בואו ננסה משהו

אני יכולה להתלונן כאן?

]= אני אפסיד היום את ההופעה בבננה ביץ'. ובשביל מה?? 3 שעות לשון! לא משנה שאני מבינה את כל החומר וסתם הולכת לקבוצה הזאת... זה 3[!!!] שעות לשון! אאאאאאהההההההההההההההההההההההההההה

sharwan

New member
מזדהה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני הפסדתי אותה בשביל 3 שעות מתמטיקה!!!!!!!!! וגמאני לא מבינה את החומר וסתם הולכת לקבוצה כזאת.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מגניב. :O

FollowTheLIDER

New member
שאלה שאלתית !

מי שעונה מקבל פרס
כרטיסים לראשון לציון.. איפה קונים? יש טלפון? כמה זה עולה?.. יש פרטים על זה בכלל?.. אה כן, וזה חוף ראשון או חוף פלמחים?

חוף ראשון,

70 ש"ח אם את לא סטודנטית. 35 ש"ח אם את באה עם מישהו מאחת האוניברסיטאות. 10 ש"ח לסטודנטים שלומדים במכללה למנהל או באוניברסיטאות המשתתפות. אני מניחה שקונים בקופות, אני לפחות לא מצאתי מספר טלפון להזמנות, פרטים על זה את יכולה למצוא כאן או באתר הרשמי של עברי.

nooooooa

New member
שאלה קטנה.

לגבי ההופעה היום בבננה בי'ץ ששודרה כבר למישהו יש מושג אם יש שידור חוזר של זה מתי שהוא? המשך יומקסים

sharwan

New member
לפי מה שהבנתי...

יש מלאאאאאאאא שידורים חוזרים של זה.. אני רק לא יודעת מתי.. אבל כן.. יהיו עוד הרבה שידורים חוזרים

את שואלת אותנו אם זה דחוף?

מה פשר כל הסימנים האלה??
וקוראים לה רוני ארדיטי. טלפון? אימייל? כתובת? מספר בית? איפה היא למדה? איך קוראים להורים שלה? יש לה כלב? היא נשואה?

אמממ..ממה שאני יודעת

הליקון מיחצת את הידסקים, ופיסטוק[רוני ארדיטי]את ההופעות, אבל אני לא ממש יודעת...

למעלה