בואו ננסה משהו

היי לכולם

יש פה מישהו שהולך להופעה מחר בבננה ביץ'?? אני רוצה לדעת אם צריך להזמין מקום/כרטיס (כי הבנתי שהכניסה חופשית) ומתי בדיוק ההופעה מתחילה.......? ערב נעים לכולם!

Hil ve LA

New member
הפירסומת בערוץ 2 של נוער גאה

איך קוראים לשיר הזה? משהו "בוא אל המים..."

TauberiT

New member
הכניסה חופשית.

לא צריך להזמין כלום מראש. בשעה 20:00 מתחילה ההופעה של עברי והיא עד 21:00. ואח"כ יש את הגמר. ואני לא באה

MaaYanGa

New member
הסתכלתי עכשיו בערוץ הספורט ו....

נראה לי שלא משדרים. כאילו עכשיו משדרים (זה מה שכתוב בשורה הזאת של התכניות) "לקראת גמר ליגת האלופות- שידור חי מהבננה" ובזמן ההופעה של עברי כתוב-"ליגת האלופות- אולפן ליגת האלופות" זה מ-19:30 עד 21:40. אז יכול להיות שישדרו חלק מההופעה תוך כדי הדיבורים באולפן ויכול להיות שבכלל לא ישדרו כלום כי אם היו משדרים את כל ההופעה היה כתוב "שידור חי מהבננה" כמו שכתוב עכשיו. מקווה שהבנתם משהו ממה שכתבתי...

ההופעה של עברי מתחילה ב20:00,

אם יש שידור מ19:30, יכול להיות שישדרו אז חלק מההופעה.

האגוש

New member
בואו ננסה משהו

ננסה את זה היום פעם ראשונה, כדי לראות לאן זה מתקדם. אם לא תשתפו פעולה, אז נשאיר את המצב כמו שהוא.. הרעיון שהיה הוא פתיחת שרשור שאלות מסודר, כל 3 ימים. כי אם תשימו לב, רוב ההודעות החדשות, והנצל"שים , הן שאלות שחוזרות על עצמן..וחבל. אז אנחנו נעשה נסיון היום, ונראה לאן זה מתקדם
שרשרו לכאן את כל השאלות שלכם בנוגע להופעות/לעברי/ לכל מה שקשור. שאלות שלא ישורשרו לכאן, ימחקו. *מומלץ לבדוק קודם באתר הרשמי ובלוח האירועים, אם יש מענה לשאלתכם. אז זהו, נראה לי..שרשרו

Free Lancer

New member
אחלה.. שאלה!

אמרו לי שיש משהו של עברי ובית הבובות ביום חמישי בראשל"צ.. מישו יודע משהו?

Smileey Girl

New member
שמעתי גם משהו כזה..

נדמה לי שזה גם משהו שקשור לכדורגל אבל לא בטוחה שעברי יהיה,עברי מחר מופיע בבננה בי'ץ מחרתים נראה לי רק בית הבובות..הלוואי שביחד!!

יום הסטודנט של המכללה למנהל

בראשון לציון, זה יתקיים בחוף ראשון, החל משעה 14:00. פרטים נוספים - בלוח אירועי הפורום.

Free Lancer

New member
שאלה על משהו שאין שם

מישהו יודע מתי עברי מופיע? ומתי כל העסק ייגמר? תודה.

אם הבנתי נכון,

הוא יופיע אחרון.. אני לא יודעת באיזה שעה זה ייצא, אבל אחריו אמורה להיות מסיבה עד הזריחה.

למעלה