בואו נסכמ'ש...

I מ י ר ב I

New member
בואו נסכמ'ש...../images/Emo66.gif

שיר השבוע שלי(של קרן)- שיר השבע שלי(לא של קרן)- משהו שעשה לי את השבוע- משהו שביאס אותי השבוע- משהו שאני רוצה להמליץ עליו- תכנונים לסופ'ש/לשבוע הבא- לקראת שבועות-חלבי או בשרי- סופ'ש מקסים ומהנה לכולם

I מ י ר ב I

New member
מסכמת

שיר השבוע שלי(של קרן)-הוא מתקשר אליי שיר השבע שלי(לא של קרן)-אדל,לירן דנינו-ללכת,אלה-דפנה ארמוני(בביצוע של אדם,בהיכל התהילה.ממש אהבתי.שמעתי כמה פעמים אחכ). משהו שעשה לי את השבוע-אתמול ההופעה,לפגוש אנשים שאני אוהבת ומשפחה חדשה לקראת עבודה סמינריונית. משהו שביאס אותי השבוע-כפות הרגלם שלו כואבות.זרקתי את הנעליים לפח היום. משהו שאני רוצה להמליץ עליו-הסדרה ילדי רה'מ בהוט. תכנונים לסופ'ש/לשבוע הבא-ללמוד וגם הופעה של אריק ברמן. לקראת שבועות-חלבי או בשרי-חלבי סופ'ש מקסים ומהנה לכולם!!!

איך ידעתי אתמול שזה מה שתכתבי על מה יהרוס לך

את השבוע...
חבל שזרקת אותן.הן יפות. זה יעבור....זה פשוט בגלל ההליכה המרובה...נו לא נורא- תירוץ לקנות חדשות

YosiKdsh

New member
מסכמ"ש !

שיר השבוע שלי(של קרן)- כל היתר חולף שיר השבוע שלי(לא של קרן)- בגדול.. ADELE משהו שעשה לי את השבוע- קיבלתי דרגהההההההה
משהו שביאס אותי השבוע- תחילת השבוע היה קשה.. וזה שלא באתי לצוותא ..
משהו שאני רוצה להמליץ עליו- מיני ישראל.. בהחלט חמוד.. תכנונים לסופ'ש/לשבוע הבא- שבווועות ! קצת חופש ולאכול מלא גבינה חח לקראת שבועות-חלבי או בשרי- נראה לי שהתכנונים לשבוע הבא עונים על זה לא ?! סופ'ש מקסים ומהנה לכולם

מסכמש....

שיר השבוע שלי(של קרן)- באמת שכל שירי ההופעה מאמש....אך אומר מי היה מאמין....השיר הזה גדל עליי כל פעם מחדש שיר השבע שלי(לא של קרן)-רק קרן.... משהו שעשה לי את השבוע-נטו ההופעה...מה שהיה לפניה ואחריה פשוט..פשוט..איום...תקופה קשה..אפילו ההופעה לא הצליחה להעלות עד הסוף..רק לרגע קטן משהו שביאס אותי השבוע-משהו? יש יותר מדי משהו שאני רוצה להמליץ עליו-אל תהיו תמימים,ובעיקר אל תהיו פחדנים.. תכנונים לסופ'ש/לשבוע הבא-כלום....הכל ידוע מראש אצלי...אדע בטח לקראת שבועות-חלבי או בשרי-חלבי לגמריי... תהנו..אני מקווה שאני יהנה...

ady18

Well-known member
מסכמת

של קרן:אם אלה החיים לא של קרן: אעלה את ירושלים על ראש שמחתי בן סנוף\הילדים של סיון אילנית עשה: שופינג עשיתי קניות די גדולות לקיץ \החמיאו הרבה שרזיתי משהו להמליץ: רמזור\היכל התהילה סופ"ש היום שופינג ומתנה לידיד ומחר הופעה של נורית גלרון המשך חופש והופעה נוספת משתנה לפי החשק אוהבת את שניהם

שבוע טוב לכולם!

