אאאאאאאאאאאאני
טוב,אני אתחיל מהמדצופי. מדצופי..וואו..זו היתה חויה.. בהתחלה היה לי נורא קשה,לא היה יום שלא התקשרתי לקומונרים שלי להתמרמר להם על כמה שאני שונאת תמדריכים שלי,על כמה שחם לי ועל זה שהרמפה לא נוחה לי:\ הקבוצה שלי היתה יחסית מאוזנת במספר הקיבוצניקים והעירוניים,לפי מה שאני זוכרת..לא הכרתי המון אנשים מהשכבה,אבל היתי נורא קשורה לחוג,קצת חבל לי שהרוב פרשו מהתנועה
אני זוכרת שזכינו ביום נוח..והפיצה יצאה כל כך טעימה..טעימה זה לא מילה. פשוט היה אדיר

והחדר שלנו בגבעת חביבה היה שולט!!!היתה לנו הצפה במקלחת והיה יום אחד שלא יכלנו להתקלח,אז האשקלוניות נתנו לנו להתקלח בחדרם,מתוקות
בקיצור,זה היה חוויה..ובאמת שהיה בא לי בטוב עכשיו לעשות את שוב. י' מעוניינים,היה אחר. הקבוצה היתה מדהימה(חוג הקרנבל שליטההההההה)והמדריכות כאלו מתוקות=] והפנקס "צביעות" ברובו לא היה צבוע כלל וכלל...הכרתי אנשים מדהימים מהשכבה, ואחיינית שלי נולדה באמצע י' מעוניינים,ואני באמת לא יכולה לשכוח שכמה אנשים קראו לי "דודה" עד סוף הסמינר
איזו נוסטלגיה! אלללה שכבת שומריה להובלה שלישית!(י'-הדרכה,יא-הובלה שנית..אבל ..יב- הובלה שלישית!
) תזכרו ,לפתוח את המכסה מנוע ולהטעין את המצבר!(נאמר על ידי אייל רייז במדצופי 2005)