בואו נעשה כבר משהו

נטף טל

New member
מושחתים או פריירים?!

א. אולי אין ברירה! לא נימאס לך להיות 'יפה נפש' ומפסידן? לי קצת נימאס, בא לי להיות פעם אחת עם המנצחים, אבל אתה ושכמותך צרכים לעזור לי. חברה, האדם הקטן הוא זה שמקיים את המדינה הזו. לא מדברת איתך על אנשי צד"ל בלבד, אלא על מורים, גננות, שוטרים, חילים וכל הפריירים שמקיימים ת'מדינה. כמה זמן אתה חושב שהם יחזיקו מעמד בלי כל אלה. כן לנו יהיה קשה, אבל בלי כאב אין נצחון. אתה איתי?

נטף טל

New member
בואו נעשה כבר משהו

הי, אני חדשה בפורום הזה. כבר זמן מה מתגבש בדעתי הרעיון שצריך לעשות משהו, ואולי משהו קיצוני, רציני, ממשי, כזה שיגרום למנהלי המדינה המחורבנת הזו לשים לב אלינו, אלינו האינטלגנטים, המוכשרים, שאין להם קשרים ואין להם פרוטקציות והם רוצים לעשות את עבודתם בשקט ולהצליח לאכול ולישון בזכותה. השחיתויות, אפילו 'הקטנות', אלא שנחשפות בוקר וערב בתקשורת, יכולות להוציא אותי מדעתי. ונכון, אני לא בת 16, אבל אני עדין מאמינה שאפשר לעשות שינוי, וכן - אם צריך אז באלימות. הרעיון שלי הוא שביתה של כולנו, מורים, כבאים, חיילים, כל אלה שהמדינה מזלזלת בהם -מנצלת עד תום ואז מורידה עוד קצת מהפנסיה ונותנת עוד קצת לעשירים, שאם יש להם כישורים יותר גבוהים משלי זה רק בלעשות כסף ולשים פס על כולם. חברה, לאף אחד לא איכפת, ואם לנו לא יהיה אכפת אנחנו נגמור גם כן ברחוב, בלי להוריש לילדים שלנו כלום מלבד את הטימטום שמנהל את המדינה הזאת. אז רגע לפני שמסתלקים - מי איתי????????!!!!!!!!! ואני אשמח לרעיונות נוספים - פרקטים, לא לעוד תלונות כדי להוציא קיטור, זה מיותר - זה תורם למי שמנצל אותנו ולא ממש מופרע ממילים וירטואליות.

למעלה