוד ילדה אחת כי השלישי היה עם פרוטקציות וראיין אותה או משהו כזה.. והיה בסה"כ רבע שעה בערך,כל 3 שסיימו הוציאו אותם בדחיפות חח ואני נשארתי שם מהרגע שנכנסתי עד ל-3 האחרונה (וכל פעם נטי נתנה לי עוד חתימה בסיבוב ולא הבינה איך שוב אני כאן..) אממ..מה רציתי לכתוב חח..נתנו להצטלם איתה רק תמונה אחת וזה היה צלם של מעריב לנוער..למזלי הצטלמתי רק עם ילדה אחת ולא 2 כמו השאר(שאחת נשארת בצד,מסכנה..) ו..נטי שאלה אותי איך היה בהופעה,ומזה התרגשתי וזה אז בקושי עניתי,דיברתי חצי ספרדית חצי עברית ועוד דחפתי אנגלית בטעות נראה לי...חחחח והיא אמרה עוד כמה דברים שאני לא ממש זוכרת..לא ממש דיברנו הרבה כי היה קצת זמן ואז לא ידעתי כמעט ספרדית
ובסוף התחבקנו שוב(פעמיים!
) ונפרדנו ממנה...וזהו נ.ב-מצטערת אם יצא מבולגאן ואתם לא מבינים כלום..פשוט אני עייפה ואין לי כח לרשום..חח מחר אני יענה על שאלות אם יהיו.. לילה טוב!

16 REBELDE

New member
איזה כייף זה...אה.....

מתי אבל נפגשת איתה אחרי הופעה????? אני נפגשתי איתה היתה לי פוטקציות מאחותי...... נפגשתי איתה בשדה התעופה ליד החדר שלה ישר שהיא ירדה מהמכונית שלה מי שרוצה אין לי בעיה אני אספר לכם הכל רק תגידו!

love amor

New member
ספרי כבר!!!!

חחח מה את שואלת כל דבר?
נפגשתי איתה אחרי ההופעה בפעם השניה שהיא הייתה בארץ.. וזה היה ממבצע של מעריב לנוער

niravital

New member
באמת מה את שואלת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כל מה שיש לך לספר, תספרי!! הפורום הוא של כולם, את יכולה לכתוב מה שבא לך

niravital

New member
יאאאאא איזה כיף ../images/Emo13.gif

אני נפגש עם נטליה דרכך, תודה!! (חחחחחח, סתם
) ואיך זה שנשארת איתה כל הזמן? חחחחחחח כולם התחלפו חוץ ממך? בטח כשבאו להוציא הסתתרת שם בארון או משהו

buzaglo

New member
love amor = עדי? כנסי../images/Emo41.gif

חחחחח אני לא הייתי זוכר אחר כך כלום מההתרגשות תראי תתמונה הזו
שם היה המפגש? נטי לבשה את החולצה הזו? את גם מפורום ויוה פלוס? שימי תתמונה שלך עם נטי חח
כמה שאלות

n a t y 77

New member
../images/Emo41.gif גם אני פגשתי את נטי! כנסו!! ../images/Emo41.gif

הנה שמתי תתמונה ~~> אתם לא יודעים כמה בכיתי...והתרגשתי!! אני לפעמים עדיין לא מאמינה... ואני גם מפורום ויוה פלוס...

ayalalei

New member
היי

יש לי פורום על נטליה אוריירו ואני אוספת תמונות של נטליה עם מעריצים אכפת לכם אם אני אקח את התמונות שלכם לפורום שלי?? מקווה שתענו בהקדם אילה נ.ב: אתן מוזמנות להכנס לפורום

buzaglo

New member
אהה אז את בתאל ../images/Emo41.gif

כבר ראיתי תתמונה הזו בוויוה פלוס תודה אז את היית יחד עם עוז והדר . עכשיו תיתני לנו פרטים אני אוהב לשמוע את זה

love amor

New member
אין לי תמונה במחשב...

(כבר אמרתי את זה,לא?
) וזה לא הפגישה מהתמונה ששמת,היא לבשה מכנסי עור סגולים וגופיה ורודה,והיה גם כתבה במעריב לנוער אם למישהו יש את זה..אבל לא רואים אותי,רואים רק את הילד עם הפרוטקציות חח(שד"א לפני ההופעה דיבר על נטי בערוץ 22)

16 REBELDE

New member
לא מה פתאום!

אצלי היא לבשה מכנס שמודפש עליו כמו שנמר כזה בצבע חום וחולצה לבנה..... יש לי תמונות אבל אני צריכה לסרוק מבין? תשאר אין בעיה..אני יענה

n a t y 77

New member
buzaglo כנס...../images/Emo6.gif

כן אני בת-אל...למה מאיפה אתה יודע על זה שהייתי עם עוז והדר?? אבל ת'אמת ניפגשנו שמה...וגם לי היתה.. ואתה גם רשום לפורום ויוה פלוס?? איך קוראים לך שמה??

n a t y 77

New member
הנה קישור: כנסי!!

אם את צריכה עזרא בהרשמה הנה האייסייקיו שלי: 172138510

buzaglo

New member
בת אל כנסי../images/Emo41.gif

חחח אני יודע שהיית איתם לפי התמונה מהמפגש . אז את מאלו שהתנחלו כול השבוע במלון אבל בסוף זה השתלם. אני לא רושם בויוה פלוס

למעלה