בואו נסכמ'ש...

אז ככה

שיר של קרן-אם אלה החיים שיר לא של קרן-1)אטרף-ענבל 2)אייל גולן-חלק מחיי משהו שעשה לי את השבוע-סוג של קידום די מהיר יחסית בעבודה תכנונים לסופ"ש-בבית\שבוע הבא-לסגור חודש ראשון בעבודה וחופש שבועות אולי בריכה אם יהיה פתוח לקראת שבועות-בשרי

איך אפשר לתאר במילים את השבוע הזה?

שיר השבוע שלי(של קרן)- הוא מתקשר אלי שיר השבע שלי(לא של קרן)- אולי תאמר- אתי ביטון. משהו שעשה לי את השבוע- ההופעה אתמול. משהו שביאס אותי השבוע- היום. היום בעבודה התחיל טוב אבל לקראת הסוף אחד התלמידים שלי , אחד כזה שאני לא מצפה ממנו חטף התקף עצבים שכלל טריקות דלת, צרחות, זרק את הטלפון הנייד שלו, התיק (מזל שלא כיסא), הרביץ לתלמידה (ואפילו לאביו). לידו הייתי חזקה אבל אחרי שהוא הלך התפרקתי. כל כך משחרר לבכות. גם עכשיו, יותר מ5 שעות אחרי ואני עדיין מנסה להבין במה לא הייתי בסדר. משהו שאני רוצה להמליץ עליו- לבנות שפה- שוק האקססוסריז בבית ציוני אמריקה- יש מחר מ10 בבוקר עד 21:00 תכנונים לסופ'ש/לשבוע הבא- הופעה של אריק מחר. שבוע הבא יש מלא אירועים משמחים (הופעה של מירי, טיול צוותי לחיפה וחתונה של חברים קרובים ביום שישי ) לקראת שבועות-חלבי או בשרי-ברור שחלבי- ביום רביעי הכנתי לבעלי שתי פשטידות שיצאו טעימות שאין לתאר.

g a l4

New member
../images/Emo172.gif

שיר השבוע שלי(של קרן)- זאת שבמקומי. שיר השבע שלי(לא של קרן)- וידוי עדיין מככב ברשימה!!! משהו שעשה לי את השבוע- היה לנו היום טקס בתיכון של חלוקת תעודות בגרות
משהו שביאס אותי השבוע- חברה שעיצבנה קצת :p משהו שאני רוצה להמליץ עליו- וול, לקחו אותנו השבוע מהבסיס ל"דיאלוג בחשיכה", אני מודה, התלבטתי אם להיכנס ובהתחלה היה לי ממש קשה, אבל אח"כ כשמבינים את הרעיון והמשמעות של המקום, זו שעה של חוויה תורמת ומלמדת. ממליצה לכם ללכת! (יש גם את "הזמנה לשקט" שזה אותו הרעיון רק על מה שחווים לקויי שמיעה ולא ראייה, למי שזה מעניין אותו). תכנונים לסופ'ש/לשבוע הבא- שאלה טובה!
לקראת שבועות-חלבי או בשרי- כעיקרון בשרי, אבל בגלל ששבועות אני אתן כבוד לחלבי!!!!

ofree15

New member
הייתי בשניהם..

בדיאלוג בחשיכה פעם אחת ובהזמנה לשקט פעמיים, פעם כחניכה ופעם כמדריכה ואחראית על חניכים. זה מדהים! שבוע של פעולות שקטות היה לי אחרי
ובכלל זאת חוויה כיפיית ומיוחדת!

g a l4

New member
האמת שבהזמנה לשקט (לצערי) עדיין לא יצא לי

להיות... אבל סיפרו לי על זה ואני מתארת לעצמי שמי שאוהב את הרעיון בטח ירצה לדעת גם עליו, אז החלטתי לכתוב על שניהם בכל מקרה
.

sp400

New member
בואו נסכם

שיר השבוע שלי(של קרן)- אם אלה החיים שיר השבע שלי(לא של קרן)- one of us משהו שעשה לי את השבוע-חמישי שישי עם אנשים שאוהבים משהו שביאס אותי השבוע-"דורון הגיע בשני לבוש בגולף שחורה אני..." חחחחחחחחחחחח תאמת זה יוותר הצחיק משהו שאני רוצה להמליץ עליו-דאלי פקרן ממש טעים בבוקר תכנונים לסופ'ש/לשבוע הבא- צבא ראשון שני ואז שבוע כיך בבביץ לקראת שבועות-חלבי או בשרי- ח - ל - ב - י

Doronn10

New member
אה?

"דורון הגיע בשני לבוש בגולף שחורה אני..." ?? זה מה שביאס אותך השבוע? למה? מה זה??

YosiKdsh

New member
אני מנצל את השרשור להגיד ש...

שכחתי שקיים לי סירטון משבוע שעבר של "שוכחת אותך" מהברל'ה.. להעלות אותו?!

blackfield2

New member
המממ...

שיר השבוע שלי(של קרן)- מבול. טוב לי טוב לי
שיר השבע שלי(לא של קרן)- מטאל שלא באמת הצלחתי להקשיב לו. כל השירים האלה נשמעים לי אותו הדבר. חח משהו שעשה לי את השבוע- מישהו
משהו שביאס אותי השבוע- הבגרות בספרות הוציאה לי ת'מיץ! משהו שאני רוצה להמליץ עליו- לשבת עם סודוקו או תשחץ סתם ככה בחוץ או בבית קפה!
תכנונים לסופ'ש/לשבוע הבא- מחר בגרות בעל פה בספרדית, מחרתיים מתכונת באזרחות. I'm dead. חחח לקראת שבועות-חלבי או בשרי- חלביייי!!! מה בשרי מה?! אני מתה על שבועות, החג הזה מרגיש לי נקי עם כל הלבן הזה, מזג האוויר הזה והמלחמות מים (למרות שזה דיי חוסר טאקט לעשות מלחמות מים עם כל הפרסומות של ישראל מתייבשת. חחח) שבוע נעים וחג שבועות שמח חברים!

blackfield2

New member
חחח יש בזה משהו! ../images/Emo6.gif

אלא אם כן את ממש מסוג הבנות משלבות בין השניים בכוונה.. במילים עדינות
ואני מניחה שאת לא. חח

blackfield2

New member
הזוי לגמרי. חחח

היה לי בוחן חמוד לאללה, אבל היה לי קשה לדבר
שכחתי מילים בסיסיות מהלחץ ובסוף יצא שהוא דיבר איתי על הצבא, ולא היה לי מושג מה להגיד לו אז אמרתי שאני רוצה להיות פקידה בקריה

מסכם :)

שיר השבוע שלי(של קרן) - מחר יגיע בחצות שיר השבוע שלי(לא של קרן)- קראת לי קין משהו שעשה לי את השבוע-תכלס חברים משהו שביאס אותי השבוע-לא יודע אני מדחיק:) משהו שאני רוצה להמליץ עליו- לעשות logout כשאתה לא על המחשב :) תכנונים לסופ'ש/לשבוע הבא-תקופת מבחנים לקראת שבועות-חלבי או בשרי-חלבי

למעלה