שיר השבוע שלי(של קרן)- אהובי =) שיר השבע שלי(לא של קרן)- גלגלצ משהו שעשה לי את השבוע- שהשבוע עבר ממש מהר! ועשיתי מלא דברים כיפיים במהלך השבוע משהו שביאס אותי השבוע- נגמר מחוברות!!! משהו שאני רוצה להמליץ עליו- נמל קיסריה פשוט מדהים תכנונים לסופ'ש/לשבוע הבא- אין לי תוכניות אבל אני ממש מחכה כבר לשבועות
לקראת שבועות-חלבי או בשרי- חלבי!!! חד משמעית

סיכום ../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלי (של קרן)- אם אלה החיים ואם זאת האהבה שלך שיר השבע שלי (לא של קרן)- Adele- Someone Like You, Rolling In The Deep משהו שעשה לי את השבוע- אתמול היה יום נחמד (היו כל מיני דברים בצבא אז לא עבדנו כמעט) משהו שביאס אותי השבוע- לא היה משהו מיוחד משהו שאני רוצה להמליץ עליו- אין... תכנונים לסופ'ש/לשבוע הבא- אין משהו מיוחד אבל יש חופש שבועות
לקראת שבועות-חלבי או בשרי- חלבי

סתיוי18

New member
סכמ"ש בוגר 5 יחידות מד"ח וספרות!איזה אבסורדדד

שיר השבוע שלי(של קרן)- משהו קטן. "תשכח את כל מה שלימדו אותך, כי הם לא לימדו אותך נכון, בעוד שיעור מהתיכון..." הצלצול החדש
שיר השבע שלי(לא של קרן)- אבסורד של שלמה ארצי! חחחחח זה השיר של מגמת ספרות שלי, כי חצי מהבגרות שלנו הייתה על סיפורי פנטזיה וחצי על זרם האבסורד... גודו ברבאק
משהו שעשה לי את השבוע- לסיים חמש יחידות ספרות וחמש יחידות מעדי החברה, כלכך! איזו הקלה מטורפת... משהו שביאס אותי השבוע- הלחץ המטורף מהבגרות, רק רציתי להיות אחרי כבר. התמונה ממחישה את הלילות היפים שעברו עליי...-.-" משהו שאני רוצה להמליץ עליו- לא להרחיב פסיכולוגיה! פשוט אל אל אל חחחחח ולהרחיב ספרות
תכנונים לסופ'ש/לשבוע הבא- לחזור לחיים!!! איזה כיף לא לעשות כלום וגם לא להרגיש רע עם זה לקראת שבועות-חלבי או בשרי- חלבי, תמיד! החג האהוב עליי, כל הדברים שאני הכי אוהבת בעולם.. אמא שלי תותחית בכל הפשטידות, פסטות, בורקסים, סלטיים יוונים, הכל...D: סופש פטנסטי לנווו (-:

blackfield2

New member
יאי! אני לא היחידה שזה החג האהוב עליה!

אנשים מסתכלים עליי בעין עקומה כשאני אומרת שהחג האהוב עליי זה שבועות.. בדרך כלל מצפים כזה לפורים, פסח.. חח ואמא'לה, המיטה שלך מטרידה! כיף לך שנשאר לך רק אזרחות, נשאר לי ספרדית תנ"ך ואזרחות. זה כזה מג'אייף.

בר יעקב

New member
סתיו חזרה לפיסבוק - עליה חדה במשתמשי הטוויטר!

שיר השבוע שלי-אליפלט. איזה שיר יפיפה. וכל ההופעה מאתמול. ואדל גם אני אוהב. משהו שעשה לי את השבוע- המשפחה שלי בגולן, החברים שלי מחיפה ומתל אביב. לילדים יש רגישות כל כך יפה. משהו שביאס- סתיו אברג'ל חזרה לפייסבוק. באסה. משהו שאני רוצה להמליץ עליו- צאו לרחובות. קסטרו. סתם. תכנונים- שוב החיים שלי יתבלגנו בשבוע הקרוב בין חיפה-תל אביב-רמת הגולן. הידד! אני בין העיר לכושלהאמא של הכפר! שבועות- אין לי מושג! אכלתי עכשיו. לא יכול לחשוב על אוכל. אשוב בהקדם. שבת שלום לכולם!!!

למעלה