אבא שלי אדם אובססיבי בעצמו,
אמנם הוא מתפקד מצויין בחיי היומיום אבל הוא בן אדם פשוט חרד, בעיקר לי. אני חושבת שבמהלך "שנות האובססיה" שלי, הוא פיתח אובססיה אליי (תודו שזה ייחודי..), והוא לא מפסיק להעיר לי, לאו דווקא בקשר לאובססיה שלי. כשהוא בבית, אני מרגישה שאני נמצאת תחת זכוכית מגדלת, הבחור פשוט עוקב אחריי: כמה פעמים אני שוטפת ידיים, אם מגבת הידיים רטובה, כמה זמן אני מתקלחת, כמה זמן אני נמצאת בשירותים וכמה נייר טואלט אני מבזבזת! מה וכמה אני אוכלת, כמה בגדים אני זורקת לכביסה, כמה זמן אני מצחצחת שיניים וזה לא נגמר.. כמה פעמים שאמרו לו שזה לא עוזר ואולי אף מזיק לא עוזרות, הוא לא שולט בזה. לכן, במשך השנים נאלצתי לפתח עור של פיל ולהתעלם מההערות שלו (לאחרונה אני אפילו מתייחסת בהומור להערות שלו, למשל: לפני כמה ימים שני אחים טבעו בכנרת, אז אבא שואל: "איך אפשר לטבוע בבריכה הזאת?" עניתי לו שזה היה לפני המקלחת שלי..) אין מה לעשות, זה אבא שלי, וכידוע הורים לא מחליפים, הוא בן אדם טוב, סה"כ מאוד דואג לי. אני מניחה שזה חלק מתהליך ההתבגרות, יהיה טוב, (בשאיפה) שעונ. נ.ב. אגב, לא רק לי הוא מעיר, גם לאחים שלי הוא מעיר, אבל לי במיוחד, ואת זה אני אומרת מנקודת מבט אובייקטיבית לגמרי (עד כמה שזה אפשרי כמובן) וזאת לא רק דעתי. נ.ב. מס´ 2: הוא (אבא שלי) המציא את הביטוי השגור בפי ובפי סביבתי: "האי בכנרת, על שמי..." אז יאללה ביי