בואו נעשה כאן קצת סדר...

בואו נעשה כאן קצת סדר...

שלומית ואמיר עם כל הכבוד לכם ואני לא מכיר אתכם וחלילה לא איימתי עלייך שלומית.רק אמרתי שאין לך שום זכות לעשות את מה שאת עושה... אני אדגיש שוב למי שלא הבין.כאן זה הבית של קהילת נכי צה"ל. ובבית אפשר לדבר על כל נושא שרק רוצים.לצחוק,לבכות,לשתף,לכאוב. ובעצם הכל כולל כדורגל.אנחנו המנהלים לא מכריחים אף אחד להיות כאן. מי שכאן נמצא מרצונו.ולא מתוך הכרח.אז עם כל הכבוד לכם שלומית ואמיר.אין לכם שום זכות לבוא לכאן ולהשמיץ.ולומר לנו איך לנהל את הפורום הזה בעצם איך לנהל את הבית של כולנו. אם הייתם כאן בעבר אז הייתם רואים שדיברנו פה רק על דברים שקשורים לבעיות של כולנו,ולסוג הנכויות.ומה לעשות שלאנשים כאן נמאס לשמוע זאת.ונמאס להיות בכעסים ועצבים כל היום. וכולם מדברים פה על הכל.זה לא פורום של מידע נטו. אלא בית של כולם.וכולם כאן מרגישים הכי טוב שיש. וזה ממש לא משנה כמה אנשים ישנם כאן. ולא מעניין אותנו מה קורה בפורומים אחרים.כאן זה הבית של כולנו. ובבית אפשר ורצוי לדבר על הכל.שניכם היחידים שזה מפריע להם. אנחנו בכלל לא מכירים אותכם.ולא יודעים מי אתם.אז תסלחו לי אבל זו ממש חוצפה לבוא ולהשמיץ אותנו.ולומר לנו מה לעשות. ואני אגיד שוב את מה שאמרתי לכם כאן ובמסרים. אף אחד מאיתנו לא מכריח אתכם להיות כאן.בא לכם להיות פה. בבקשה תהיו כמו כולם.ותכתבו על כל דבר שבא לכם. אם יש לכם בעיה אם זה פשוט תתעלמו מהפורום הזה ותלכו לפורומים אחרים. ואל תכתבו כאן.זה ממש לא יפריע לאף אחד. ואני לא מעוניין לדון בנושא הזה שוב. מקווה שהבהרתי את עצמי טוב.

ינשוף אני לא רבתי איתו ולכן אין

לי צורך לעשות איתו סולחה...הבהרתי לו את העמדה שלי ושל הפורום רוצה שיקבל אותה...לא רוצה שילך למקום אחר...

sholamit

New member
מקסיקני טעים שלום

מצטערת אם פגעתי בך המטרה היתה טובה שיהיה לכם כל טוב רק רוצה לציין שהפורום הזה לא משהו בכלל(מצטערת על הלשון הבוטה) אם תרצו שיהיה הפורום פעיל אולי תשנו תכנים ודרך אגב,אני מתה על סדר יום נפלא ואל תקחו את זה קשה סך הכל זו היתה ביקורת בונה

שלומית ממש לא פגעת בי...

ואני אגיד זאת שוב בפעם האחרונה...זה הפורום...וכך הוא ימשיך להיות... מתאים לך תשארי...לא מתאים לך תלכי...די לא רוצה להתעסק בזה כל הזמן...

נגה

New member
בוקר טוב ....סדר זה דבר טוב..תפסיק

להתנצל. מי שלא מבין הומור או....יש לא בעיה

ברק 188

New member
די מספיק כל (כמאט) ישראל חברים.

בצר לי אני קורא את מה קורה פה חברי'ה אתם נסחפים קצת יותר מדי. בצר לי גם אין לי כעת זמן להיןת פה בימים האחרונים, מפני שאמי בבית חולים שוב עם דלקת ראיות ובגילה זה רצני. חוץ מזה שיהיה לכלנו חג שמח,וכמוני כמי שלא אוכל בשר זה אחל'ה של חג בלבן. חג שמח ומספיק לריב ילדים!!!

למעלה